-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

52-ejų aktorės R.Wright grožis: kaip rūpinasi veido oda ir spartesniu plaukų augimu

Viena žymiausių Holivudo aktorių, serialo „Kortų namelis“ žvaigždė Robin Wright yra sakiusi, kad nesileidžia į veidą botokso ir nesiruošia tempti odos, nes ketina pasenti ir turėti raukšlių. Ar tikrai? Ką ji daro ir kaip rūpinasi savo oda, kad būdama 52-ejų atrodo taip stulbinamai?
Robin Wright
Robin Wright / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

– Kas labiausiai pasikeitė jūsų išvaizdoje bėgant metams? – Newbeauty.com klausė Holivudo žvaigždės.

– Aš pasenau (juokiasi). Žiūrėdama senas nuotraukas ir lygindama jas su dabartinėmis matai, kad jaunatviškas putlumas dingęs, veide atsiradę daugiau griežtesnių linijų: skruostikauliai tapo iškilesni, skruostai – nebe tokie pilni, nosis nebe tokia priplota. Ir, aišku, akivaizdžiai daugiau raukšlių.

– Kokių naudingų patarimų esate gavusi jaunystėje, kai dirbote modeliu, ir ar vis dar jų paisote?

– Dar būdama labai jauna girdėjau, kad reikia paisyti taisyklingo odos priežiūros priemonių naudojimo ir jas tepti nuo kaklo aukštyn – ovalo link. Taip pat išmokau kruopščiai nusivalyti veidą rytais ir vakarais, naudoti serumą prieš drėkinamąjį kremą ir naudoti labai intensyvų drėkinamąjį kremą, kuris gerai minkština odą.

Vida Press nuotr./Robin Wright seriale „Santa Barbara“
Vida Press nuotr./Robin Wright seriale „Santa Barbara“

– Kokie yra mėgstamiausi jūsų produktai?

– Naudoju prancūzų prekių ženklo „Chantecaille Beauté“ ir „New York Dermatology Group“ odos priežiūros kosmetiką. Labai mėgstu jų valiklius, drėkinamuosius kremus ir serumus. Taip pat ir kremą nuo saulės, kuris būtinas kiekvieną dieną.

Niujorko dermatologas Davidas Kolbertas gamina ypatingus aliejus ir tą nuostabųjį granatų, kurį naudoju po to, kai išsitepu drėkinamuoju kremu. Aliejai labai tinka nakčiai!

– Jūsų oda atrodo nepriekaištingai. Kokia jūsų paslaptis?

– Nemanau, kad yra kokia nors paslaptis. Visi žinome, kad kuo geriau, taisyklingiau maitinamės, sportuojame, geriau miegame ir nepatiriame pernelyg daug streso, atrodome geriau ir jauniau, ir jaučiamės kur kas geriau. Mano gyvenimas labai įtemptas, todėl visada reikia ramios pertraukos. Niekada ir nebus taip, kad nepatirtum streso, todėl labai svarbu atrasti pusiausvyrą.

– Bėgant metams dažnai keitėte savo šukuoseną. Kuri jų jums artimiausia?

– Nuo tada, kai pradėjau filmuotis seriale „Kortų namelis“, mano plaukai yra trumpi. Tačiau pastaruoju metu vėl mėginu eksperimentuoti juos augindama. Taigi pamatysime, kaip čia bus. Pradėjau vartoti vitaminus „Nutrafol“, kurie padeda plaukams augti greičiau ir juos stiprina.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Robin Wright
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Robin Wright

– Jūs puoselėjate natūralią išvaizdą, ar tokio pat požiūrio laikotės ir savo gyvenime?

– Taip, visada tokia buvau. Per daug yra per daug: per daug makiažo, per daug plaukų ir pan. Mano šūkis yra: mažiau yra daugiau.

– Pakalbėkime apie raukšles. Prieš keletą metų viename interviu užsiminėte apie botokso procedūrą (angl. „Botox sprinkles“ – kai į vieną ar kitą veido vietą leidžiamos labai mažos botulino dozės, pagerinančios išvaizdą, bet nepadarančios „sustingusio veido“ efekto – red.). Ką dar darote?

– Taip, vis dar kartais ją atlieku, taip pat neinvazinę procedūrą, padedančią mažinti raukšles (angl. „Sublime“). Čia naudojama šiluma, kad odoje esantį kolageną pritrauktų arčiau paviršiaus. Pastebėjau, kad mano oda tikrai keičiasi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius