-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Lopez veido odos puoselėtoja: 4 klaidos, kurias daro moterys

Holivudo žvaigždžių odos priežiūros guru vadinama Nichola Joss įvardijo didžiausias odos priežiūros nuodėmes, kurias darydamos moterys kenkia savo grožiui.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

N.Joss teigė, kad norėdamos tepti skirtingus produktus ant odos, turime daryti pertrauką po kiekvieno jų. Ir ta pertrauka yra net keturios valandos, rašo Dailymail.co.uk. Taip pat, jos nuomone, jaunos merginos daro didelę klaidą, kad savo gražią odą teršia naudodamos galybę makiažo priemonių.

Ji paaiškino, kodėl būtina švariai nusivalyti veidą, kokią žalą darome veidui nenaudodami toniko ir tepdami visus turimus produktus beveik vienu metu.

Kalbėdama apie dainininkę ir aktorę Jennifer Lopez ir jos nepriekaištingą išvaizdą, N.Joss atsakė į klausimą, kas tai lemia: sveika, suderinta mityba, intensyvios treniruotės ir „religingai“ prižiūrima oda.

„J.Lo labai atsakingai rūpinasi savo veido oda: ją valo ir naudoja kaukes, nes daug keliauja ir dirba. Ji atlieka daug masažų tiek veidui, tiek kūnui, ir labai rūpinasi odos drėkinimu“, – sakė N.Joss, kuri taip pat yra dirbusi su tokiomis žvaigždėmis kaip Alicia Keys ir Meghan Markle.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Alicia Keys
AFP/„Scanpix“ nuotr./Alicia Keys

N.Joss išskiria keturias moterų daromas nuodėmes, kalbant apie odos priežiūrą, ir pataria, ką būtų galima pakeisti savo rutinoje, kad pradėtumėte mėgautis holivudiniu spindesiu.

1. Tinkamai nenuvalote

„Jei tinkamai nenuvalote savo odos, nešvarumai susigeria į ją, – teigė N.Joss. – Nenuvalydamos veido galime išbalansuoti ir odos pH, jau nekalbant apie tai, kaip teršiasi pati oda. Ir valydamos odą turite įsitikinti, kad valymo priemonę gerai nuplaunate – jos neturi likti. Kiekvieną vakarą kruopščiai nusivalau veidą, o paskui jį nuvalau dar kartą, kad visi nešvarumai tikrai būtų pašalinti.“

Fotolia nuotr./Moteris prausia veidą
Fotolia nuotr./Moteris prausia veidą

2. Nenaudojate toniko

„Tonikas yra viena svarbiausių priemonių, padedanti pašalinti nešvarumų likutį ir palaikyti tinkamą odos pH. Jis taip pat padeda subalansuoti, atnaujinti odą, galiausiai pašalinti veido valiklio, prausiklio likučius“, – sakė N.Joss.

3. Naudojate per daug makiažo priemonių

„Šiandien jaunos merginos ypač daug dažosi: storas sluoksnis pudros, kontūravimas, skaistalai – nuo visų šių produktų oda labai apsunksta, užsikemša poros. Todėl labai svarbu yra kas vakarą nuvalyti visą makiažą ir padaryti tai labai kruopščiai. Taip pat naudinga atlikti švelnų odos šveitimą“, – patarė N.Joss.

4. Skubinate savo rutiną

„Labai svarbu, kad jūsų odos priežiūra turėtų savo įprastą režimą. T. y., kai grįžtate namo, pirmiausia, ką turėtumėte padaryti, – tai itin gerai nusivalyti makiažą, nuvalyti veido odą, ją nuprausti. Tada galite tepti nuo senėjimo, raukšlių skirtus produktus.

Padarykite visa tai tik grįžusi iš darbo ir palikite odą ramybėje kokias tris ar keturias valandas. Visą vakarą, kol užsiimsite namų ruoša, žiūrėsite televizorių, skaitysite ir pan., produktai atliks savo darbą. Ir tada, eidama miegoti, galėsite drąsiai tepti aliejų. Jei dar jį įmasažuosite, pagerinsite prieš tai naudotų produktų veikimą, nes jie giliau įsiskverbs į odą“, – paaiškino N.Joss.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius