-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Originali idėja: istorinių automobilių gerbėjai pradeda akciją „Izoliuokis garaže“

Ne veltui yra sakoma, kad istorinės technikos gerbėjų namai – garažas. Tokiu būdu garažas tai ta vieta, kur taip pat reikia laikytis saviizoliacijos, rašoma asociacijos „Retromobile“ pranešime.
„Izoliuokis garaže“
„Izoliuokis garaže“

Nepažeisdami įstatyminių reikalavimų, laikydamiesi griežtų izoliacijos reikalavimų, istorinės technikos gerbėjai sėdi... garažuose. Ir ateities planus kuria atsiremdami į praeitį.

Kaip pastebi asociacijos „Retromobile“ vadovas Ramūnas Kardelis, Lietuvos istorinės technikos gerbėjų gretos gausėja ne metais, o dienomis. Vis gausesnė ir gausesnė visuomenės dalis domisi technikos istorija, savo tėvų bei senelių techniniu palikimu. Visuomenei žvelgiant į ateities perspektyvas, nemaža dalis atsigręžia į savo praeitį ir joje pastebi unikalias savo istorijos akimirkas. O šios akimirkos žavingos, nes tai mūsų vaikaičiai, vaikai, ir mes patys vaikystėje. Kaip tai įmanoma pamiršti? Žinoma ne.

Nufotografuokite istorinį automobilį

Asociacija „Retromobile“ net ir šiuo sudėtingu ne tik šaliai, bet visam pasauliui laikotarpiu, siekdama skatinti meilę bei pagarbą istorinei technikai paskelbė projektus „Užvesk oldtimer“ bei „Nufotografuok oldtimer“. Projektų esmė – skatinti, kad istorinės technikos gerbėjai ir toliau restauruotų istorinę techniką. O berestauruodami ją, įamžintų darbų eigą bei ją skleistų visuomenei.

Prieš Velykų šventes paskelbtas projektas įgauna pagreitį ir vis daugiau istorinės technikos entuziastų atsiliepia į asocijos „Retromobile“ socialinę akciją.

Projekto iniciatoriai neabejoja, jog pasibaigus karantino laikotarpiui greitu laiku mūsų keliuose išvysime naujai atgimusias ratuotas senienas, kurios džiugins aplinkinių akis bei sukels smagius prisiminimus, ir kurios beje bus atkurtos šiuo sudėtingu laikotarpiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius