Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2021-ieji – Metalinio Jaučio metai: horoskopas visiems Zodiako ženklams

Po išskirtinių – didelių vilčių ir nusivylimo bei liūdesio – metų norisi tikėti, kad vėl viskas grįš ir vėl gyvensime tokioje pat neįtikėtinoje materijos ir informacijos gausoje. Tačiau gyvenimo spiralė sukasi, tad be jokių abejonių bus kitaip, o ar geriau, ar blogiau – priklausys nuo asmeninių poreikių ir požiūrio. O požiūris į daug ką taip pat turės keistis – laukia vertybių perkainojimo metai.
2021-ieji – Metalinio Jaučio metai
2021-ieji – Metalinio Jaučio metai / 123RF.com nuotr.

Čia būtinai noriu pabrėžti, kad tai, kas teoriškai tiktų neegzistuojančiam vieno ar kito Zodiako ženklo grynuoliui, negali būti tiesmukai pritaikyta realiam žmogui, kurį charakterizuoja ne vien tik Saulės padėtis ženkle, tad į tai, kas čia parašyta, žvelkite tik kaip į labai bendras tendencijas. Asmeninei prognozei būtinas tikslus asmeninis horoskopas, sudarytas pagal tikslų jūsų gimimo laiką ir vietą.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Iš asmeninio darbo kabineto, asmeninės profesinės erdvės 2021 metais teks išeiti į platesnius vandenis ir ieškoti būdų savo veiklos rezultatus parodyti visuomenei, pritaikyti konkretiems jos poreikiams. Kolektyvinis darbas, gal net politinė ar visuomeninė veikla, naujų technologijų įsisavinimas taps įprastais dalykais.

Itin sėkminga balandžio antroji pusė, gegužė. Vis dėlto būkite atsargūs diegdami naujoves, ieškodami naujų uždarbio šaltinių ar džiaugdamiesi radę aukso puodą – tai gali labai greitai tapti nuostoliu, ypač sausio pabaigoje ir vasario pradžioje.

Birželio mėnesį kuo ramiau išlaukite ten, kur jaučiatės saugūs, o liepos mėnesį vėl atsigausite, turėsite progos gerai pailsėti, o vėliau jau visai smagiai kibsite į paprastus žemiškus darbus.

Spalio gale ir lapkričio pradžioje tikėtini nauji rūpesčiai, galbūt vėl būtinybė pagyventi uždariau, tad susilaikykite nuo didelių planų tam laikotarpiui.

Metų pabaigoje pavyks įgyvendinti gana daug savo tikslų, pasijausite stiprūs ir reikšmingi, tačiau būkite dėmesingesni finansiniams reikalams – vėl galimi netikėtumai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pastarasis laikotarpis dar nuo 2019 m. pradžios jums išties ypatingas, verčiantis daug ką keisti gyvenime, pamatyti save naujai, o pastarieji metai išsiskiria būtinybe ne tik atsirinkti vertybes, bet ir jas išsaugoti, apginti.

Iki liepos pabaigos bus itin svarbu atsirinkti tai, ką dėvite, kaip elgiatės, ką sakote. Jeigu norisi eksperimentuoti, nesvarbu, ar norite būti ryškia žvaigžde, ar pilkiausia pelyte, svarbu jauskite ribas, venkite perdėto išvaizdos, sveikatos, elgesio numenkinimo ar sureikšminimo. Antroje metų pusėje šios pamokos itin pravers.

Bene geriausiai jausitės liepos gale ir rugpjūtį, kuomet itin palankus metas aktyvioms atostogoms. Užtat rimti asmeniniai ir profesiniai išbandymai laukia sausio pabaigoje–kovo pradžioje, profesinių tampų bus gana daug ir gegužės pradžioje, birželį bei nuo gruodžio vidurio.

Tai, kiek pavyks pasiekti profesine prasme, kaip sugebėsite atsinaujinti, suteiks jums daug stiprybės ir karjeros galimybių naujais metais, tad susitelkite ir tikslingai veikite.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Didžiąją metų dalį tai, kuo jūs gyvenate, domins ir trauks kitus, tik bus svarbu tam tikrais laikotarpiais vengti spaudimo, ypač kovo ir balandžio mėnesiais.

Antrojoje metų pusėje gali kilti gana daug abejonių dėl to, kaip atrodote, ką „žmonės pagalvos“, noro pabėgti nuo visko, arba atvirkščiai, įsivaizduosite esąs svarbiausias asmuo. Tad bus labai svarbu suvokti, kur kalba jūsų puikybė, o kur yra realios problemos, kurias galima išspręsti.

Kaip ir ankstesniais metais, emociškai būsite gana įsitempę, spręsite gilias sielos problemas, tikėtinos pasaulėžiūrinės krizės – tai tinkamas laikas peržiūrėti savo vertybių sistemą, išsigryninti svarbiausius gyvenimo dalykus.

Šis procesas tęsis dar porą metų, tad skirkite tam laiko ir dėmesio, išlaikykite saiką darbuose, kitoje veikloje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

2021 metais toliau spręsite savo vietos ir vaidmens visuomenėje klausimus – ir toliau išliks svarbia asmeninių santykių, vidinių resursų išskleidimo, savirealizacijos klausimai.

Laikotarpis gana sėkmingas, nors ir rizikingas, pareikalausiantis išskirtinės ištvermės ir atsakomybės, greitos reakcijos ir išradingumo savo verslo vystymui. Visos kortos jūsų valioje – ar pasinaudosite?

Visi metai bus gana įtempti, reikalaus blaivaus proto, gebėjimo atliepti visuomenės poreikius. Jeigu pavyks įveikti vidines baimes, išvengti sveikatos problemų, itin sėkminga turėtų būti antroji metų pusė, kuomet sulauksite daugiau palaikymo ir dėmesio iš partnerių, visuomenės.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Naujais metais būsite linkę koncentruotis į paramą greta esantiems – artimiesiems, bendradarbiams, brangiausiam žmogui ar verslo partneriams, klientams. Jų sėkmė, gerovė bus ir jūsų sėkmė.

Gali būti sudėtinga išlaikyti susitelkimą, dėmesį, atsakomybę už kito reikalus, tačiau tai lems jūsų sėkmę, verslo ar veiklos plėtrą, padės spręsti ir stabilumo kol kas stokojančios karjeros klausimus.

Įtampų užteks visus metus, daug kas priklausys nuo to, kiek laikysitės susitarimų, etikos, teisinių reikalavimų ir tuo pačiu veiksite drąsiai, diegsite naujoves, liksite laisvi ir suteiksite laisvės aplinkiniams.

Asmeninių santykių srityje metai taps ypatingu iššūkiu, pareikalausiančiu didelės išminties, tačiau bus verta susitelkti į svarbiausius tikslus.

Profesine prasme itin įtempta bus metų pradžia, visa pirmoji metų pusė – venkite puikybės, aršių pareiškimų ar konfliktų; išlaukite, ir situacija nušvis kitomis spalvomis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nusiteikite, kad šiais metais būsite linkę orientuotis į profesinius siekius, sieksite suderinti artimųjų ir verslo partnerių interesus taip, kad pasiektumėte geriausių rezultatų. Ir dirbsite.

Nusiteikite, kad teks susitelkti ir pasirūpinti tiek savo sveikata, tiek artimaisiais, spręsite daugybę kasdienių, buitinių, tačiau būtinų reikalų, išsisukti vargiai pavyks. Antra vertus, rezultatai jus džiugins – pavyks gerokai atsinaujinti, įgyti daugiau laisvės ir tuo pačiu padėti kitiems.

Mokslo naujovės, ryšiai su užsieniu pastaruoju metu teikia jums daug idėjų ir galimybių – svarbu išdrįskite pritaikyti jas, venkite menkinti savo patirtį ir galimybes. Ypač antroji metų pusė bus sėkminga veiklai, susijusiai su mokslu, kelionėmis, publikacijomis, jeigu pavyks įveikti visus jus į griežtus rėmus įspraudusius darbus. Įtampos lydės visus metus, tačiau bus verta pasistengti.

Ypač sudėtinga gali būti metų pradžia, rugpjūtis. Kiek sunkiau bus bendrauti su kitais žmonėmis – būsite linkę besąlygiškai priimti visus, tačiau kitiems galite atrodyti keistokai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pagrindinis metų akcentas bus siekis rasti būdų realizuoti savo emocinius poreikius – nusimato daug dramų, tegu ir vidinių, pareikalausiančių iš jūsų didelės ištvermės, suteiksiančių progos išmokti reikšti savo jausmus.

Meilė ir pinigai – pasaulį judinančios energijos – vers visus metus ieškoti skubių sprendimų, parodyti vidinę valią, užsispyrimą, atkaklumą. Visus metus būsite linkę daugiau laiko ir dėmesio skirti savęs ugdymui, pasaulėžiūros plėtrai, gal net ilgesnėms ir tolimesnėms kelionėms – pavasariop susiklostys itin palankios tam aplinkybės – naudokitės proga.

Pirmasis pusmetis palankus siekti to, ko visada troškote, susirasti jūsų sielai svarbų mokytoją ar mokymą, tačiau jau nuo liepos vidurio galite susidurti su vidiniais trukdžiais ir baimėmis – bus labai svarbu likti ištikimiems esminėms vertybėms, išlaikyti pagarbą tam, ko išmokote, įgijote.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Metai prasidės tuo, kad po truputį pabaigsite savo išbandymą darbais – jų iki sausio vidurio sumažės, tačiau iššūkiai persikels į santykių sferą – būsite linkę imti situaciją į savo rankas, tačiau galite sulaukti visai kitokios reakcijos nei tikėjotės.

Galite pasijausti visai sugniuždytais, jus varžys būtinybė derinti savo ir artimųjų, partnerių interesus, atsakomybė apriboti savo laisvę. Bus itin svarbu susilaikyti nuo kaltinimų kitiems, ypač tėvams, namiškiams.

Tai, ką atsinešėte iš vaikystės, ką paveldėjote, tėvų namai 2021-aisiais metais taps jums ir sėkmės šaltiniu, ir iššūkiu. Pasinaudokite šia galimybe ir pasiruoškite naujam etapui. Įtemptomis lieka ir bendravimo su broliais, seserimis, kaimynais temos – teks ir toliau mokytis paprastumo, aiškumo, vengti spaudimo.

Balandį ir gegužę atsigausite, atšils jausmai, patrauks tolimi kraštai. Liepą būsite linkę intensyviai kopti karjeros laiptais, intensyviau darbuotis profesinėje srityje – tikėtina, kad iki metų pabaigos laukia aktyvus, tarpais labiau įtemptas, tačiau gana sėkmingas laikotarpis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Metų pradžia jums bus gana sėkminga ir netgi finansine prasme, tačiau gana greitai teks susidurti su iššūkiais, kurie tęsis visus metus. Visų pirma nusiteikite, kad tai, kas galiojo ilgus metus, ir būdai, kuriais jūs pateikėte save pasauliui, jau mažai patrauklūs, tad atėjo metas tapti kuklesniais ir orientuotis į kitus ir pagalbą kitiems, maksimaliai atiduodant tai, ką mokate ir galite.

Kuklumas, paprastumas, pompastikos ir noro save parodyti vengimas taps jūsų stiprybe. Daugiau mokykitės negu mokykite.

Darbų bus daug visus metus, daug kas keisis, teks įsisavinti daug naujų ryšių, informacinių technologijų, be to, visa tai daryti greitai, įtemptu režimu, todėl bus itin svarbu rasti būdų ir atsipalaiduoti, pailsėti, pakeisti aplinką – galbūt netgi rasti žemės lopinėlį, kurį norėsis įdirbti, imtis paprastos, labai žemiškos veiklos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Metų pradžia žada būti itin intensyvi, pratęsianti intensyvių iššūkių ir besiveriančių galimybių laikotarpį. Per pastaruosius metus daug patyrėte ir išmokote, dabar laikas imtis konkrečios veiklos. Juolab jūsų poreikis kūrybai, saviraiškai tiesiog kunkuliuoja, reikalauja realizacijos.

Jeigu dar delsiate, pradėkite veikti ir nusiteikite ilgalaikiam iššūkių bei galimybių maratonui. Net jei pradėsite nuo mažų dalykų, ilgalaikė nauda labai tikėtina, tad pajauskite, kas teikia jums daugiausia kūrybinio džiaugsmo, geriausiai atitinka jūsų vertybes, yra reikalinga kitiems, ir veikite.

Baimių, abejonių savo galimybėmis kils gana daug, ypač pirmąją metų pusę gali tekti gerokai pasidarbuoti su jomis, tačiau jau nuo liepos mėnesio turėtumėte pajausti palengvėjimą ir gana daug vidinės stiprybės.

Tiesa, bus svarbu vengti impulsyvių su finansine reikalų puse susijusių sprendimų, ypač sausį, liepą, lapkritį.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai didelių iššūkių ir atsakomybės metai, kuomet turėsite progos sukaupti daug vidinės jėgos, atsakomybės ir tuo pačiu skleisti jums svarbią žinią visuomenei, tapti matomais ir autoritetingais.

Tiesa, iššūkiai jus lydės visus metus, kadangi nuolatos teks derinti asmeninio gyvenimo ir artimųjų interesus, aktualia liks gyvenamosios vietos atnaujinimo tema, pirmąjį metų pusmetį kelianti jums daug baimių. Todėl bus svarbu visus su artimaisiais, nekilnojamuoju turtu, palikimu susijusius klausimus spręsti atsiribojus nuo visų vidinių baimių, tačiau ir be bravūros.

Visus metus būsite linkę apsiriboti daugiau asmenine erdve, vengti rimtesnių visuomeninių ar profesinių įsipareigojimų, tiesiog tęsite tai, ką pradėję.

Tiesa, rudenį pradėsite sau kelti daugiau klausimų, susijusių su profesine realizacija, noru daugiau duoti visuomenei, tačiau perspektyvesnes kryptis aiškiau pamatysite tik dar kitais, 2022 metais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jūsų idealizmas pastaruoju metu labai stiprus, neretai pasijuntate esate ne šio pasaulio gyventojais, o realybė gana skausmingai nuleidžia ant žemės, tačiau esate linkę pagal galimybes atiduoti save kitiems, spręsti daugeliui rūpimas problemas, imtis visuomeninės ar net politinės veiklos.

2020-ieji šiose srityse jums buvo gana intensyvūs, tačiau naujais metais esate linkę labiau atsiriboti nuo intensyvios veiklos, kolektyvų ar bent viešumo. Profesine prasme taip pat linkę atlikti tai, kas būtina, tačiau vargu ar orientuositės į plėtrą.

Visiškai pasislėpti vargu ar pavyks – šiuolaikinės ryšių technologijos daug ką keičia, turite likusių įsipareigojimų, kurie kelia jums dar gana daug iššūkių, tad metai atsakingi.

Ypač būkite budrūs sausio gale, kovą, gegužės antroje pusėje, liepos pradžioje bei spalį.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius