-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2020 metų meilės horoskopas: teks iš naujo įvertinti svarbius ryšius

2020-aisiais netrūks išbandymų meilės fronte. Būsime priversti atlikti jausmų reviziją, iš naujo įvertinti mums svarbius ryšius.
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

2020-ųjų pradžia gali atnešti nesusipratimų asmeninių santykių sferoje, ypač keblus bus vasario mėnuo. Stipri Lilit (arba Juodojo Mėnulio) įtaka skatins iliuzijas, provokuos konfliktus. Šiuo metu verčiau susilaikyti nuo santykių aiškinimosi, atsargiau žvelgti į naujai užsimezgusius ryšius.

Pavasarį staiga įsiplieks nauji jausmai – lengvabūdiškai prasidėjęs romanas gali peraugti į ilgalaikę partnerystę. Šiais metais daug laiko skirsite karjeros pasiekimams, tad artimas žmogus gali pasigesti jūsų dėmesio, jaustis nesuprastas – ieškokite protingo balanso tarp asmeninio gyvenimo ir dalykinių reikalų, kitaip metų gale neišvengsite didesnių iššūkių tarpusavio santykiuose.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmąjį metų ketvirtį viskas tekės sena vaga, mėgausitės partnerio artumu. Tai puikus metas atostogoms – pasistenkite daugiau laiko leisti drauge. Pavasarį laukia siurprizai ir netikėtumai.

Vieniši Jaučio zodiako ženklo atstovai gali sutikti savęs vertą partnerį. O štai ilgalaikiuose santykiuose esantys Jaučiai neišvengs šiokių tokių nesusipratimų.

Pasistenkite suteikti mylimam žmogui daugiau laisvės, drauge išbandykite ką nors naujo, neįprasto. Sudėtingiausi bus gegužė ir birželis – viskas versis aukštyn kojomis, būsite priversti atlikti jausmų reviziją. Ne laikas naujiems romantinio pobūdžio nuotykiams – vargu, ar tai bus perspektyvu.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiais metais Dvynių zodiako ženklo atstovų laukia bene daugiausia permainų ir netikėtumų asmeniniame gyvenime. Pirmasis metų ketvirtis kiek ramesnis – nenusimato didesnių nesusipratimų.

Kovo mėnesį santykiai su mylimu žmogumi suteiks daug malonių akimirkų, sulauksite dovanų, nuoširdžių komplimentų. O štai balandį prasidės sunkumai ir nesantaika, kurie tęsis iki pat birželio galo.

Jums svarbius santykius gali sudrebinti skandalas, tikėtina, jog atsiskleis itin nemalonios paslaptys. Į gyvenimą gali sugrįžti žmonės iš praeities – iš naujo įsiliepsnos seniai užgesę jausmai. Dar vienas sudėtingas periodas laukia metų gale, ypač lapkritį.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

2020-aisiais pokyčių meilės srityje tikrai bus – reikalai taisysis. Pastarieji metai nelepino Vėžio zodiako ženklo atstovų, tačiau ateinančiais metais bus atlyginta su kaupu.

Tiesa, metų pradžioje gali nutrūkti ateities nebeturintys santykiai, bet tik tam, kad galėtumėte užmegzti daug perspektyvesnius, nuoširdesnius ryšius.

Daugeliui Vėžių tai bus sužadėtuvių, vestuvių metai. Daug romantinio pobūdžio galimybių atsivers keliaujant – neatsisakykite kvietimų vykti į svečias šalis. Tam ypač palankūs bus sausis, kovas ir gruodis. Vasaris, rugsėjis ir lapkritis – kritiniai periodai. Šiuo metu labiau tikėtini ryšių nutrūkimai nei naujos perspektyvos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jei vis dar esate vieniši ir svajojate apie naujus santykius – išlikite socialiai aktyvūs. Neatsisakykite kvietimų dalyvauti renginiuose, vakarėliuose, dažniau demonstruokite iniciatyvą.

Mokykitės rodyti tikruosius savo jausmus – abejingumo kaukė tik atstums potencialius partnerius. Metų gale laukia didžiausios galimybės ilgalaikiams santykiams užmegzti.

Liūto zodiako ženklo atstovai, esantys ilgalaikiuose santykiuose, turėtų daugiau laiko leisti drauge su artimu žmogumi. Išsiruoškite į smagią kelionę, ieškokite neįprastų pomėgių – nauji vėjai atgaivins širdį, vėl įsiliepsnos karšti jausmai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jau pačioje metų pradžioje Mergelės zodiako ženklo atstovus gali aplankyti stiprūs jausmai. Būsite jautresni nei paprastai, norėsis artimo, nuoširdaus ryšio.

Tiesa, vasaris kiek keblokas, šiuo metu į jūsų gyvenimą gali įžengti asmenys, linkę į manipuliacijas, apgaules – stenkitės realiai vertinti situaciją, kreipkitės objektyvios nuomonės į žmones, kuriais pasitikite.

Palankiausias laikas meilei – kovas ir rugpjūtis. O štai balandį, gegužę ir spalį nepavyks išvengti šiokių tokių sunkumų. Turėsite naujai įvertinti esamus santykius, gali nutrūkti nebeperspektyvūs ryšiai. Tikėtina, jog atsinaujins senos partnerystės.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

2020-aisiais daugelis Svarstyklių zodiako ženklo atstovų galės džiaugtis darniais jausmais, besąlygišku antrosios pusės palaikymu. Puikus laikas kurti šeimą, keltis į bendrus namus – daug galvosite apie vaikus, ilgalaikes perspektyvas.

Vienišoms Svarstyklėms taip pat neteks liūdėti, tai ypač pasakytina apie kovą, liepą ir gruodžio galą.

Gegužę, birželį ir rugsėjį bus daugiau pretekstų ginčams, galimi net laikini išsiskyrimai. Šiuo metu naujai užsimezgę ryšiai nebus perspektyvūs, tikėtina, jog pritrauksite neaiškių ketinimų turinčius asmenis. Pats kritiškiausias bus lapkritis – venkite drastiškų veiksmų, ultimatumų, tai neprives prie gero.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Vienišiems Skorpionams tikrai netrūks progų susipažinti su priešingos lyties atstovais, tad turėsite nemažai galimybių užmegzti naujus santykius. Nebijokite rodyti iniciatyvą, atverti širdį patikusiam žmogui.

Fortūna plačiausiai šypsosis sausį, rugpjūtį ir gruodį – jausitės itin pakylėtai, būsite pasiruošę naujiems gyvenimo posūkiams. Svarbiausia veikti ryžtingai, kitaip galite pražiopsoti savo šansą.

Pirmaisiais pavasario mėnesiais darbo aplinkoje gali užsimegzti slapti romanai. Šiuo metu netrūks miglotų aplinkybių, gali atsiskleisti ne pačios maloniausios paslaptys. Metų gale ilgametės partnerystės pereis į kitą lygmenį – tikėtinos piršlybos, vestuvės.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

2020-aisiais Šauliams meilės srityje didelių pokyčių nežadama. Jei neseniai nutraukėte svarbius ryšius, neskubėkite stačia galva pulti į naujus santykius, daugiau laiko skirkite sau. Šie metai pareikalaus gilių apmąstymų, privalėsite atlikti jausmų reviziją.

Sąžiningai pažvelkite į savo vidų, nebėkite nuo nepatogių jausmų. Tik būtinos korekcijos ir vidinė transformacija suteiks galimybę kurti harmoningesnius, nuoširdesnius ryšius.

Sudėtingiausi bus balandžio, gegužės ir birželio mėnesiai. Šiuo metu laukia didesni ar mažesni praradimai, nusivylimai. Į jūsų gyvenimą gali sugrįžti žmonės iš praeities, bet tik tam, kad galutinai padėtumėte tašką painiuose tarpusavio santykiuose.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovų laukia darbingi metai, tačiau jei trokštate užmegzti artimus santykius, bent trumpam sustokite, atsiribokite nuo dalykinių reikalų – labai tikėtina, jog jūsų aplinkoje jau yra žmogus, kuris jums smarkiai simpatizuoja.

Nevertinkite visko taip rimtai, juk meilė nėra verslo sandoris – suteikite progą geriau jus pažinti.

Kovas, rugpjūtis ir gruodis bus palankiausi tarpusavio santykiams puoselėti. Išsiruoškite į romantišką pasimatymą, nustebinkite mylimą žmogų – tai atvers naujas perspektyvas, sustiprins esamus ryšius. Daugiausia konfliktinių situacijų ir nesusipratimų galima tikėtis lapkritį – šiuo metu netrūks išbandymų meilės sferoje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Įsipareigojusiems Vandeniams metai bus gana ramūs, palankūs santuokos įregistravimui ar šeimos pagausėjimui planuoti. Tam ypač tinkamas bus balandis. Dažniau kalbėkite apie ateitį su savo antrąja puse, labai svarbu, kad jūsų vizijos sutaptų – kitaip tik veltui gaišinate vienas kito laiką.

Šiais metais maištingiausiems Zodiako ženklo atstovams kaip niekad norėsis pastovumo ir aiškumo – tai teigiamai atsispindės tarpusavio santykiuose.

Tiesa, bus ir gana keblių akimirkų, kuomet gali apnikti abejonės savo pasirinkimais. Neramiausi bus rugsėjis ir birželis. Metų gale romantinio pobūdžio pažintys gali užsimegzti keliaujant.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

2020-aisiais ne viskas klostysis taip, kaip norėtųsi – tikėtinos rimtesnės krizės meilės fronte. Skirkite pakankamai laiko vidiniam pasauliui, išsigryninkite savo jausmus – tai turbūt geriausias patarimas Žuvims šiais metais.

Deja, nepavyks išvengti nusivylimų, gali skaudžiai dužti jūsų pačių susikurtos iliuzijos, smarkiai keisis įsivaizdavimai, kas yra idealūs santykiai, partneriai.

Kritiškiausia bus vasara, ypač birželio mėnuo. Tačiau bus ir palankių periodų, kuomet gebėsite racionaliau vertinti situaciją, o jūsų akiratyje pasirodys dėmesio verti kandidatai – tai sausis, balandis ir rugpjūčio antroji pusė.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius