Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 01

Namų interjeras pagal Zodiako ženklą

Mes visi norime, kad namai būtų gražūs, jaukūs ir patogūs. Tačiau, kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama: grožį, patogumą ir jaukumą kiekvienas supranta savaip. Kai kuriems žmonėms patinka minimalizmas, kiti neįsivaizduoja savo gyvenimo be masyvių antikvarinių baldų, dar kiti vaikosi naujausių mados tendencijų ir kas dvejus metus daro namų remontą.
Svarbiausia namuose gerai jaustis.
Svarbiausia namuose gerai jaustis. / Fotolia nuotr.

Nieko keisto, juk mūsų skonis, stilius ir grožio suvokimas iš dalies priklauso nuo mūsų Zodiako ženklo.

Beje, turėkite omenyje, kad „grynas“ Zodiako ženklas yra tada, kai žmogus gimęs nuo 1 iki 18 mėnesio dienos. Kitu atveju įtakos turi ankstesnis ar paskesnis Zodiako ženklas. 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Avinai mėgsta viską naują ir neįprastą, todėl jų namų interjeras nuolat pasipildo daiktais. Jie jaučiasi patogiai namuose, kuriuose vis atsiranda kažkas naujo, bet net nesusimąsto, kaip viskas atrodys galutiniame rezultate. Avino namuose dažnai galima pastebėti visišką eklektiką ir vientiso stiliaus trūkumą. Tačiau patiems Avinams tokia įvairovė patinka, todėl neverta jiems sakyti, kad jų namai – tai visiškas kičas.

Interjeras
Interjeras

Be to, Avinai stengiasi, kad jų namuose būtų tik naujausia buitinė technika. Jie nuolat keičia kompiuterius, perka naujausių modelių telefonus, virtuvinius kombainus ir kitus buitinius prietaisus. Dauguma šio ženklo atstovų linkę nešvaistyti pinigų brangiam remontui, jie verčiau nusipirks kokį nors daiką, kuris gyvenimą padarys lengvesnį ir patogesnį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jaučio namai – tai tam tikra prasme jo veidas, todėl šio Zodiako ženklo atstovai jaučiasi patogiai namuose, kurie visiškai atspindi jų prigimtį, kuriuose patogumas dera su funkcionalumu. Jaučiai nuolat ką nors tobulina, perdaro, keičia ir papildo. Be to, jiems patinka, kai jų namuose yra daug vietos daiktams saugoti: spintų, komodų, slaptų stalčių. Jaučiai viską mėgsta išdėlioti ant lentynėlių, jų nuomone, kiekvienas daiktas turi turėti savo vietą.

Fotolia nuotr./Kambarys
Fotolia nuotr./Kambarys

Jeigu galimybės leidžia, Jaučiai nešykšti pinigų brangiems remontams, jie itin kruopščiai renkasi baldus, tekstilę, dekoratyvines interjero detales. Jie turi subtilų skonį ir itin didelius reikalavimus daikto kokybei. Todėl jų namuose nepamatysite pigių, atsitiktinių, iš bendro interjero iškrintačių daiktų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dvyniai geriausiai jaučiasi hi–tech stiliaus namuose: erdvė ir daug šviesos – šio Zodiako ženklo dvasinės pusiasvyros garantas. Dar viena būtina sąlyga Dvynių patogumui – televizoriai ar bent jau muzikinis centras su radijo imtuvu kiekviename kambaryje. Jie negali gyventi be naujos informacijos. Šio Zodiako ženklo atstovai negali pakęsti tylos, todėl jų namuose galite pastebėti visada įjungtą televizorių ar radijo imtuvą. Jie geriausiai jaučiasi tada, kai kas nors nuolat kalba ar dainuoja.

„Sony“ nuotr./Kartu su „Bravia W“ televizoriais pateikiamas nuotolinio valdymo pultelis „One-touch Remote“ padeda akimirksniu sujungti televizorių su telefonu
„Sony“ nuotr./Televizorius.

Dvyniai mėgsta gryną orą ir erdvę, todėl stengiasi atsikratyti nereikalingų daiktų, bet ne išmeta juos, o paslepia giliai į stalčių. Tiesa, jų spintoje ar stalčiuose gali vyrauti chaosas, nes šis Zodiako ženklas tikrai nemėgsta tvarkytis. Nereikalingus daiktus jis tiesiog paslepia, kas akys nematytų. Be to, jie mėgsta daiktus, kurių daugiau neturi niekas kitas. Dvyniai kiekvienam svečiui su malonumu ir pasididžiavimu gali papasakoti vieno ar kito daikto atsiradimo istoriją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius