-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plaukų priežiūra: kokias priemones naudoja M.Markle ir kitos žymios moterys?

Pažvelgus į žinomas moteris, atrodo, kad joms niekad nebūna blogų plaukų dienų, jie dažniausiai atrodo stulbinamai gerai. Žinoma, būtų naivu tikėtis, kad tam nereikia jokių pastangų ar priemonių. Tad kokia garsenybių paslaptis?
Victoria Beckham, Meghan Markle ir Rosie Huntington-Whiteley
Victoria Beckham, Sasekso hercogienė Meghan ir Rosie Huntington-Whiteley / Vida Press ir „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Kalbant apie raudonojo kilimo pokylius ir apdovanojimų sezoną, su įžymybėmis dirba geriausi plaukų stilistai. Tad jos tikrai nesikankina namuose mėgindamos plaukus ištiesinti stipriai įkaitusiais tiesintuvais, taip kaip likusios mirtingosios prieš didelį įvykį. Yra nemažai plaukus „suvaldančių“ produktų, kuriuos po ranka, pasirodo, turi net garsiausios moterys, rašo whowhatwear.co.uk.

Grožio redaktorė Mica Ricketts pasidomėjo, kokius konkrečiai produktus labiausiai mėgsta trys jos mėgstamiausių įžymybių – Rosie Huntington-Whiteley, Victoria Beckham ir Sasekso hercogienė Meghan. „Juk šios moterys niekada nebuvo pastebėtos netvarkinga šukuosena, todėl tikrai noriu to, ką naudoja jos“, – rašo M.Ricketts.

Rosie Huntington-Whiteley

Merginos anksčiau klausė, kokias procedūras atlieka savo plaukams, ir ji atskleidė, kad šis produktas yra pirmoje sąrašo vietoje: „Mėgstu naudoti „Maroccanoil Treatment Light“, kuris labai padeda suvaldyti plaukus, suteikia jiems blizgesio, po jo plaukai atrodo sveiki, – R.Huntington-Whiteley sakė „InStyle“. – Lašelį produkto įtrinu į drėgnų plaukų galiukus. Paskui labai lengva formuoti šukuoseną ir džiovinti plaukus.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Rosie Huntington-Whiteley
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rosie Huntington-Whiteley

„Mano spintelėje taip pat visada yra „Klorane“ sauso šampūno“, – sakė Rosie. Šis Prancūzų kurtas purškiamas šampūnas yra praturtintas drėkinamuoju avižų pienu ir maitinamaisiais vitaminais. Jis sugeria nešvarumus ir nepalieka miltelius primenančių likučių kaip kiti sausi šampūnai.

„Plaukai ryte yra paklusnesni, jei plaunu juos vakare. Šiuo metu naudoju „Sachajuan“ šampūną, paskui išsidžiovinu plaukus, palenkiu galvą žemyn, gerai juos iššukuoju ir dar kartą prapučiu plaukų džiovintuvu. Šukuosena tampa tarsi išėjus iš salono“, – sakė modelis.

Sasekso hercogienė Meghan

„Nėra nieko geriau už galvos atmetimą – „Birchbox“ yra sakiusi Sasekso hercogienė Meghan. – Kai plaukai prarasdavo purumą, Suanne, mano filmavimo aikštelės plaukų stilistė, liepdavo man pasilenkti į priekį, papurkšdavo šiek tiek „Oribe“ sauso tekstūruojančio šampūno (arba visai nieko nenaudodavo), ir liepdavo stipriai atmesti plaukus atgal, kad jie įgautų papildomo purumo.“

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan

Šukuosenų ir makiažo specialistė Lydia Sellers dirbo su Meghan serialo „Kostiumuotieji“ filmavimo aikštelėje, prieš jai tampant Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos nare. L.Sellers sakė „Allure“, kad be tekstūruojančio purškiklio Sasekso hercogienė Meghan taip pat mėgsta „Kerastasé Oléo-Relax“ linijos priemones elegantiškoms šukuosenoms formuoti. „Kerastasé“ raminamoji priemonė padeda išlaikyti plaukus tiesius“, – aiškino moteris.

„Ji išlaikė elegantišką stilių nuo tada, kai su ja susipažinau, – L.Sellers sakė „Refinery29“. – Ji prašydavo tik vienos kitos bangelės ar plaukų parietimo. Nieko iššaukiamo.“

Victoria Beckham

Kai V.Beckham savo „Instagram“ istorijoje pasidalijo mėgstamiausia plakų šampūno ir kondicionieriaus kombinacija, nusistebėjau įperkama produktų kaina. „Merginos, jokių sulfatų!! Su UV filtrais. Naujas, švarus šampūnas ir kondicionierius“, – taip V.Beckham komentavo brunetėms skirtus „Josh Wood‘s Colour Radiating“ šampūną ir kondicinionierių.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Victoria Beckham
AFP/„Scanpix“ nuotr./Victoria Beckham

„Man geriau sekasi pačiai pasidaryti makiažą nei šukuoseną, būtent todėl dažniausiai susisegu juos arba susirišu į kuoduką, kad jie nelįstų į akis, – sakė moteris „Into the Gloss“. – Kalbant apie savarankiškai naudojamus produktus, tiesiog dievinu „Oribe“ šampūną ir kondicionierių – jie puikiai kvepia.“

Atidūs V.Beckham „Instagramo“ istorijų sekėjai tikriausiai pastebėjo šį biudžetinį „Clynol Style Grip“ plaukų laką užkulisių nuotraukose. Šis produktas ne tik išlaiko jos sruogas vietoje, bet ir suteikia plaukams žvilgesio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius