Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 18

„Pogea Racing“ laukia, kada galės prikišti nagus prie pirmųjų „Alfa Romeo 4C“ egzempliorių

Automobilių tobulinimo kompanija iš Vokietijos pristatė viziją, kaip atrodys jų patobulinti „Alfa Romeo 4C“ sportiniai automobiliai.
Patobulintas „Alfa Romeo 4C“
Patobulintas „Alfa Romeo 4C“ / „Pogea Racing“ nuotr.

Nors ir naują nišą tarp segmentų atradę italai dar nepradėjo šių modelių pristatymo atstovybėms, vokiečiai jau žino, ką tobulins. „Pogea Racing“ teigia, kad 4C modeliui jie suteiks ne tik vizualius pokyčius, bet ir gerokai padidins variklių galią.

Priekyje jie sumontuos 19, o gale – 20 colių skersmens XCUT ratlankius, kuriuos laikys „KW Automotive“, DCC bei „Clubsport“ pakabos elementai.

Automobilio išorė bus pakoreguota su mintimi sumažinti oro pasipriešinimo generuojamą prispaudžiamąją jėgą. Taip, pasak specialistų automobilis galės išvystyti gerokai didesnį maksimalų greitį, o stabilumas taip pat nenukentės.

Didesnį greitį pasiekti leis ir beveik dvigubai padidinta variklio galia – standartinius 240 AG išspaudžiančius motorus vokiečiai nori „atsukti“ iki 415 AG bei 450 Nm.

„Tokias variklių charakteristikas pasieksime pakeitę turbokompresorius, išmetimo sistemas, įskaitant ir kolektorius. Tam, savaime suprantama, reikės ir efektyvesnių maitinimo (degalų siurblių, purkštukų) bei aušinimo sistemų“, – tvirtina „Pogea Racing“ vadovas Eduardas Pogea.

Sportinio „Alfa Romeo“ saloną Vokietijos auksarankiai patobulins pagal klientų pageidavimus – galės būti pakeista viskas, nuo kilimėlių iki odos apdailos. Visgi, panašu, kad „Pogea Racing“ pamiršo esminį šio standartinio automobilio trūkumą – pernelyg pigiai atrodančius priekinius žibintus.

Pogea Racing nuotr./Patobulintas Alfa Romeo 4C
„Pogea Racing“ nuotr./Patobulintas „Alfa Romeo 4C“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius