Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sudėtingas Arūno Gelažninko finišas ketvirtąją Graikijos ralio dieną

Ketvirtoji diena Graikijos ralio dalyviams ir vėl prasidėjo kalnų viršūnėje, šiek tiek apniukęs lietus sportininkų nuotaikos negadino. Visi buvo labai susikaupę, kadangi organizatoriai dar vakar įspėjo apie klaidžią ir sudėtingą navigaciją, rašoma pranešime.
Ketvirtoji Arūno Gelažninko diena Graikijos ralyje
Ketvirtoji Arūno Gelažninko diena Graikijos ralyje / ZigmasDakarteam nuotr.

„Šiandien greičio ruožas tikrai įdomus, buvo labai greitas, šiandien pasirinkau labai minkštas padangas, norėjau šiek tiek paeksperimentuoti, tai pusę greičio ruožo dirbo labai gerai ir pasiteisino, o vėliau padanga tiesiog numirė ir susivalgė, buvo sunku laikytis paskui kitus sportininkus. Jie padarė navigacinių klaidų, aš juos pasivijau ir važiavome kartu. Bet vėliau tiesiog nebesugebėjau išvažiuoti paskui. Sekėsi tikrai neblogai esu patenkintas, panašu, kad esu antras ir labai nedidelis atsilikimas“, – pasakoja Arūnas Gelažninkas.

Galutiniai rezultatai ir baudos bus aiškūs vakare.

Ketvirtadienį lenktynininkų laukia ilgiausia ralio diena, sportininkai degalus turės piltis net du kartus skirtingose vietose. Nebus jokių pailsėjimo zonų, todėl visas sugaištas laikas degalinėje bus įskaičiuojamas į greičio ruožo įveikimo laiką. Tai - dar vienas pasunkinimas. Nes raliuose dažniausiai būna įrengtos poilsio zonos.

"Čia negali atsipalaiduoti nei sekundei, po tokios dienos esi išsekęs ne tik fiziškai bet ir morališkai", – sako lenktynininkas.

Šiuo metu A.Gelažninkas išlaiko ralyje antrą poziciją. Graikijos ralio penktąją dieną dalyviai turės įveikti 302 km. Iš jų net 291 km greičio ruožo. Primename, kad šis ralis vyksta septynias dienas ir yra vienas iš sudėtingiausių ralių visoje Europoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius