Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 09 /18:35

Skaitytojas perspėja: venkite sostinės Vokiečių gatvės, ilgam užstrigsite

15min skaitytojas Audrius dalijasi informacija: Vilniuje, Vokiečių gatvėje užstrigo dėl to, kad perkasta grįsta akmenimis gatvės dalis, o įspėjamieji ženklai nepastatyti.
Perkasta Vokiečių g. dalis Vilniuje.
Perkasta Vokiečių g. dalis Vilniuje. / Skaitytojo Audriaus nuotr.

„Vokiečių g. akmeninė dalis perkasta, tai eismas norima kryptimi nepravažiuojamas, neužsiraukite, nes prarasite bent 10 min. Apie tai įspėjančius kelio ženklus dar tik ruošiasi statyt“, – rašo pilietiškas vairuotojas trečiadienio vakarą.

Skaitytojo Audriaus nuotr./Remontas apsunkino eismą sostinės Vokiečių g.
Skaitytojo Audriaus nuotr./Remontas apsunkino eismą sostinės Vokiečių g.

Bus ir daugiau eismo apribojimų

Jau įpusėjus darbams Vokiečių gatvėje, sostinės viešųjų ryšių skyrius išplatino pranešimą, kad rugpjūčio 9-14 dienomis – sostinėje bus laikinų eismo ribojimų.

Vilniaus miesto savivaldybė praneša, kad rugpjūčio 9-14 d. dėl planuotų remonto ir filmavimo darbų bus laikinai ribojamas transporto eismas. Rugpjūčio 9 -14 dienomis dėl planuotų „Vilniaus šilumos tinklų” remonto darbų laikinai bus draudžiamas eismas Vokiečių gatvėje (lyginių namų numeracijos pusėje) ties Mėsinių gatve.

Darbų zoną bus galima apvažiuoti galima plačiąją Vokiečių gatvės dalimi

Rugpjūčio 10 d. nuo 8 val. iki 15 val. dėl filmavimo darbų prie pastato Gynėjų g. 16 laikinai bus draudžiamas transporto eismas ir šalia aptverta automobilių stovėjimo aikštelė. Viešojo maršrutinio transporto eismas nesikeis.

Rugpjūčio 10 d. nuo 18.30 val. iki 20 val. dėl filmavimo darbų laikinai bus draudžiamas transporto eismas Lvovo gatvės dalyje nuo pastato Konstitucijos pr. 21C iki Linkmenų gatvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius