Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauniečiai įspėja vieni kitus: atsargiai – duobės!

Pavasarį ima dygti ne tik jo šauklės žibutės, bet ir duobės. Rodos, rudenį buvusios lygios gatvių vietos, po žiemos tampa duobėtomis. O kur lietaus vandens prisipildžiusi duobė, ten ir bėda. Kauniečiai vienas po kito ėmė dalintis informacija, kuriose Kauno gatvėse reiktų būti atsargesniems, kitaip teks keisti padangas.
Po žiemos atsivėrusios duobės Kauno gatvėse
Po žiemos atsivėrusios duobės Kauno gatvėse / „Kur stovi policija Kaune“ grupės nuotr.

15min sulaukė kaunietės Ugnės laiško. Moteris pranešė apie pavojingas duobes Ateities plente, šalia „Hansa Flex“, netoli perėjos.

„Duobės dvi ir jos gilios, aštriais kampais. Viena jų – pilna lietaus vandens, todėl net nesimato. Vakar vakare prakirtome ratą. Kol tvarkėme, netoli mūsų sustojo dar vienas automobilis. Jam dar labiau nepasisekė – prakirstos dvi padangos. Per pusvalandį matėme dar du automobilius, įsijungusius avarinį signalą ir keičiančius ratus“, – įspėjo Ugnė.

Ji bandė paženklinti kelią, kad kiti vairuotojai matytų tas nelemtas duobes, tačiau šioje gatvėje – gana intensyvus sunkvežimių eismas, tad ženklinimas greitai buvo suvažinėtas. Moteris informavo „Kauno švaros“ dispečerinę.

Tačiau tai – ne vienintelė problematiška vieta Kaune. „Facebook“ paskyroje „Kur stovi policija Kaune“ apstu nukentėjusių vairuotojų nuotraukų ir burnojimo ant duobėtų laikinosios sostinės kelių.

Vis dėlto, daugelis jų pripažįsta, kad kelininkai dirba visą parą, tad sulaukti jų dėmesio nėra sunku, o ir daugelį duobių po pranešimo jie užtaiso pakankamai greitai.

„„Neįkalkit“ į duobę Veiverių gatvėje, priešais „Pizza Express“ prie „Stihl“ parduotuvės. Galit ratą prasikirsti“, – informavo vienas kaunietis.

„Gili duobė yra neprivažiavus „Girstupio“ kebabinės. Ją visuomet slepia lietaus vanduo. Vakar siekiau automobilio dugną į ją įvažiavęs“, – pranešė kitas.

„Atsargiai, neįkriskit į duobę ant Varnių tilto. Pirmoje eilėje, važiuojant nuo Vilijampolės“, – įspėja ir trečias.

„Krateriais“ vadinamos duobės sugadino ne vieno Kauno gyventojo ar svečio automobilį.

Pastebėję kelyje atsivėrusią duobę, kauniečiai apie tai turėtų pranešti bendrovės „Kauno švara“ dispečeriams ištisą savaitę ir visą parą veikiančiu nemokamu telefonu 8 800 00111 arba elektroninio pašto adresu miesto.dispecerine@svara.lt. Čia gyventojai gali atsiųsti ir nuotraukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius