Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Janušas Racing Team“ ekipa „Aurum 1006 km“ lenktynių savaitgalį startuos trijose disciplinose

Jau kitą savaitę Lietuvos automobilių sporto sostine taps Palanga, mat čia bus surengtos „Aurum 1006 km“ lenktynės. Net keturias dienas truksianti automobilių sporto fiesta čia suburs tiek pagrindinių žiedinių lenktynių dalyvius, tiek šoninio slydimo ar traukos lenktynėse startuosiančius sportininkus, rašoma pranešime.
„Janušas Racing Team“
„Janušas Racing Team“ / Komandos nuotr.

„Aurum 1006 km“ lenktynių savaitgalį pilna jėga šiemet šturmuos naujai suburta, net 50 asmenų vienijanti „Janušas Racing Team“ ekipa. Jos gretose galima rasti tiek garsių pavardžių, tiek greitų ir išskirtinių automobilių.

Komanda čia žada startuoti šoninio slydimo, traukos bei pagrindinėse „Aurum 1006 km“ lenktynėse. Be to, ekipa pasiūlys papildomų pramogų ir žiūrovams bei savo gerbėjams.

Komandos nuotr./Deivido Gailiaus „Audi RS3“
Komandos nuotr./Deivido Gailiaus „Audi RS3“

„Janušas Racing Team“ komanda sudaryta iš kelių skirtingo profilio sportininkų. Vienas jų – ne tik ant parketo, bet ir traukos lenktynėse puikiai žinomas krepšininkas Deividas Gailius. Pastarasis traukos lenktynėse startuos „Startline Performance“ patobulintu „Audi RS3“ automobiliu. „Startline Performance“ rankas pridėjo ir prie kito komandos nario Žydrūno Kuodžio „Audi A7“, kuris po atliktų modifikacijų jau taikosi į superautomobilių kategoriją.

Šoninio slydimo varžybose po „Janušas Racing Team“ ekipos vėliava startuos visiems gerai žinomas Norbertas Daunoravičius-Norbe. Jį žiūrovai išvys prie trečiosios serijos BMW vairo.

Komandos nuotr./„PROflame by IRP“ BMW M2
Komandos nuotr./„PROflame by IRP“ BMW M2

Komanda savo atstovus turės ir pagrindinėse „Aurum 1006 km“ lenktynėse. Jais tapo „PROflame by IRP“ ekipa, šiemet startuojanti visiškai nauju ir Baltijos šalių trasose retai sutinkamu BMW M2. Šį bolidą trasoje vairuos pilotai Lukas Laukaitis ir Darius Ardavičius.

„Mūsų komanda šiam lenktynių savaitgaliui turi keletą tikslų. Vienas jų – kuo geriau pasirodyti visose disciplinose, o tam potencialo yra daugybė. Taip pat turėsime ir papildomų veiklų, nes paruošėme tikrai įvairų ir atraktyvų marketingo planą, kuris padės pritraukti dar daugiau dėmesio tiek mūsų komandai, tiek bendrai visam automobilių sportui.

Šis mūsų projektas yra tęstinis. Vėliau ketiname plėsti komandos gretas ir dalyvauti įvairiuose automobilių sporto renginiuose. Galutinis projekto tikslas – pasirodymas visiems puikiai žinomose Dakaro lenktynėse. Šiuo klausimu labai daug žingsnių jau žengta, tačiau apie tai plačiau kalbėsime kai tam ateis laikas“, – pasakojo Darius Janušas.

Komandos nuotr./„Janušas Racing Team“
Komandos nuotr./„Janušas Racing Team“

Darius Janušas tvirtina, kad jų komanda bus matoma ne tik trasoje, bet ir už jos ribų. Ekipos gerbėjai turės galimybę iš arti išvysti visus komandos narių automobilius, taip pat galės sudalyvauti įvairiose atrakcijose ir pramoginėse veiklose.

Beje, į Palangą lenktynių savaitgaliui komanda atsigabens ir „SIM Racing“ lenktynių simuliatorius, kuriuos nemokamai galės išmėginti kiekvienas žiūrovas.

Organizatorių nuotr./„SIM Racing“ simuliatoriai
Organizatorių nuotr./„SIM Racing“ simuliatoriai

„Jau turime sukūrę planą lenktynių savaitei ir veiksmą pradėsime jau nuo pirmadienio. Keliausime per didžiausius Lietuvos miestus, kur susitiksime su savo partneriais ir gerbėjais, mus sekantiems socialiniuose tinkluose išdalinsime gausybę prizų, netgi suteiksime progą išbandyti mūsų automobilius.

Į turą per Lietuvą keliaus beveik visi mūsų komandos automobiliai. Jų sąraše – tokie modeliai kaip „Hummer H2“, BMW M4, BMW M3, „Audi RS3“, „Audi A7 Stage 2 by Startline Performance“, BMW X6, „Mercedes Benz C63 AMG“, specialiai šoniniam slydimui ruoštas BMW M3.

Komandos nuotr./„Janušas Racing Team“
Komandos nuotr./„Janušas Racing Team“

Taip pat kartu keliaus ir didžiulis autobusas, kuriame savo vietą ras ne tik komandos techninis personalas, bet ir ištikimiausi mūsų fanai. Šiuo metu dauguma automobilių yra Panevėžyje, kur vyksta paskutiniai paruošiamieji darbai lenktynių savaitei.

Pirmadienį būsime Vilniuje ir Kaune, antradienį – Šiauliuose ir Klaipėdoje. Po to įsikursime Palangoje, kur lauks begalė žaidimų ir pramogų. Komandos partnerių ir ištikimiausių gerbėjų lauks specialus uždaras vakaras Palangoje“, – planus atskleidė Darius Janušas.

Tikslias atrakcijų vietas ir laiką komanda praneš per ekipos vadovo Dariaus Janušo „Instagram“.

Komandos nuotr./„Janušas Racing Team“
Komandos nuotr./„Janušas Racing Team“

„Janušas Racing Team“ komanda už prisidėjimą prie planuojamo renginio dėkoja savo partneriams – vieniems iš pagrindinių rėmėjų – įmonei „Automatikos sistemos“ bei „Doritos Lietuva“. Prie renginio prisideda ir autoservisas „AutoAivas“, „PROflame“, „Greitas Reisas“, Siuvimo studija „Meyda“, kuri rūpinasi komandos narių aprangos gamyba bei dovanomis tapsiančiais sėdmaišiais. Taip pat žiūrovų laukia ir daugiau dovanų – rankų darbo grilio įrankių komplektus fanams dovanos kompanija „Smoke Dudes“. Partnerių sąraše taip pat puikuojasi tokios kompanijos kaip „Aonesport LT“, „YerbaMate LT“, „Koziris LT“, „Crimetattoos“, „Tomas Pošiūnas Photography“, „The Flash Drop Media“, „Rich Color Lab“, elektrinių paspirtukų nuoma Panevėžyje „EMbazė“, „Eisturas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius