Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – rugpjūčio 7 d.

Astrologinė prognozė antradieniui - kam ši diena bus sėkmingiausia.
Žmonės plūsta atsigaivinti Salotės ežere
Žmonės plūsta atsigaivinti Salotės ežere / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien Avinų zodiako ženklo atstovams norėsis išlaidauti ir pramogauti: atsipalaiduoti, negalvoti apie kasdienes problemas, visus darbus nustumti į šoną. Palepinkite save, tačiau venkite besaikio išlaidavimo – tai gali baigtis negerai. Gali atsinaujinti seni santykiai, būti išspręsti įsisenėję ginčai. O vienišų Avinų laukia romantiškos pažintys. Vakare venkite avantiūrų, atsargiau vertinkite jums duodamus pažadus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Antradienį Jaučiams pagrindine vertybe taps artimi santykiai. Būsite pasiryžę viskam, kad tik išlaikytumėte jums svarbius ryšius. Tai geras laikas imtis iniciatyvos ir atskleisti savo jausmus. Palankus metas su kuo nors susitaikyti arba harmoningai nutraukti jau neperspektyvius santykius. Jausite būtinybę kažką keisti. Tačiau verta pradėti nuo pokyčių savo viduje – tik tuomet pradės keistis gyvenimo aplinkybės.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien emocijos ims viršų. Trūks praktiško požiūrio ir kantrybės, todėl tikėtinas blaškymasis ir klaidos. Nesiimkite darbų, kuriems pabaigti prireiks daug laiko – tai šiandien neperspektyvu. Užtat puikiai seksis tvarkyti smulkius rūpesčius. Turėsite ne vieną progą savo komunikabilumui ir intelektui atskleisti. Antradienį daugiau laiko praleiskite gryname ore, tai ne tik puikiai atsispindės savijautoje, bet ir padės surikiuoti padrikas mintis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien turėsite šansą savo idėjas paversti pinigais. Tačiau sunku bus išlaikyti saiką, išlikti praktiškiems ir realistiškiems. Tokią dieną lengviau pasiduoti pagundoms, suklysti, pasukti iš pasirinkto kelio. Verčiau nesiimti nieko pernelyg atsakinga ar reikšminga. Venkite avantiūrizmo, fanatizmo, niekuo aklai nepasitikėkite. Vakare galite jausti didesnį nuovargį, kamuos neaiškus nerimas, trauks svaigintis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūto zodiako ženklo atstovų laukia maloni pažintis, kuri praskaidrins visą dieną. Šiandien jausitės pakylėti, nuotaikos bus puikios, norėsis dalintis savo optimizmu, kurti grožį savo kasdienybėje. Tai gera diena automobilio įsigijimui ar remontui. Palankus metas kraustytis ar kaip nors kitaip gerinti savo buitį. Galimos trumpos, tačiau labai malonios ir romantiškos išvykos su artimais žmonėmis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tai finansiškai sėkminga diena. Palankus metas tartis dėl geresnio atlyginimo, pareigų ar kitų sąlygų. Tinkamas metas investuoti į grožio priemones bei išvaizdos tobulinimą. Antradienį sugrįš tikėjimas savo jėgomis, todėl visi darbai eisis kaip per sviestą. Smagios naujienos laukia ir namuose – bus užglostyti šeimyniniai konfliktai. Diena bus produktyvi, o vakaras – labai romantiškas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklės jausis kupinos jėgų ir entuziazmo. Tai gali būti itin produktyvi diena, mat, šiandien mažiau dvejosite, lengviau bus priimti sprendimus. Norėsis puoštis ir gražinti savo aplinką. Negailėsite gražių žodžių aplinkiniams, o ir patys sulauksite begalės komplimentų. Vakare palanku dalyvauti renginiuose, prezentacijose, būti socialiai aktyviems – galimos įdomios ir naudingos pažintys.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien turėsite puikią progą senai svajonei, projektui įgyvendinti ar įsisenėjusiai problemai išspręsti. Viskas jūsų rankose! Antradienis gali būti gana įtemptas, bet aplinkybės dėliosis jūsų naudai. Šią dieną neverta kliautis kitais, viską turėsite daryti patys, tačiau apdovanojimas už triūsą bus vertas pastangų. Diena tinkama svarbios dokumentacijos tvarkymui, deryboms, tarpininkavimui, prekybai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Antradienį būtina bus peržiūrėti savo veiklos būdus. Dauguma jų pasirodys nebeproduktyvūs – atimantys daug laiko bei pastangų ir neduodantys norimo rezultato. Venkite principingumo ir šališkumo – tai pridarys daug bėdos šią dieną. Nepalankus metas politikams, pramogų verslo atstovams, kūrybinių profesijų atstovams, dėstytojams, teisininkams, reklamos bei viešųjų ryšių specialistams. Šiandien verčiau nepradėti nieko svarbaus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Antradienį naujai pažvelgsite į daugelį dalykų. Kils puikių įžvalgų ir idėjų, kurias skubėsite pritaikyti praktikoje. Turėsite galimybę grįžti prie senų projektų ir darbų, suteikti jiems antrą kvėpavimą. Naujai įvertinsite ir savo romantinius ryšius, tiesa, gali atsinaujinti nesutarimai su artimais žmonėmis. Šiandien daugiau dėmesio pareikalaus vaikai ir su jais susijusios problemos. Vakare būtinas kokybiškas poilsis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nuo antradienio vakaro Vandenių gyvenime stos pauzė. Teks atsigręžti atgal ir spręsti senas problemas, narplioti senus konfliktus bei prisiimti atsakomybę už anksčiau padarytus pasirinkimus. Visus svarbiausius darbus stenkitės atlikti pirmoje dienos pusėje. Tačiau nepradėkite nieko nauja ar reikšminga – reikalai strigs. Nesivelkite šiandien į jokias neaiškias situacijas. Vakare galimi konfliktai su vaikais ir mylimaisiais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvys gali tikėtis netikėtumų ir šiokių tokių įtampų. Šiandien sunku bus susitarti, tad venkite veiklos, kurioje reikėtų daug bendrauti, megzti kontaktus, pristatinėti prekes bei paslaugas ar tarpininkauti. Taip pat nepalanku užsiimti kanceliarine veikla – didelė klaidų ir nesusipratimų tikimybė. Antradienį gali strigti įvairūs reikalai, ne ten nukeliauti svarbi informacija bei dokumentacija. Daugiau rūpesčių bus ir namuose. Tačiau galima finansine sėkmė partnerių dėka.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius