Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2019 metų horoskopas: vienam ženklui toks sėkmingas laikas pasikartos tik po 27 metų

Žavioji kiaulaitė kriuksės mums visus naujus metus. Kam prikriuksės laimės ir sėkmės, o kam derėtų būti budresniems? Metų horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė.
2019-ieji – Kiaulės metai
2019-ieji – Kiaulės metai / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Zodiako nenuoramų Avinų laukia gana stabilūs metai, tačiau iššūkių netrūks. Turėsite galimybę realizuoti savo planus be didesnių trukdžių ir staigmenų. 2018 metai jums buvo nelengvi, tad skirkite daugiau laiko poilsiui, sveikatos stiprinimui, leiskite sau tiesiog pasimėgauti gyvenimu.

Sugrįš įkvėpimas, tai puikus laikas realizuoti kūrybinius sumanymus. Tiesa, šiais metais galite pasikliauti tik savo pačių jėgomis. Vasarį sulauksite šiokių tokių netikėtumų, staiga teks koreguoti planus.

Balandis, gegužė, birželis ir rugsėjis bus sudėtingesni. Šiuo metu tikėtinos išdavystės ir apgaulės iš gana artimų žmonių. Nusimato ir stipresni konfliktai, reikės pakovoti už save, apginti savo poziciją. Tapkite strategais, saugokite savo reputaciją. Produktyviausi – sausis ir rugpjūtis. Na, o gruodį įvyks visų metų apdovanojimas – aplankys didžiulė sėkmė!

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

2019 metais vyks pasiruošimas didžiulėms revoliucijoms! Galima bus įžvelgti ateinančių septynerių metų tendencijas. Pats laikas kurti strategiją ir planuoti, ruoštis galingoms permainoms.

Sausį atsivers naujos perspektyvos, bet visų pirma turėsite atsikratyti praeities balasto. Vasaris bus itin sudėtingas – susidursite su priespauda, kenkimu, aplinkybės arba konkretūs autoritetingi žmonės bandys stabdyti jūsų profesinį progresą. Šiuo metu vienas lauke – ne karys, tad ieškokite sąjungininkų!

Balandis ir liepa – puikus laikas artimiems santykiams puoselėti, staiga gali užgimti stiprūs jausmai. Lapkritį tikėtinos smagios kelionės, tai –džiaugsmo ir sėkmės mėnuo. O štai gruodį gali atsinaujinti vasario mėnesį kilę nesusipratimai – elkitės išmintingai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniai įžengia į veiksmo ir permainų kupinus metus. Pirmąjį metų ketvirtį bus sunku suprasti, ko norite iš gyvenimo, susidursite su kebliomis ir painiomis situacijomis.

Sausis bus vienas sudėtingiausių mėnesių – šiuo metu susidursite su stipresniu psichologiniu spaudimu, tikėtini įvairūs apribojimai, trukdžiai, rekomenduojama susilaikyti nuo bet kokių iniciatyvų. Galima išskirti dar tris periodus, kai tikėtini intensyvesni įvykiai, – tai kovo, liepos bei lapkričio mėnesiai. Tapsite itin emocingi, galimi stipresni išgyvenimai, privalėsite atlikti svarbias korekcijas.

Vasarą užklups finansinės problemos, galima prastesnė savijauta – tausokite sveikatą. Spalį staiga keisis planai, gyvenime ims trūkti stabilumo ir konkretumo. Palankiausias metų laikas balandis, rugpjūtis ir pirmoji rugsėjo pusė – aktyviai siekite savo tikslų, fortūna jums šypsosis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

2019 metais didžiausias dėmesys bus skirtas artimiems žmonėms ir jų problemoms, regis, savi poreikiai nueis į antrą planą. Metų pradžia lems stiprius išgyvenimus. Bus sunku valdyti emocijas, galimi lemtingi įvykiai. Itin stipriai bus išryškinta partnerystės tema.

Balandį reikės atlikti svarbias korekcijas, išryškės anksčiau padarytos klaidos, jokiu būdu negalima bėgti nuo savo įsipareigojimų. Gegužė ir birželis – meilės ir romantikos laikas. Neužsidarykite namuose, būkite socialiai aktyvūs! Palanku keliauti, megzti naujas pažintis. Šiuo metu puikiai seksis realizuoti profesinius sumanymus.

Liepos mėnesį įvyks užtemimas jūsų zodiako ženkle – būsite priversti eiti į permainas, situacija skatins stipresnes transformacijas. Antrąjį metų pusmetį didžiąją energijos dalį skirsite mylimų žmonių globai, šeimos nariams prireiks jūsų pagalbos. Gruodį galimos krizės finansų bei karjeros srityse.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtų laukia įdomūs metai be didesnių sukrėtimų. Jupiteris, didžiosios laimės planeta, padės jums realizuoti savo svajones, tai ypač pasakytina apie antrąjį metų pusmetį. Sausio mėnuo kiek labiau įtemptas – įvyks Mėnulio užtemimas jūsų zodiako ženkle. Tai bus gana emocionalus metas, įvykiai palies asmeninį gyvenimą. Tausokite savo sveikatą.

O štai pavasarį galėsite atsipalaiduoti ir pasimėgauti gyvenimu. Tiek kovo, tiek balandžio mėnuo puikiai tiks kūrybinei veiklai, jausitės įkvėpti ir pakylėti. Laukia naujos perspektyvos, smagios permainos.

Vasarą tinkamas laikas keliauti, plėsti akiratį, užsimegs įspūdingos pažintys. Rudenį investuokite į profesinės kvalifikacijos kėlimą, savo išsilavinimą. Gruodžio mėnesį atsivers naujos perspektyvos karjeros srityje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiais metais Mergelėms bus ypač svarbu jaustis reikalingoms, norėsis padėti, globoti, pasitarnauti. Tapsite daug lankstesni ir empatiškesni.

Tai bus labai emocingi metai. Didžiausios transformacijos ir permainos vyks jūsų viduje. Intensyviausių įvykių galima tikėtis sausio, birželio ir rugsėjo mėnesiais. Šiais periodais verčiau neinicijuoti nieko svarbaus. Pavasarį, ypač gegužės mėnesį, atsargiai vertinkite naujas pažintis – galite pritraukti netyrų ketinimų turinčius žmones. Bus daugiau nesusipratimų santykių sferoje.

Spalio viduryje teks iš esmės keisti savo planus. O štai paskutinis metų ketvirtis bus gana produktyvus, sėkmė lydės profesinėje veikloje.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

2019 metais Svarstyklių zodiako ženklo atstovai jausis daug laisvesni ir sėkmingesni. Nuo pečių nukris daug rūpesčių, slėgusių jus praėjusiais metais.

Jau metų pradžioje į gyvenimą pasibels palankios galimybės. Tiesa, vasario mėnesį nusimato kiek daugiau įtampų – regis, neišvengsite konfliktinių situacijų. Ypač dinamiškas bus gegužės mėnuo – atsivers naujos perspektyvos karjeroje, sulauksite dosnių pasiūlymų. Tai tinkamas laikas būtinoms permainoms vykdyti.

Liepos mėnesį laukia lemtingos pažintys, labai svarbu atkreipti dėmesį į šio meto ženklus ir sutapimus. Palanku puoselėti artimus ryšius, įsipareigoti. Ruduo – naujų viršukalnių užkariavimo ir plėtros metas. Būkite aktyvūs ir ryžtingi! Metų gale galėsite atsipūsti ir pasimėgauti savo darbo vaisiais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionų laukia itin spalvingi metai. Netrūks kovos, intrigų bei permainų, galimi tiek didesni laimėjimai, tiek nusivylimai. Aistros virte virs, bus sunku suvaldyti įsisiautėjusias emocijas. Metų pradžia nelengva – bus patikrinta jūsų ištvermė, galimos ekstremalios situacijos.

Dar vienas sudėtingesnis periodas laukia pavasarį – kovą bei balandį teks su kažkuo atsisveikinti, tikėtini finansiniai nuostoliai, krizės karjeroje. Šiuo metu ypatingą dėmesį skirkite sveikatai. Gegužę venkite bet kokių avantiūrų, bus sunku realiai įvertinti savo galimybes.

Tikėtini sukrėtimai socialiniuose santykiuose. Birželis ir lapkritis potencialiai pavojingi – vyraus agresyvios nuotaikos, būsite linkę provokuoti konfliktus, didesnė smurto, traumų, avarijų tikimybė. Perspektyviausias ir produktyviausias metas – liepa ir rugpjūtis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nėra abejonių – Šauliai šių metų numylėtiniai! Tačiau bus periodų, kuomet sėkmė ir šlovė gali jus apakinti – būsite linkę į avantiūrizmą, norėsis paskęsti iliuzijose ir aklai tikėti likimu.

Metų pradžia itin sėkminga, ypač palanku puoselėti romantiškus santykius. Gali užsimegzti perspektyvūs ryšiai. Leiskite sau pasimėgauti gyvenimu, neribokite savęs – tai plėtros ir linksmybių metas. Gegužė ir spalis produktyviausi ir aktyviausi mėnesiai, šiuo metu galite nuveikti tikrai daug. Jokiu būdu nesikratykite savo įsipareigojimų, negailėkite jėgų, visos pastangos pasiteisins.

Birželis ir rugsėjis labai painūs ir sudėtingi. Tai periodas, kada bus sunku objektyviai vertinti savo galimybes, didelė tikimybė suklysti, nusivilti. Verčiau susilaikyti nuo svarbesnių sprendimų. Metų gale jums ir vėl seksis – tobulėkite profesinėje veikloje, megzkite reikiamas pažintis!

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragių laukia itin svarbūs metai. Negalima praleisti šiuo metu ateinančių galimybių! Toks periodas vėl kartosis tik po 27 metų. Metų pradžioje laukia itin daug bendravimo, naujų pažinčių bei svarbių susitarimų, ypač dalykinėje aplinkoje.

Tai tinkamas metas reikšmingų sandorių vykdymui, sutarčių pasirašymui. Tikėtinos svarbios transformacijos, daugiau įsipareigojimų – būsite priversti „suaugti“. Balandį, birželį ir rugsėjį susidursite su praeityje priimtų sprendimų pasekmėmis. Tai korekcijų ir skolų gražinimo metas. Negalima bėgti nuo atsakomybės!

Galimi finansiniai nuostoliai, būtina tausoti sveikatą. Perspektyviausi bus spalis ir lapkritis. O stipriausios krizės karjeroje ir asmeniniame gyvenime laukia metų gale.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiais metais Vandenių gyvenimas stabilizuosis. Atsiras daugiau aiškumo ir konkretumo. Sieksite finansinio stabilumo, palanku investuoti į nekilnojamąjį turtą, puoselėti namus. Meilės tema taip pat bus labai svarbi.

Praėję metai buvo nelengvi, vyko svarbios permainos ir transformacijos. 2019 metais gyvensite daug ramiau, bus mažiau dramų ir išgyvenimų. Kiek sudėtingesnis pirmasis metų ketvirtis, šiuo periodu galimi šiokie tokie sukrėtimai, tačiau jie susiję su praėjusių metų įvykiais. Turėsite galutinai atsisveikinti su praeitimi.

Kovas puikiai tiks piniginiams reikalams tvarkyti, šiuo metu galite sulaukti dosnių pasiūlymų, tinkamas laikas keisti darbą. Metų galas pradžiugins netikėtai užsimezgusiais meilės santykiais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šie metai atneš daugybę perspektyvių galimybių, tačiau reikės mokėti jomis pasinaudoti. Negalima būti pasyviais ir tiesiog plaukti pasroviui, iš jūsų bus pareikalauta aktyvių veiksmų.

Metų pradžia gana dinamiška, tačiau intensyviausias bus pavasaris, ypač kovo mėnuo. Iš vienos pusės, jums bus suteikti nauji resursai, iš kitos – vyraus šioks toks chaosas ir nežinia. Tai periodas, per kurį ateis daug svarbios informacijos, į gyvenimą įžengs nauji žmonės. Reikės peržiūrėti senus susitarimus, atlikti būtinas korekcijas.

Seksis dirbantiems kūrybinį darbą, nuolat jausitės įkvėpti ir pakylėti. Visa vasara bus produktyvi. Vasaros gale gyvenimas stabilizuosis, atsiras daugiau aiškumo ir konkretumo. Vėlyvas ruduo itin tinkamas profesiniam augimui, būsite iniciatyvūs ir motyvuoti. Metų gale venkite painių situacijų, atsargiai vertinkite naujus pasiūlymus, pažintis.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius