Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trispalvis Vasario 16-osios „tiuningas“: į gatves išriedėjo patriotmobilis „Porsche“ su 100 žmogeliukų

15min kiekvienais metais publikuoja specialiai Vasario 16-ajai ir Kovo 11-ajai stilizuotų automobilių vaizdus. Be abejo, šioje srityje pirmauja dirbtuvės „Restyling“. Šį kartą vyrukai nusprendė nustebinti Lietuvą stilizuodami „tautos automobiliu“ (dėl populiarumo) vadinamą „Porsche Cayenne“.
Stilizuotas trispalvis „Restyling“ kūrinys „Porsche Cayenne“
Stilizuotas trispalvis „Restyling“ kūrinys „Porsche Cayenne“ / Restyling/G.Khiterer nuotr.
re-styling.lt nuotr./Vladas Noreiko
re-styling.lt nuotr./Vladas Noreiko

Vienas idėjos autorių Vladas Noreiko sako, kad puošti automobilius Lietuvos valstybinėms šventėms jam ir jo kolegoms jau tapo tradicija. Tačiau šiemet Vasario 16-oji yra išskirtinė.

„Minint 100-ąjį Lietuvos valstybės gimtadienį nusprendėm padaryti kai ką ypatingo. Praėjusiais metais šventei puošėme Mercedes-Benz, šiais metais patriotmobiliu tapo Porsche Cayenne. Dizainą kartu su Re-Styling fotografu Gabrieliumi Khiterer kūrėme gerą mėnesį.

Ant automobilio matome 100-tą žmogeliukų, visi jie susikibę rankomis. Tai simbolizuoja vieningą Lietuvos tautą. Taip pat ant kievieno žmogeliuko užrašėme po svarbų arba tiesiog įdomų faktą apie Lietuvą.

Darbo eiga buvo tokia. Iš pradžių dizaino vizualizacijos kūrimas, tada failų paruošimas spausdinimui, po to spaudos gamyba ir ilgos valandos dėliojant ir klijuojant viską į vientisą delionę. Taip į Vilniaus gatves išriedėjo Patriotiškasis Porsche!

TAIP PAT SKAITYKITE: Patriotinis automobilio tiuningas: gražiausi trispalviai automobiliai

Beje, tokio puikaus rezultato nesitikėjome. Automobilis tapo ne tik puikia šventės puošmena, bet ir puikiausiai atitinka vieną iš paskutinių automobilių puošybos madų camo style wrap.

Nuotraukose taip pat matome ir kitą automobilį – kiek seniau apklijuotą BMW M5 su stilizuotu herbu“, – pasakojo V.Noreiko.

Papuošėte savo automobilį Vasario 16-ajai? Nuotraukas siųskite gazas@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius