Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po antrosios dienos „Hunt the Wolf“ varžybose lietuviai kyla į viršų

Lietuviai toliau sėkmingai dalyvauja keturračių motociklų varžybose „Hunt the Wolf“. „ATV Fanai Racing Team“ komandos nariai Tomas Kaubrys, Paulius Vaišneideris ir Mindaugas Veiveris antrame varžybų Rumunijoje etape finišavo kartu su lyderiais ir pasidalijo 1-8 vietas.

Tokios didelės lyderių grupės finišuoja dėl specifinės laiko skaičiavimo sistemos „Hunt the Wolf“ varžybose. Laikas čia skaičiuojamas tik minutėmis – organizatoriai nesismulkina ir mano, jog skirtumai tarp dalyvių iki varžybų finišo po penkių etapų taps gerokai didesni nei viena minutė.

Ketvirtas „ATV Fanai Racing Team“ komandos narys Antanas Kanopkinas finišą pasiekė už dešimtuko ribų – jo keturračiui sulinko vairo traukė. Kol ją pasikeitė, lenktynininkas užtruko apie 10 minučių.

Mindaugas Lelys, važiuojantis „Extreme“ klasėje, antrą dieną finišavo rikiuotės uodegoje: trasoje jo keturračiui lūžo šakė. Gedimo taisymui jis sugaišo daug laiko ir bendroje „Extreme“ klasės įskaitoje nukrito į rikiuotės vidurį.

VIDEO: Po antrosios dienos „Hunt the Wolf“ varžybose lietuviai kopia aukštyn

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius