-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Google Street View“ užfiksuoti vaizdai: „skraidantis“ kiškis, aklavietės ir ženklai danguje

Šiais laikais internete galima rasti ne tik naudingos informacijos, nusipirkti daiktų, žiūrėti filmus ar serialus. Interneto platybėse sklando ir nemažai juokingų, šmaikščių vaizdų, kurie neretai apskrieja visą planetą. Tinklalapio streetviewfun.com kūrėjai nutarė prajuokinti pasaulį.
„Google street view“ užfiksuotas kiškis
„Google street view“ užfiksuotas kiškis

Tinklalapyje talpinami įdomiausi, juokingiausi ir neįprasčiausi vaizdai, užfiksuoti „Google Street View“ automobilio. Jo paskirtis – fiksuoti kelius pasaulyje, taip suteikiant būdą virtualiai atsidurti bet kurioje pasaulio vietoje.

Ir ne visada didžiausias dėmesys būna skiriamas vietai, kurioje „atsirandama“. Čia netrūksta šmaikščių ir sunkiai suvokiamų kadrų iš viso pasaulio.

Kaimyninėje Lenkijoje „Google Street View“ užfiksuotas vaizdas sukėlė diskusiją tarp internautų. Vieni juokauja, kad jau ir kiškiai moka skraidyti, svarsto, kaip užfiksuotas toks vaizdas. Kiti pateikia, tikriausiai, realiausią variantą – „Google Street View“ automobilis partrenkė pakeliui pasimaišiusį kiškį.

Internete paplitęs vaizdelis pritraukė ir vienos didžiausių interneto platformų „Reddit“ dėmesį.

Užfiksuotose nuotraukose matyti, kad kiškis šuoliavo keliu, tačiau jau pravažiavus mašinai pastebima, kad šis tarsi „skrenda“.

Pripažinkime, nei taip aukštai šokinėti, nei juolab „skraidyti“ šie nemoka. Todėl realiausiais yra liūdnasis scenarijus, kad šoklys buvo tiesiog partrenktas automobilio.

Tiesa, verta prisiminti ir kameras, kuriomis filmuojamas vaizdas – jos pastarąjį gali kiek iškreipti ir vaizdas gali būti matomas kitoks, nei yra realybėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius