-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švari apranga Dakare: Benediktas Vanagas į ralį vežasi skalbyklę

Iš Dakaro ralio smėlynų ir purvynų po įveiktų greičio ruožų grįžę lenktynininkai krapšto smėlį nuo kiekvieno įmanomo paviršiaus.
Benediktas Vanagas tapo amerikiečių gamintojos „5.11 Tactical“ prekės ženklo ambasadoriumi
Benediktas Vanagas tapo amerikiečių gamintojos „5.11 Tactical“ prekės ženklo ambasadoriumi / Edgaro Buiko nuotr.

Tam, kad apranga būtų švari, pavyzdžiui, Benedikto Vanago atstovaujama „General Financing team Pitlane“ komanda į Pietų Ameriką iškeliauja su skalbykle ir džiovykle. Pastarosios sumontuotos komandos sunkvežimyje, tad kur bebūtų, komandos nariai gali džiaugtis švaria apranga.

Tai, anot B.Vanago, ypač svarbu, mat visa komanda turi patogiai dirbti net ir esant pačioms nedėkingiausioms sąlygoms bei, kas svarbiausia, viso Dakaro ralio metu, nuo skrydžio iš Lietuvos iki grįžimo į ją, privalo dėvėti komandos aprangą.

Švari apranga svarbi ir todėl, kad sportininkas tapo amerikiečių aprangos ir ekipuotos gamintojos „5.11 Tactical“ prekės ženklo ambasadoriumi.

„Viso 2018 m. sportinio sezono metu „General Financing team Pitlane“ naudos „5.11 Tactical“ aprangą ir avalynę“, – aiškina lenktynininkas.

„General Financing team Pitlane“ ekipažo starto numeris 323. Iš viso sportininkų laukia 13 greičio ruožų, kurių bendras ilgis apie 9000 kilometrų.

2018 m. Dakaro ralyje startuos 190 motociklų, 105 automobiliai, 42 sunkvežimiai – iš viso 337 transporto priemonės. Varžysis 525 dalyviai iš 54 valstybių.

​​​​​​​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius