-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Klaipėda Motor BBQ“ iš automobilių gerbėjų susibūrimo šiemet peraugo į festivalį

Dvi dienos ir viena naktis. Tiek laiko turės „Klaipėda Motor BBQ 2018“ renginio dalyviai, kad pademonstruotų savo išpuoselėtus automobilius kitiems ir pasisemtų idėjų patys.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Organizatorių nuotr.

Klaipėdos rajone, kaimo turizmo sodyboje „Gribžė“ automobilių gerbėjai šėls birželio 23-24 dienomis. Nors ankstesniais metais renginys trukdavo tik vieną dieną, tačiau organizatoriai nusprendė formatą pakeisti.

Renginyje savo išpuoselėtą techniką pristatys ne tik automobilių, bet ir motociklų bei kitų motorinių transporto priemonių savininkai. Organizatoriai praneša, kad renginys skirtas ne tik Lietuvos automanams, bet ir svečiams iš kitų šalių, todėl tikimasi sulaukti ir kolegų iš užsienio.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Dvi dienas truksiančio renginio metu vyks norminacijų šou, vyks žaidimai ir pramogos, prie kurių prisijungti galės ne tik dalyviai, bet ir žiūrovai.

Savo techniką pristatantys dalyviai varžysis dėl nominacijų. Jos numatytos net devynios – griausmingiausias automobilis, gražiausi ratai, gražiausias automobilis, gražiausias variklio skyrius, gražiausias salonas, seniausias automobilis, sportiškiausias automobilis, gražiausias „oldschool“ automobilis, gražiausias motociklas.

Daugiau informacijos apie renginį galite rasti organizatorių sukurtame „Facebook“ renginyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius