Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – rugsėjo 28 d.

Antradienį savo planus padalinkite į dvi dalis – pirmoji tęsis iki 16 val. 34 min., kuomet Mėnulis iš komunikabiliųjų Dvynių Zodiako ženklo pereis į sentimentalųjį, šeimynišką Vėžio ženklą. Deja, tai bus vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet verta susilaikyti nuo didesnių pirkinių, naujų darbų ar iniciatyvų – labai tikėtina, kad kažkas pavyks, bus naudojama visai kitaip nei buvo planuota: pirkiniai ar naujai pradėti darbai jau vakare pasirodys mažai reikalingi, gali tekti dar ir pasukti galvą, ką dabar su tuo visu daryti.
Ruduo
Ruduo / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Antra vertus, daug planetų oro ženkluose tuo metu padės gana lengvai pabaigti tvarkyti reikalus, apibendrinti ir aptarti tai, kas nuveikta, taisyti klaidas. Išlikite maksimaliai profesionalūs ir garbingai reaguokite į pastabas. Raskite laiko ir nuoširdžiam pokalbiui prie kavos puodelio, tik svarbu vengti tuščių kalbų, svetimų nuodėmių nagrinėjimo – juk pasaulyje yra tiek daug ypatingų, pakylėjančių, sielą džiuginančių dalykų.

Tai taps dar aktualiau vakarop, kuomet Mėnulis labai gražiai išryškins, sustiprins jautriuose, gelminguose vandens ženkluose esančias kitas vadinamąsias moteriškas planetas – puikus laikas pasirūpinti šeimos reikalais, vaikais, namais, daugiau dėmesio parodyti mamai ir tuo pačiu visai gyvybei Žemėje, atjausti silpnesnius, kažką nuveikti kitų labui, pasirūpinti aplinkos, ypatingai vandenų švara. Tai ir gražus meilės metas, palankus sustiprinti šeimyninius saitus, kurti savo namus, atrasti savo žemiškąją vietą po Saule, pajausti savo šaknis.

Šias nuotaikas palaikyti padės neryškios melsvai sidabrinės aprangos spalvos, puoškitės selenitu ir aduliaru (Mėnulio akmuo), sidabro, aukso dirbiniais. Maistas turėtų būti švelnus, daugiau skystas, prisiminkite kompotus, kisielius, ypatingai iš avižų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tęsiasi aktyvus mokymosi ir susivokimo metas – gal kiek skausmingas, vis primenantis jūsų silpnas vietas, tačiau tuo pačiu įnešantis daugiau aiškumo ir pasitikėjimo savimi sprendžiant įvairius reikalus, ieškant sutarimo ir tuo pačiu aiškiai įvardinant, ginant savo poziciją. Vakaras nuostabus šeimyniniam susibūrimui – būsite itin jautriai ir romantiškai nusiteikę.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Veiklos užteks visą dieną, tačiau iki pavakario susilaikykite nuo pirkinių ar rimtesnių finansinių sprendimų – verčiau taisykite klaidas, pabaikite ankstesnius darbus, sutvarkykite sąskaitas, buhalterinius dokumentus ar turimas gėrybes, darbo vietą. Vakare būsite itin romantiškai ir geranoriškai nusiteikę, verta skirti pasimatymą, tačiau laikas bus palankus ir organizacinei veiklai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dieną reikalų, kaip ir vakar, turėsite daug ir visokių, tačiau vargu, ar pavyks labiau susikaupti ar susitelkti ties vienu, juolab kad rūpės darbo vietoje besimezgantys romantiški santykiai. Iki pavakarės pabaikite, tvarkykite ką pradėję, venkite naujų iniciatyvų, taip pat ir ieškant finansinių sprendimų, – atidėkite tai vakarui, kuomet daug kas spręsis tarsi savaime, sulauksite malonaus atpildo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Visą darbo dieną turbūt mieliausiai lindėtumėte užsidarę namuose ar kitoje jaukioje vietoje – čia būdami galite daug ką suvokti, sutvarkyti, pabaigti darbus, grąžinti skolas. Bus svarbu kalbėtis, ieškoti sprendimų. Vakare atsigausite, būsite labai romantiškai ir kūrybingai nusiteikę – leiskite savo svajonėms realizuotis, laukia pora gražių meilės ir tikėjimo dienų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Diena labai palanki įvairiam organizaciniam darbui, sutarčių, dokumentų tvarkymui, tačiau susilaikykite nuo naujų iniciatyvų – pabaikite ką pradėję, taisykite klaidas, tvarkykite informaciją, skirkite laiko tiesiog maloniam pokalbiui, rezultatų apibendrinimui. Vakare galite pasijausti gerokai išsekę – pats metas grįžti į jaukų šeimos lizdą, leisti sau daugiau atsipalaiduoti, pailsėti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Antradienį iki pat vakaro profesiniai reikalai vargu, ar leis jums atsipalaiduoti, tačiau šiandien susilaikykite nuo naujų užduočių, susitarimų ar sprendimų – pabaikite ką pradėję, taisykite klaidas ir būkite labai dėmesingi kiekvienam žodžiui, jus pasiekiančiai informacijai. Vakare būsite labai bendruomeniškai nusiteikę – norėsis susitikti su tais, kurie geriausiai atliepia jūsų sielos poreikius.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jūsų sėkmės metas tęsiasi, esate pilni energijos ir uždegantys kitus, linkę siekti aukščiausių savo tikslų, tačiau šiandien noras paskubėti ar imtis iniciatyvos mažai ką duos, tada verčiau daugiau pailsėkite, pasvajokite, pabaikite ką pradėję, tvarkykitės, nes jau vakare teks visai rimtai pagalvoti apie profesinius reikalus, kibti į darbus. Tai ir pelnyto atlygio metas, tad viskas priklausys nuo jūsų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Prasideda ypatingas kūrybos ir meilės metas, kuomet esate itin lyriški, jausmingi ir tuo pačiu linkę padovanoti, ką galite, gražiausio pasauliui. Tiesa, metas prieš gimtadienį labiau skatins darbuotis ir veikti daugiau tyloje, dieną apskritai vertėtų skirti daugiau apmąstymams, maldai, susivokimui, o vakaras palankus romantiškai kelionei į gamtą, aplankykite jums brangias vietas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nors diena pareikalaus iš jūsų gana daug pastangų bendraujant, derantis, ieškant sprendimų ir sutarimų, tačiau tai turėtų būti tik jau paruoštų susitarimų patvirtinimas ar dokumentų tvarkymas, gautų rezultatų aptarimas, be jokių lūkesčių. Vertėtų daugiau dėmesio skirti antrajai pusei, nes vakare būsite itin romantiškai ir jausmingai nusiteikę – raskite būdų parodyti savo jausmus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Didžioji dienos dalis bus sėkminga tik tuomet, jeigu mažiau norėsite – darbo laiku verta tvarkytis, pabaigti pradėtus reikalus, darbus, išsiaiškinti rūpimus dalykus su viršininku, taip pat daugiau dėmesio skirti savo ar artimųjų sveikatai, nors susitikimus su gydytojais verčiau atidėkite. Vakaras puikus romantiškai vakarienei, maloniam pasibuvimui kartu su jums artimais, brangiais žmonėmis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Didžiąją dienos dalį vertėtų tęsti tai, ką esate pradėję, daugiau dėmesio skirkite vaikams, tačiau susilaikykite nuo pirkinių, noras pradžiuginti juos ar mylimą žmogų kuo nors ypatingu taip pat gali nuvilti, todėl verčiau tiesiog atsipalaiduokite, o vakare jau galėsite kibti į darbus – prasideda darbingas ir sėkmingas laikas, kuomet pavyks nuveikti tai, kas suteikia gyvenimui prasmę.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dieną venkite skubos, noro kažką išspręsti greitai – darykite tik tai, kas akivaizdžiai čia ir dabar turi būti padaryta, tačiau susilaikykite nuo naujų iniciatyvų, tvarkykitės, švarinkitės, ruoškitės vakarui, kuomet pasaulis nušvis labai romantiškomis ir gražiomis spalvomis – būsite pilni meilės ir noro dalintis savo jausmais su kitais, leistis į romantišką kelionę, susitikti su ypatingais žmonėmis.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius