Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 07 09

Duris atvėrė naujas „Lamborghini“ prototipų centras

„Lamborghini“ vadovai nukirpo Italijos vėliavos spalvų juostą ir taip atidarė naują kompanijos prototipų centrą. Jame bus kuriami patys inovatyviausi kompanijos automobiliai. Vadovai teigia, kad vienas kitas galės būti pasiūlytas patiems turtingiausiems pirkėjams.
„Lamborghini“ prototipų centras
„Lamborghini“ prototipų centras / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Lamborghini

Dviejų aukštų pastatas Italijoje turi patį aukščiausią aplinkosaugos reitingą – „Class A“. Tai reiškia, kad į aplinką iš jo nepateks nė vienas gramas CO2 ar kitokių dujų. Tai pasiekti jiems pavyko naudojant modernius sprendimus ir ant stogo sumontavus eilę saulės baterijų.

Kodėl du aukštai? Paprasta – pirmame aukšte automobiliai bus kuriami, o antrame – gaminami. Čia bus sumontuota maža konvejerio linija, ant kurios galės būti gaminami automobiliai, tokie kaip „Sesto elemento“.

Šis centras papildys „Lamborghini“ valdomų centrų skaičių – italai jau turi specialų anglies pluošto tobulinimo centrą, kurio pagamintos medžiagos naudojamos minėtame „Sesto Elemento“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius