-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laikas nekirptiems plaukams: vaizdo pamokėlės, kaip stilingai susitvarkyti plaukus ar juos paslėpti po skara

Karantinas tęsiasi. Kartu su juo auga ir plaukai, o kirpyklų durys lieka užrakintos. Kaune dirbanti plaukų stilistė Ieva Malukienė socialiniame tinkle pasidalino keliomis vaizdo pamokomis. Kaip susitvarkyti ataugusius plaukus, o jei nepavyksta, kaip stilingai užsirišti skaras ar šalikėlius?
Plaukai
Plaukai / 123RF.com nuotr.

Prieš pradėdama kalbėti apie plaukus, I.Malukienė socialiniame tinkle pasidalijo jautria žinute ir kalbėjo apie tai, kaip jaučiasi pati. Pasak kaunietės, kliento ir kirpėjo santykis yra ypatingas: atradęs savo kirpėją, neretai atrandi ir draugą.

„Todėl aš noriu pasidalinti trijų savaičių savo karantino įspūdžiais. Kai mes susitinkame su jumis kirpykloje, kalbamės ne tik apie plaukus, bet apie įvairiausius dalykus. Kas liūdina, kas džiugina ir tie pokalbiai man yra labai reikšmingi, aš juos vertinu, atsimenu ir manau, kad tai ne mažiau svarbi mano darbo dalis, nei patys plaukai

Kai prasidėjo karantinas, aš perėjau kelis etapus. Pirmas buvo neigimo etapas. Maniau, nieko čia tokio, kad dirbsiu vis tiek. Darbų, kurių kasdien nespėdavai padaryti, daug. Maniau, darysiu eksperimentus, filmuosiu, dalinsiuosi.

Paskui staiga atėjo pykčio etapas. Sau uždavinėjau klausimus: kodėl man taip turėjo nutikti, kodėl dabar taip turėjo nutikti? Kodėl tik atsidarius saloną turiu jį uždaryti? Kas dabar bus?

Paskui pyktis peraugo į liūdesį. Klausiau savęs, kokia viso to prasmė? Ką man veikti, ar aš iš viso esu teisingame kelyje? Bet man atrodo, kad visi mes vienaip ar kitaip praėjome tokius etapus.

Po viso to atėjo susitaikymas. Supratau, kad yra taip, kaip yra ir nieko mes negalime pakeisti. Turime solidariai ir visuomeniškai laikytis tų taisyklių. Kad ir kiek jos truks“, – kalbėjo I.Malukienė.

Ieva taip pat padėkojo visiems savo klientams ne tik už tai, kad jie yra, bet ir už tai, kad žmonės, suprasdami situacijos rimtumą, neprašo jų nukirpti nelegaliai.

Vėliau I.Malukienė pateikė kelias vaizdo pamokas, kaip susitvarkyti su ataugusiais plaukais, kas itin svarbu trumpaplaukėms.

Visų pirma, sakė meistrė, specialia pasta plaukus reikia pakelti nuo šaknų, o vėliau – juos formuoti.

VIDEO: I. Plaukų stilistės Ievos Malukienės patarimai. Kaip susitvarkyti ataugusius plaukus?

Kitas patarimas, jei norite kitokio efekto, naudoti specialų kremą.

VIDEO: II. Plaukų stilistės Ievos Malukienės patarimai. Kaip susitvarkyti ataugusius plaukus?

Tačiau jei vis tik susitvarkyti su ataugusias plaukais yra sudėtinga, juos galima paslėpti po skara. Kaip stilingai tai padaryti – video pamokoje.

VIDEO: III. Plaukų stilistės Ievos Malukienės patarimai. Kaip stilingai plaukus paslėpti po skara?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius