-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelis Schumacheris uždirbo keturis kartus daugiau pinigų nei bet kuris kitas lenktynininkas

„Formulės-1“ legenda Michaerlis Schumacheris yra turtingiausias kada nors gyvenęs lenktynininkas. Express.co.uk rašo, kad jam priklausantis turtas vertas 520 mln. svarų sterlingų (708 mln. eurų). Karjerą baigęs vokietis užtikrintai pirmauja dabar lenktyniaujančių ir karjerą jau baigusiųjų gretose.
Michaelis Schumacheris 2012-ųjų spalį
Michaelis Schumacheris 2012-ųjų spalį / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.

Antroje sąrašo vietoje esančio „McLaren“ komandos nario Fernando Alonso turtas vertinamas 200 mln. eurų. F-1 čempiono titulą ginantis Lewisas Hamiltonas rikiuojasi penktoje sąrašo vietoje 99 mln.

„Schumacheris valdo turto, kuris lygus 43 procentams viso turtingiausių  lenktynininkų dešimtuko turtui. Keturi jų – jau pasitraukę iš lenktynių“, – teigė sąrašą sudariusios įmonės „Wealth-X“ atstovas.

Įmonė sudarė dešimtuką turtingiausių buvusių ir esamų F-1 lenktynininkų. Be jau minėtų žmonių, jame yra karjerą baigę Eddie Irvine'as, Alainas Prostas ir Davidas Coulthardas. Prie turtingiausių dabartinių lenktynininkų priskiriami Kimi Raikkonenas, Jensonas Buttonas, Nico Rosbergas ir Sebastianas Vettelis.

M.Schumacheris per savo karjerą F-1 iškovojo septynis čempiono titulus, penkis iš jų – paeiliui, vairuodammas „Ferrari“ bolidą. Abu šie pasiekimai yra rekordiniai ir iki šiol nėra pagerinti. 

Buvęs lenktynininkas šiuo metu savo namuose Šveicarijoje prabudinėja po komos, į kurią nugrimzdo 2013-ųjų pabaigoje po patirtos galvos traumos slidinėjant Prancūzijos Alpėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius