-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Siurprizas Monte Karlo ralyje: lietuviai įsiveržia į geriausiųjų penketuką

​​​​​​​Pirmąją WRC Monte Karlo ralio dieną Deividas Jocius ir Donatas Zvicevičius kovoję su techniniais nesklandumais, vakar čempionate pateikė staigmeną. Savo klasėje lietuviai iš 12 vietos prasibrovė į rikiuotės priekį net per 7 pozicijas. Po 13 greičio ruožų „Arctic Energy World rally team“ komandos ekipažas savo klasėje užima aukštą penktą vietą.
„Arctic Energy World rally team“ komanda
„Arctic Energy World rally team“ komanda / Organizatorių nuotr.

Iš penkių greičio ruožų lenktynininkai D.Jocius ir D.Zvicevičius trijuose nusileido tik Prancūzijos čempionui Yoann Bonato. Po įtemptos dienos D.Jocius džiaugėsi šios dienos rezultatais, bet kartu ir apgailestavo visgi negalėjęs pasitikrinti savo galimybių su savo klasės pirmą vietą užimančiu prancūzu.

„Nors šiandien įvykdėme maksimumą, bet vis neturėjome progos palenktyniauti su klasės lyderiu. Neturėjome „švaraus“ kelio – turėjome vis ką nors lenkti. Tad laiko tikrai nemažai išvaistėme. Bet kaip bebūtų mūsų planas išlieka toks pats – pravažiuoti stabiliai, susikaupus bei nedarant klaidų, ir finišuoti“, – sakė „Arctic Energy World rally team“ komandos sportininkas.

Tuo tarpu lyderių trejetuke vyksta dramatiška kova tarp pirmos ir antros vietos. Po šios dienos prancūzo Sebastien Ogier klaidos, jį nuo antroje vietoje esančio esto Ott Tanak skiria tik 33 sekundės. O trečioje vietoje tvirtai įsitvirtino suomis Jari-Matti Latvala. Jį nuo ketvirtoje pozicijoje esančio kito suomio sportininko skiria didelė 3 minučių persvara.

Ryt Monte Karlo ralio dalyvių lauks du nauji greičio ruožai, kuriuos teks važiuoti po du kartus. Iš viso lenktynininkai įveiks beveik 64 kilometrus greičio ruožuose.

Paskutinę varžybų dieną pirmajam greičio ruožui startas bus duotas 9:29, o paskutiniojo dalyvio finišas numatytas 14:48 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius