-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Organicagro Racing Team“ duetas Juodupėje atsidūrė besivejančių vaidmenyje

Penktadienį Rokiškio rajone, Juodupėje prasidėjo Lietuvos „Baja“ čempionato ir taurės antrasis etapas. Jame pirmąją dieną dalyviams paruošti keturi greičio ruožai. Čia lenktyniauja ir „Organicagro Racing Team“ ekipažas – Vaidotas Paškevičius su Gyčiu Vercinsku. Jiems varžybų pradžia klostėsi kiek komplikuotai, rašoma pranešime.
„Organicagro Racing Team“ greičio ruožuose
„Organicagro Racing Team“ greičio ruožuose / Komandos nuotr.

Pirmoje varžybų dalyje ekipažams reikėjo įveikti du greičio ruožus, kurių bendras ilgis siekė beveik 80 kilometrų. Po jų dalyviai sugrįžo į serviso zoną, kurioje mechanikai turi dvi valandas pašalinti gedimus ir paruošti techniką dar dviems greičio ruožams.

Po dviejų greičio ruožų „Organicagro Racing Team“ ekipos pilotas Vaidotas Paškevičius tvirtino, kad kol kas nėra patenkintas nei rezultatu, nei ekipažo tempu.

Anot jo, pirmoje varžybų dalyje nepavyko išvengti navigacinių bei vairavimo klaidų. Guodžia bent tai, kad jų „Seat Leon Dakar“ į serviso zoną grįžo sveikas. Mechanikams tereikėjo atlikti patikrą ir nuvalyti dulkes.

„Sunkus abu greičio ruožai. Jaučiamės kažkokie neprabudę, neatsikėlę. Padarėme nemažai klaidų. Klaidos ir vairavime, ir navigacijoje. Padarėme tokį klaidų kompleksą. Nepavyko įgyvendinti plano A – iškart pademonstruoti geriausią laiką. Žiūrėsime, ar bent jau planas B pavyks. Kol kas sekasi sunkiai. Tikiuosi, kad antroje dalyje susikoncentruosime.

Trasos tikrai greitos. Ypač pirmas ruožas. Antras jau labiau priminė ralio reidą. Džiaugiamės, kad bent jau „Bitutė“ dūzgia puikiai. Tos bėdos, kurių turėjome praėjusiame etape, yra sutvarkytos“, – sakė Vaidotas Paškevičius.

Popietę Juodupės apylinkėse „Baja“ čempionato ir taurės dalyvių laukia dar du greičio ruožai. Jie, su nedidelėmis korekcijomis, atkartos pirmuosius du, bet bus važiuojami iš kitos pusės.

Po dviejų greičio ruožų „Organicagro Racing Team“ ekipažas automobilių įskaitoje preliminariai užima antrąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius