Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 28

1300 Nm turintis dyzelinis „Trident Iceni Grand Tourer“ bus pristatytas jau rugsėjį

Nedidelis britų automobilių gamintojas „Trident“ pažadėjo, kad naujausias jų automobilis „Iceni Grand Tourer“ publikai bus pristatytas jau rugsėjį. Automobilis bus pristatytas „Salon Prive“ rugsėjo 5-7 dienomis.
Trident Iceni Grand Tourer
Trident Iceni Grand Tourer / Gamintojo nuotr.

Kuo šis automobilis įdomus? Pirmiausiai verta paminėti, kad jis varomas dyzelinu. Po variklio dangčiu priekyje, šis automobilis turės 6,6 l turbo dyzelinį variklį. Jo galia – 430 arklio galių ir žvėriškas 1286 Nm sukimo momentas. To pakanka, kad šis dyzelinis sportininkas nuo 0 iki 100 km/h gali įsibėgėti per 3,7 sekundės. Bet tai dar ne viskas. Gamintojas teigia, kad už papildomą mokestį, variklio galią galima padidinti iki 660 arklio galių, o sukimo momentą iki 1422 Nm. Šie skaičiai skamba dar maloniau nei bazinis variantas.

Kokie skaičiai dar gali džiuginti? Žinoma, degalų suvartojimas. Gamintojas teigia, kad važiuojant 110 km/h greičiu automobilis suvartoja tik 4,1 l šimtui kilometrų. Žinant , kad tai galingas automobilis, tokie skaičiai tikrai glosto piniginę.

Prisipildžius pilną baką dyzelino, su šiuo automobiliu galima nuvažiuoti daugiau nei 3200 km.

Tačiau piniginės nenudžiugins bazinė automobilio kaina. Norintys įsigyti šį „Trident Iceni“ turės pakloti daugiau nei 322 tūkst. litų. Ir tai tik už bazinį variantą. Vadinasi, užsisakius priedų kaina gali padidėti dar labiau. Automobilis bus gaminamas tik pagal užsakymą, todėl pardavėjo sandėliuose jo ieškoti nesivarginkite. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius