-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamatykite: filmo apie autosportą „Leiskit mums važiuoti“ premjera

Ko reikia žiūrovams, kad jie ateitų į autosporto varžybas ar kad degtų nekantrumu pasižiūrėti naują režisieriaus Mindaugo Urbiko filmą „Leiskit mums važiuoti“? „Kraujo ir įspūdingų vaizdų“, – šypsosi vienas filmo sumanytojų ir vienas pagrindinių vaidmenų atlikėjų „Dynami:t Energy“ lenktynininkas Mantas Matukaitis.
Mantas Matukaitis
Mantas Matukaitis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Spauskite mygtuką GYVAI:

Filmą taip pat galite matyti mūsų FB:

Šio žmogaus-dinamito komanda ir jų kolegos žiedinių lenktynių dalyviai žiūrovų lūkesčius 2020 m. pateisino su kaupu – nesutrukdė joks COVID-19. Jau pirmose treniruotėse praėjusį pavasarį Pernu trasoje į sieną dužo „Dynami:t Energy“ Porsche GT3 Cup – vienas komandos narių pamiršo, kad šaltos padangos pirmajame greitame posūkyje dar deramai nesukibs.

Vėliau, jau liepos mėnesį, pats Mantas Matukaitis didžiuliu greičiu nuslydo į atitvarus Bikerniekų trasoje Latvijoje. Tik šįkart smarkiai kentėjo BMW ir tai buvo didžiausia avarija Manto gyvenime.

Tačiau ne vien šios avarijos užfiksuotos filme „Leiskit mums važiuoti“. Nemuno žiedo Stadiono posūkis 2020 m. sugėrė ne vieną smūgį ir matė mažiausiai vieną „stogą“. Po savo nuotykio šiame klastingame Kačerginės trasos taške Danas Azikejevas, nestokojantis humoro jausmo, skaičiavo, kiek jam kainuos remontas. Suma tikrai nustebino. Neveltui Lietuvos žiedinių lenktynių čempionate dominuoja dvi kastos – BMW ir „Honda“, nes šiems modeliams galima gana nebrangiai gauti dalių.

Danas Azikejevas čia minėtas taip pat neveltui. Jis – vienas didžiausių filmo pokštininkų. Nors nevyniokime žodžių į vatą: karantino pabaigos laukimu ir pirmosiomis sezono avarijomis prasidedantis filmas „Leiskit mus važiuoti“ į antrą pusę virsta bemaž komedija su „pastūmimais ir užvažiavimais“ vienas ant kito.

Beje ar žinote, kaip lenktynininkai saugosi koronaviruso? Dėvi šalmus ir stengiasi išlaikyti didesnį nei 2 metrų atstumą nuo besivejančio varžovo. Tai - tik vienas iš pokštų, kuriuos išgirsite filme.

Filmo premjera vyko šeštadienį, vasario 20 d., 11 val. portale 15min bei 15min ir 15min GAZAS feisbuke.

O čia galite pamatyti filmo pristatymo laidą:

VIDEO: Filmo apie žiedines lenktynes „Leiskit mums važiuoti“ premjeros pristatymas: kokios akimirkos užims žiūrovams kvapą?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius