-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 23

Motinystė ir Zodiako ženklas: kokia esate savo vaikams?

Kiekvienai moteriai – esamai ar būsimai mamai, naudinga būtų žinoti savo požiūrį į vaikus. Tai padės ne tik pagerinti santykius su vaikais, bet ir visą šeimą padaryti stipresnę bei lamingesnę.
Mama su vaiku.
Mama su vaiku. / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Moteris Avinas visada stengiasi būti geriausia mama pasaulyje. Siekdama, kad jos vaikai būtų patys geriausi, protingiausi ir laimingiausi, ši mamytė perskaitys begalę knygų ir išnaršys tūkstančius svetainių. Gydytojų, mokytojų ir kitų specialistų patarimai – tuščios frazės, nes ši mama geriausiai žino, ko reikia jos atžalai.

Šio Zodiako ženklo mamos gana anksti pradeda manyti, kad vaikai jau yra pakankamai suaugę, todėl užkrauna jiems perdėtų lūkesčių ir atsakomybės naštą. Būtent todėl Avinų vaikams lemta turėti „sutrumpintą“ vaikystę, jie anksti tampa atsakingi ir savarankiški, anksti palieka tėvų namus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Ji neįsivaizduoja savo gyvenimo be vaikų. Juk vaikai – tai vertingesnės už visus pasaulio lobius gyvenimo gėlės, todėl ši mama juos labai myli ir netgi garbina. Tuo pat metu tai labai teisinga, visas vaikų problemas kontroliuojanti mama. Mama Jautis yra švelni, jai patinka bučiuoti ir glamonėti savo vaikus.

Tačiau kai vaikai paauga, ji pradeda juos „smaugti“ perdėta meile ir globa. Ši mama yra linkusi kontroliuoti vaikų gyvenimą net po to, kai jie susikuria savo gyvenimą ir palieka tėvų namus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ši mama pirmiausia moko vaikus nepriklausomybės. Ji skiria daug lėšų, laiko bei pastangų vaikų lavinimui ir žaidimams, labai didžiuojasi jų pasiekimais. Tai demokratiška mama – ji savo vaikui pirmiausia stengiasi būti geriausiu draugu.

Mamos Dvyniai gana lengvai, bet kiek paviršutiniškai bendrauja su vaikais. Būtent todėl jų vaikai gana anksti nustoja tartis su motinomis. Tačiau nepaisant to, draugiški santykiai tarp jų išlieka visą gyvenimą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai labai jautri mama, savo vaikų ašaras ji yra pasirengusi žūtbūt pakeisti į šypseną. Ji gali į skutelius suplėšyti savo vaikų skriaudiką, bet tuo pat metu išlikti rūpestinga ir švelni. Mama Vėžys labai mėgsta kolekcionuoti visokius sentimentalius daiktus – laiškus, piešinius, nuotraukas. Žodžiu viską, kas primena jos augančius vaikus.

Tiesa, ši mama savo vaikus auklėja ir moko gana griežtai. Dažnai šių mamų vaikai tampa šeimyniški, atsidavę namams ir jų jaukumui. Vaikų emocijoms nemažą įtaką daro mamos jaudinimasis, dėl to šiems vaikams ateityje gali kilti rūpesčių meilės reikaluose.

Taip pat skaitykite: Save išgydžiusios kūno psichoterapeutės Rasos Mažionienės patarimai: kokios emocijos sukelia kokias ligas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius