-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Finalinis „Weekend Grand Race“ etapas vyks Ukmergėje

Spalio 16 d., sekmadienį, Ukmergės autokroso trasoje ir vėl rinksis autosporto fanai. Čia įvyks finalinis, 6-tasis „Weekend Grand Race“ varžybų serijos etapas „Jusema“ taurei laimėti, rašoma organizatorių pranešime.
„Weekend Grand Race“
„Weekend Grand Race“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Ralis Autosportas

Paskutiniame etape kovos galima tikėtis itin nuožmios, nes čia komandos išsidalins ne tik vieno etapo, bet ir galutinius bendros metinės įskaitos taškus.

Skirtumai tarp komandų iki šiol per visus etapus surinktų taškų nėra dideli. Galutinės įskaitos lyderiai dar tikrai nėra aiškūs, o rezultatai gali pakrypti bet kuria linkme. Tad spalio 16 dieną vairuotojų laukia lemtinga kova tiek finalinėje, tiek kvalifikacijų įskaitose.

Kaip ir visada, visi dalyviai pirmiausiai gaus galimybę pasitreniruoti ir išsibandyti trasą bei automobilius. Vėliau bolidai rikiuosis kvalifikaciniams važiavimams, po kurių pagal užfiksuotus rezultatus bus išrikiuoti finalinei sezono kovai – 55 nepertraukiamo važiavimo ratams, besikeičiant komandų vairuotojams.

Pirmoji finišą pasiekusi komanda susižers brangius taškus ir solidžiai papildys savo iki šiol sukauptą kraitį.

Be abejo, nugalėtojai bus apdovanoti ne tik taškais, bet taip pat ir originaliomis renginio taurėmis bei gausiais rėmėjų įsteigtais prizais.

Šiuo metu, po 5 etapų, bendroje įskaitoje pirmauja komanda „ETA AUTO“, antrą vietą užima „Gazuota bulka“, trečioje rikiuojasi komanda „Ausivestuvems.lt“, tačiau metinį podiumą pasiekti dar tikrai turi šansų ir žemesnėse pozicijose besirikiuojančios komandos.

Taškų kova užvirusi ir įskaitose pagal klases.

Klasėje iki 1,8 l pagal kvalifikacijas pirmauja „Gazuota bulka“, antri – „ETA AUTO racing team“, o treti – komanda „Gazuota puma“.

Klasėje virš 1,8 l lyderiauja komanda „Juozuko lankai be Juozuko“, antri ir treti – „Premo“ bei „Construction agent“ ekipažai.

Klasėje „Petro metalai“ pagal kvalifikacijas pirmą vietą užima ekipa „Pajūrio slalomas“, antrą – „Ukmergė motorsport“, trečią – „Motobroliai RC“ komandos.

Įdomu tai, kad minėtasis „Motobroliai RC“ ekipažas finalinėje „Petro metalų“ klasės įskaitoje šiuo metu turi užsitikrinę pirmąją poziciją ir dėl jos išsaugojimo finale kovos su antroje vietoje besirikiuojančia komanda „Ukmergė motorsport“ ir trečiąja – „Pajūrio slalomo“ ekipa.

Visos šios pozicijos dar gali pasikeisti, tad sezono uždaryme intrigos tikrai netrūks. Dalyviai atsakingai ruošiasi bolidus lemiamoms kovoms, nes žino, kad „Weekend Grand Race“ lenktynės niekada nebūna lengvos ir finišą čia pasiekti nėra taip paprasta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius