-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Moterų ralio“ naujokėms: apie administracinę komisiją ir startinį paketą

Kas, kaip, kur, kada šiemet „Moterų ralyje“. Daugybė klausimų  ruošiantis varžyboms kyla net ir raliuose užsigrūdinusiems ekipažams, o ką jau kalbėti apie naujokes. „Moterų ralio“ organizatorių komanda renginio dalyvėms paruošė įvairių patarimų, kurie palengvins ralio startą. Kam reikia turėti 100 eurų? Kas tas GPS įrenginys? Kodėl kelio knygą ekipažai gauna tik prieš pat startą? Į šiuos ir kitus klausimus atsakys viena iš „Moterų ralio“ organizatorių Neringa Simson.
„Moterų ralis“
„Moterų ralis“ / Organizatorių nuotr.

Viskas apie administracinę komisiją ir startinį paketą – 15min Klausyk

Pradėkime nuo to, kas vyks renginio dieną? Ekipažai gražiai pasipuošę atvyksta į perkybos ir pramogų centrą „Akropolį“ ir kas toliau?

Renginio dieną, atvykusios į „Akropolį“ merginos registruosis. Bus taip vadinama administracinė komisija. Merginoms reikia atvykti jau užpildžius paraišką. Daug informacijos apie administracinę komisiją, paraiškos formą dalyvės ras „Moterų ralio“ puslapyje. Taigi, jos gali atsispausdinti ir atsinešti jau užpildytą ir pasirašytą dokumentą.

Ekipažo dalyvių skaičių galima keisti ir renginio dieną. Tarkime, viena ekipažo narė susirgo arba gal draugė prisijungė, o gal automobilis pasikeitė. Pavyzdžiui, yra buvę, kad vienoms merginoms automobilį pavogė prieš pat renginį. Galima dalyvauti su kitu automobiliu. Visa tai renginio dieną, per administracinę komisiją būtina patikslinti.

Organizatorių nuotr./„Moterų ralis“
Organizatorių nuotr./„Moterų ralis“

– Ar blogai, jei dalyvės nepatikslins ekipažo sudėties?

– Na, tokiu atveju, ir registracijos paketai būtų suformuoti ir įteikti pagal netiksliai pateiktus dalyvių duomenis ir rezultatuose atsispindėtų tokia ekipažo sudėtis, kokia buvo nurodyta.

– Ką daryti, jei merginos neatsineša paraiškos, pamiršo, kažkur nusimetė?

Administracinės komisijos metu mes turėsime visą šūsnį paraiškų, tad jos atėję pasakys savo startinį numerį ir gaus savo paraišką.

– Iš kur ekipažai žinos savo startinį numerį?

Jau yra paskelbta stato tvarka. Ją galima rasti ralio interneto svetainėje skyriuje „Starto tvarka“.

Taigi, pateikusios pasirašytą paraišką, moterys gauna startinį paketą maišelyje, pasižiūri, kad būtų visi reikalingi lipdukai ir eina prie kitos teisėjos, kuri išduoda GPS įrenginį. Čia jos duoda jau paruoštą 100 eurų užstatą, pasirašo, gauna GPS įrenginį ir keliauja prie automobilio klijuoti lipdukų.

Lipdukus ant automobilio klijuoti reikia ne bet kaip – „Moterų ralio“ tinklapyje, skyriuje „Taisyklės“, yra įkelta schema, kuria vadovaujantis ir reikia suklijuoti ant automobilio visus lipdukus.

– Kur reikia padėti GPS įrenginį?

– Negalima GPS įrenginio dėti į bagažinę, daiktadėžę, jį rekomenduojame turėti salone – sėdynės kišenėje.

GPS įrenginys merginoms nepadės orientuotis. Tai labiau ralio organizatoriams skirtas įrengimas. Jis padės matyti, kurioje vietoje yra ekipažas. Pavyzdžiui, pasiklydo ekipažas, skambina į štabą, o mes iš karto žiūrime, kur jos yra ir padedame joms surasti kelią. Taip pat, pagal GPS įrenginį bus nustatomi kai kurių rungčių rezultatai.

– Ar gaudamos startinį paketą, dalyvės gauna ir kelio knygą?

– Kelio knygos šiame pakete merginos dar negauna, jos ją gaus LK0 poste.

– Kas vyksta atėjus starto laikui?

Šiek tiek prieš nurodytą jų starto laiką merginos ateina į LK0 punktą ir laukia to numatyto laiko. Starto punkte bus ekranas su laikrodžiu, tad tikrai vizualiai matysis laikas. Jam atėjus, jos prieina prie teisėjų, pasako savo startinį numerį, gauna laiko kortą, kelio knygą, kurią atsiverčia, pamato pirmą užduotį, ji bus „Akropolyje“, eina ją vykdyti.

Kas minutę startuos po vieną ekipažą. Moterys jau žinos ar priklauso žaliai, ar geltonai krypčiai.

Išsamiau apie „Moterų ralio“ administracinę komisiją klausykite naujoje audioplatformoje 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“ vartotojus atsisiųsti programėlę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius