-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Varžybos „Oskaro taurė 2018“ – lenktynės ne tik pramogai, bet ir draugo atminimui

Šių metų rugsėjo 2 dieną Pagirių motokroso trasoje vyks tarptautinės motociklų kroso varžybos „Oskaro taurė 2018“. Motokroso entuziastai į jau tradicija tapusį renginį atvyks ne tik sudalyvauti, bet ir susivienyti vardan svarbaus tikslo – pagerbti 2008 metais žuvusio draugo ir garsaus motokrosininko Oskaro Agafonovo, rašoma pranešime.
„Oskaro taurė“
„Oskaro taurė“ / Organizatorių nuotr.

2018-aisiais metais organizuojama šventė išskirtinė – šiemet Oskaras būtų šventęs savo 30-ies metų jubiliejų. Būtent jo garbei buvo sugalvota bei pavadinta varžybų idėja – ksurinkti visus motokroso entuziastus ir ne tik draugiškai pasivaržyti, bet ir prisiminti draugą. Prie idėjos įgyvendinimo daug prisidėjo ir paties Oskaro mama. Visada palaikiusi sūnaus pomėgį, dabar ji palaiko likusius jo draugus bei džiaugiasi diena, kai visi sūnaus bendraminčiai susirenka ir prisimena jį puoselėdami jo paties taip mėgtą užsiėmimą.

Šį kartą „Oskaro taurė 2018“ vyks Pagirių motokroso trasoje, įsikūrusioje kelyje tarp Vilniaus ir Baltosios vokės. Į renginį atvykę žiūrovai galės ne tik mėgautis varžybomis bei vertinti dalyvius, bet ir gerai praleisti laiką su vaikais, kadangi renginys skirtas visoms amžiaus grupėms. Renginyje visi turės galimybę pasimėgauti maistu gryname ore, pasivažinėti motociklais, stebėti vieno rato važiavimo bei gražiausio šuolio varžybas. Vaikams taip pat neteks nuobodžiauti – jų lauks pripučiama čiuožykla, važiavimo motociklu pamokos, ledai ir balionai.

„Oskaro taurė 2018“ - ne tik pramoga motokroso entuziastams, tačiau ir galimybė susiburti draugams ir bendraminčiams. Itin palankiai vertinamas vieningas ir įsimintinas šventės gestas – bendras garbės ratas, kurį visi dalyviai apvažiuoja prieš varžybų startą. Šį neįprastą, tačiau nepakartojamą reginį išvysite ir šiais metais. Norint jo nepraleisti ir sudalyvauti patiems, organizatoriai žiūrovams siūlo atvykti jau 11 valandą.

Po bendro rato lauks daugybė skirtingų klasių varžybų, vėliau – apdovanojimai bei rėmėjų dovanos. Renginyje pamatysite šių klasių važiavimus: 65, 85, 125, MX1, MX2, MX1M, MX2M, Veteranai 40+, Veteranai 50+, Moterys, MX1 Pradedantieji, MX2 Pradedantieji, Quad, Quad Veteranai, Quad M, 750 s/p, 750 s/p Veteranai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius