-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Transseksualus modelis Andreja Pejic – „Make Up For Ever“ reklamoje ir scenoje su Taylor Swift

Garsiausiu transseksualiu modeliu vadinama Andreja Pejic (anksčiau – Andrejus Pejicas) jau kuris laikas tvirtai laikosi mados industrijos viršūnėje, tačiau pastaruoju metu mergina išgyvena tikrus sėkmės mėnesius.
Taylor Swift ir Andreja Pejic
Taylor Swift ir Andreja Pejic / ©Instagram/andrejapejic nuotr.

Savaitgalį pasirodė populiariosios kosmetikos kompanijos „Make Up For Ever“, prieš tris mėnesius paskelbusios apie bendradarbiavimą su Andreja Pejic, vaizdo klipas su ja ir aktore Jaime Chung.

Šiuo videofilmu „Make Up For Ever“ teigia norinti pademonstruoti grožio įvaizdžių įvairovę visame pasaulyje, tad abi labai skirtingos originalios išvaizdos merginos šiam vaidmeniui puikiai tinka.

Andreja Pejic greito tempo vaizdo klipe atrodo itin efektingai, kad ir koks makiažas jai būtų sukurtas – nuo gana nuosaikaus beveik dieninio su mėlynai akcentuotomis akimis iki disko stiliaus įvaizdžio ryškiai raudonomis lūpomis ir žėrinčiomis akimis.  

Lyg šios naujienos dar būtų mažai, sekmadienį vakare Andreja Pejic pasirodė scenoje kartu su Taylor Swift šios pasaulinio turo, pavadinto „1989“, koncerto Čikagoje metu. Šis dainininkės koncertų turas ypatingas tuo, kad ant scenos ji pasirodo kartu su kitomis pramogų pasaulio žvaigždėmis ir modeliais.

Kartu su Andreja Pejic Čikagoje ant scenos prie Taylor Swift prisijungė ir britų modelis Lily Donaldson. Praėjus keliolikai valandų nuo tada, kai dainininkė pasidalijo nuotrauka iš koncerto savo „Instagram“ paskyroje, „patinka“ po ja paspaudė daugiau kaip 1 mln. žvaigždės gerbėjų. 

 

Tonight @andrejapejic and @LilyMDonaldson SHUT DOWN the runway. Crowd went insane!! #1989tourchicago

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

Last night was.... well more posts are coming

A photo posted by Andreja Pejic (@andrejapejic) on

Išskirtinė karjeros istorija

Karjeros pradžioje Andrejus dirbo ir kaip vyras, ir kaip moteris, tačiau ilgainiui vis dažniau demonstravo moterims skirtus drabužius.

23-ejų bosnių kilmės modelio Andrejos Pejic istorija, ko gero, viena originaliausių mados industrijoje. Prieš šešerius metus tuomet 17-metį vaikiną Andrejų agentai atrado šiam dirbant restorane „McDonald’s“. Karjeros pradžioje Andrejus dirbo ir kaip vyras, ir kaip moteris, tačiau ilgainiui vis dažniau demonstravo moterims skirtus drabužius – pasirodė Londono, Niujorko, Paryžiaus mados savaitėse. Nors ilgi šviesūs plaukai, didelės akys, gražios formos lūpos lyg ir liudijo, kad podiumu žengia mergina, tačiau teisybę išduodavo plokščia krūtinė, aptemptos vyriškos trumpikės ir gana ryškus Adomo obuolys. 

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Andrejus Pejicas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Andrejus Pejicas 2011 metais

Ši dviprasmybė baigėsi pernai, kai Andrejus Pejicas ryžosi lyties keitimo operacijai, tapo Andreja Pejic ir nuo to laiko ėmė demonstruoti išskirtinai tik moteriškus drabužius.

Vida Press nuotr./Andrej Pejic
Vida Press nuotr./Andreja Pejic su dizaineriu Jeanu Pauliu Gaultier

Andrejos Pejic istorija tapo tikru įkvėpimu ir padrąsinimu viso pasaulio transseksualams, o jos pasirodymai ant podiumo, reklamose ir viešuose renginiuose užčiaupia burnas net didžiausiems skeptikams. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius