-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš Dakaro startą lietuviai gerokai paprakaitavo

Nepamanykite, kad vaikinai, nuotraukose vilkintys mėlynus marškinėlius su užrašu Peru, yra šios šalies atletikos rinktinės nariai. Tai – Vaidoto Žalos ir Sauliaus Jurgelėno komandos „Agrorodeo“ inžinieriai. Jie paskutinę dieną prieš startą, penktadienį, nusprendė pramankštinti raumenis ir pasitikrinti ištvermę.
„Agrorodeo“ komandos treniruotė prieš Dakaro startą
„Agrorodeo“ komandos treniruotė prieš Dakaro startą / Žilvino Pekarsko / 15min nuotr.

Romas Žalnierukynas, Edvardas Lucevičius ir Egidijus Janavičius ne veltui yra susibūrę į „Facebook“ grupę „Dakar Warriors“ (liet. – Dakaro kariai). Šie vyrukai išsiskiria ne tik kruopštumu ir profesionalumu, bet ir tuo, kad, pirmai progai pasitaikius, stengiasi pramankštinti raumenis.

Penktadienį po pusryčių „Agrorodeo“ inžinieriai internete susirado artimiausią „CrossFit“ (gimnastikos ir treniruočių su lengvais svoriais atmaina) klubą ir pabandė susisiekti su administracija. Žinutę rašė pasinaudoję „Google vertėju“.

Atsakymo ilgai neteko laukti – Dakaro kariai jau po pusvalandžio liejo prakaitą sporto salėje, nuolat išbėgdami į lauką – tekdavo tvankiame mieste ristele apsukti puskilometrį ir vėl grįžti atgal.

Treniruotei vadovavęs čilietis treneris bei dar vienas vietinis „CrossFit“ entuziastas po treniruotės, kainavusios kiekvienam po 60 solių (solis – iš esmės lito atitikmuo), negailėjo plojimų ir net kelis kartus palinkėjo gero vėjo.

VIDEO: Iki Dakaro ralio likus dienai V.Žalos komandai teko gerai paprakaituoti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius