-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šakių rajone surengtos tradicinės slalomo varžybos „Šakių ruduo 2015“

Šakių rajone, Bliuviškių kaimo aerodrome įvyko jau trečius metus iš eilės „Šakių ASK“ organizuojamos automobilių slalomo varžybos „Šakių ruduo 2015“. Kaip ir kiekvienais metais, iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių atvykę dalyviai savo jėgas galėjo išmėginti net šešiose lenktynių klasėse.
varžybų akimirka
varžybų akimirka / Daumanto Vasiliausko nuotr.

Nors oras nebuvo toks šiltas kaip tikėtasi, tačiau net 55 dalyviai, nepabūgę šalčio ir lietaus, atvyko į organizuojamas slalomo varžybas. Daugiausia dalyvių lenktyniavo FWD bei Laisvoje klasėje. Kiekvienoje iš šių klasių varžėsi net 14 dalyvių.

Pirmoje FWD klasėje pirmąją vietą iškovojo Ignas Domeika, antrąją – Vidas Valuckas, o trečiosios vietos prizininku tapo Mindaugas Simkevičius. Laisvoje klasėje pirmąją vietą taip pat laimėjo Ignas Domeika, antrąją – Vilmantas Stanaitis, o trečiąją – Kęstutis Jankauskas.

Daumanto Vasiliausko nuotr./varžybų akimirka
Daumanto Vasiliausko nuotr./varžybų akimirka

Šiek tiek mažiau nei FWD klasėje dalyvių sulaukė RWD įskaita, kurioje varžėsi 11 dalyvių. Šioje klasėje pergalę šventė pirmąją vietą iškovojęs Kęstutis Jankauskas, antrąją – Modestas Valtys, o trečiąją – Paulius Reisas. 

Visais ratais varomų automobilių klasėje pirmąją vietą užėmė Ignas Domeika, antrąją – Vidas Valuckas, o trečiąją – Ligitas Kordušas. 

Daumanto Vasiliausko nuotr./varžybų akimirka
Daumanto Vasiliausko nuotr./varžybų akimirka

Renginio organizatoriai džiaugėsi, jog automobilių slalomo varžybose lenktyniavo taip pat ir merginos. Damų klasėje prie starto linijos rikiavosi keturios moterys.

Pirmąją vietą laimėjo jau nebe pirmus metus „Šakių ASK“ organizuojamuose slalomuose dalyvaujanti Gabrielė Aleksynaitė. Antrąją vietą iškovojo Vytautė Žemaitaitytė, trečioji finišavo Kotryna Kniezaitė. 

Paskutinėje „VAZ-klasika“ automobilių klasėje rungėsi net šeši senosios technikos mylėtojai. Pirmąją vietą pelnė Ernestas Grabauskas, antrąją – Tomas Beganskas, trečiasis buvo Saulius Šuopys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius