Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 11

„Jaguar“ ruošia atnaujinimą XF modeliui ir planuoja konkurentą BMW 3-ios serijos modeliui

Britų „Jaguar“ kompanija pluša iš peties. Greitu metu jie pristatys atnaujintą XF modelį, o netolimoje ateityje pradės BMW 3-ios serijos modelio konkurento gamybą. Kompanijos šeimininkai „Tata“ koncernas taip tikisi padidinti kompanijos sąskaitas bankuose.
Ar tai atnaujintas „Jaguar XF“?
Ar tai atnaujintas „Jaguar XF“? / Gamintojo nuotr.

Internete netruko pasklisti nuotrauka, kurioje, spėjama, nufotografuotas atnaujintas „Jaguar XF“ sedanas. Deja, tai kol kas tik gandai, nors ir labai tikroviški. Jau girdėjome, kad atnaujintas XF bus panašus į savo didįjį brolį XJ – būtent tai ir matome nuotraukoje.

Atnaujintas automobilis bus parduodamas su iki šiol naudotais benzininiais ir dyzeliniais varikliais, o taip pat ir naujuoju „Jaguar“ 2,2 litro turbodyzeliniu varikliu pasiekiančiu 187 AG. Tai bus pats ekonomiškiausias kompanijos variklis.

Kalbant apie mažiausią „katytę“, „X-Type“ pamainą, „Jaguar“ jau kuris laikas apie tai galvoja. Įvairiose parodose pristatyti koncepciniai modeliai demonstruoja, kaip jis galėtų atrodyti. Dabar „Jaguar“ tai patvirtino oficialiai – jis bus gaminamas. Tiesa, nežinia kada. Spėjama, kad jis vadinsis XS.

Ir pabaigai, dar vienas planuojamas „Jaguar“ automobilis – XFR-S. Tai dar galingesnė, dar greitesnė ir dar sportiškesnė XFR modelio versija. Laukiame variklio, pasiekiančio daugiau nei 550 AG. Tai bus visavertis konkurentas BMW M5 ir „Mercedes-Benz E63 AMG“ automobiliams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius