-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Astrologės L.Kutkytės sudarytas rugsėjo mėnesio horoskopas

Kokios prognozės kiekvienam Zodiako ženklui rugsėjo mėnesį?
Karmazinų pažintinis takas
Karmazinų pažintinis takas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kasdienybė bei pareigos dominuos. Teks atlikti nemažai smulkių ir kiek nuobodžių darbų, kurie pirmąsias dvi dekadas atims išties nemažai jūsų laiko ir energijos. Galimai jausite, jog profesijos srityje reikalai negerėja, esate nepakankamai vertinami, nors ir dirbate daug. Svarbu nenuleisti rankų ir neleisti sau atsipalaiduoti.

Dirbkite ir kruopščiai atlikite savo pareigas, o pripažinimas ateis ateityje, tad būkite kantrūs. Trečiąją dekadą dalykiniai ryšiai gali tapti asmeniniais, o asmeniniai – dalykiniais. Tai geras laikas tiems, kurie nori į savo gyvenimą įsileisti naujus ilgalaikius santykius arba sustiprinti jau esamus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pirmoji rugsėjo dekada – tai laikas labiau palankesnis ką nors derinti, dar kartą tikrinti, pataisyti klaidas arba užbaigti, o ne imtis ko nors naujo. Puikiai seksis koreguoti senas idėjas, panaudoti praeityje sukauptas, tačiau pamirštas žinias. Ypatingai vilios meilės nuotykiai, pasimatymai, flirtas bei noras susipažinti su naujais žmonėmis, plėsti akiratį.

Taip pat svarbi tema gali tapti įvairios sporto pramogos bei panašios aktyvaus poilsio veiklos. Energijos bei galimybių tam nestokosite. Antroji ir trečioji dekados visai kitokios: darbų gausa neleis atsipalaiduoti bei skirti laiko malonumams. Nuveiksite daug naudingų darbų, jei tik to sieksite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pirmąją dekadą trauks poilsis namie, ieškosite ramybės bei bandysite daugiau laiko skirti sau ir šeimai, o ne darbams. Tai savalaikis noras, kadangi šiuo laikotarpiu galite tapti pernelyg jautrūs ir emocionalūs, tad stresas bei greitas gyvenimo ritmas gali būti sunkiau atlaikomas.

Antrąją ir trečiąją dekadą būsite itin energingi, tad per dieną galėsite nuveikti tiek, kiek paprastai nuveiktumėte per savaitę. Jausitės taip, tarsi viduje būtų įtaisytas galingas varikliukas, kuris skatins kuo daugiau nuveikti ir eiti pirmyn. Visgi svarbu šią energiją nukreipti į aiškius tikslus ir nešvaistyti laiko nereikšmingoms smulkmenoms bei nebūtiniems malonumams.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nuo rugsėjo 6 dienos neblogas metas dalykiniams ryšiams užmegzti ir palaikyti. Aktyvus bendravimas taps ypač svarbus tiems, kurie nori nuveikti kuo daugiau darbų – tartis ir susitarti pavyktų lengviau nei paprastai. Akivaizdūs laimėjimai darbe bei geresnė finansinė padėtis laukia tų, kurie geba sklandžiai komunikuoti su aplinkiniais bei nevengia prisitaikyti prie kitų poreikių.

Antrąją bei trečiąją dekadą ypač svarbu bus jausti emocinį ryšį su šeimos nariais bei su mylimu žmogumi. Norėsis dažniau būti ramioje ir jaukioje aplinkoje, o triukšmas bei stresas itin greitai vargins. Namuose laukia nemenka pozityvių pokyčių tikimybė.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Daugumai taps svarbu gyventi patogiai, komfortiškai, turėti gražių daiktų, santaupų. Tuos, kurie turės pakankamai atkaklumo, darbštumo bei ištvermės, lydės sėkmė tvarkant darbinius bei piniginius reikalus. Lengviau nei visuomet pavyks suvokti perspektyviausias sferas, kuriuos leistų uždirbti daugiau bei tinkamai sudėlioti savo pajamas bei išlaidas.

Dideli lobiai mažai tikėtini, bet apčiuopiamos naudos šis mėnuo atnešti gali, ypač pirmoji dekada. Antroji mėnesio pusė vaisinga tiems, kurie siekia naujų žinių arba kontaktų. Gauti reikiamą informaciją bei teisingai ją panaudoti bus pakankamai lengva. Visgi pasisaugokite apkalbų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būsite energingi, pasitikintys savimi bei pasiruošę stačia galva nerti į naujus projektus ir sumanymus. Vargu ar pavyks juos pradėti pirmąją rugsėjo dekadą – gali būti daugiau kalbų nei darbų bei pernelyg daug kliučių. Tuos darbus, kuriuos pradėsite tuo metu, teks koreguoti, iš naujo peržvelgti arba atsisakyti.

Antroji bei trečioji dekada gali atnešti daugiau konkrečių galimybių, tad svarbiausius veiksmus protinga būtų suplanuoti šiam mėnesio laikotarpiui. Nors rugsėjo 13–15 dienomis galite jausti, kad trūksta energijos, motyvacijos veikti, tad dirbkite neskubėdami ir tausodami save. Meilės reikalams perspektyviausia trečioji dekada.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pirmosios dvi dekados nėra skirtos aktyviai veiklai arba naujiems santykiams kurti. Energijos potencialas bus gana mažas, tad dažnai stigs jėgų arba noro aktyviai gyventi. Norėsis ramybės, vienatvės bei galimybės tinginiauti ir daugiau laiko skirti poilsiui bei gilinimuisi į save. Nors smagių ir malonių aplinkybių gali trūkti, tačiau bus lengviau nei visuomet suvokti, kuriems žmonėms jūsų gyvenime jau nebėra vietos, kuriuos santykius jau laikas nutraukti.

Paskutinią dekadą pasijusite jau visai kitaip: į aktyvų gyvenimą nersite kaip į šventę. Rūpės ne tik darbai, bet ir įvairios pramogos, savo įvaizdžio formavimas. Tinkamas laikas imtis naujos veiklos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pirmosios dvi dekados – tai palankus metas nerti tiek į linksmybes, tiek ir į darbus. Energijos turėsite tiek, kad galėsite imtis abiejų šių gyvenimo sričių iš karto ir su viskuo susidoroti. Visgi darbiniuose reikaluose pasistenkite savo idėjomis pasidalinti su bendraminčiais, nes būtent jų pagalba ir draugystė bus jūsų sėkmės garantas.

Paskutiniąją dekadą patartina vengti streso ir neapsikrauti nebūtinais darbais – tai metas, kai jūsų energetinis potencialas bus mažesnis nei paprastai, tad dideliems projektams nėra vaisingas laikotarpis. Norite to ar ne, tačiau teks labiau pasirūpinti sveikata – ir savo, ir artimųjų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Asmeniniame gyvenime galimai dvelks šaltukas. Vienišiai pajus savo vienatvę dar stipriau, o turintys antrąją pusę gali jausti nusilpusi emocinį ryšį su partneriu. Nors ir lydės asmeninis žavesys, neišnyks optimizmas bei veržlumas, tačiau šios savybės bus nukreiptos ne į asmeninį gyvenimą, o į karjeros reikalus. Tai teisinga, kadangi būtent karjera ir socialinis statusas taps pačiomis vaisingiausiomis sferomis, į kurias verta nukreipti energiją.

Galite sulaukti pasiūlymų, kuriuos iš pirmo karto bus baigu priimti, tačiau išties verta pasitikėti savimi, kadangi pasiūlymai yra savalaikiai, o jūs jau esate pasiruošę naujoms galimybėms. Daugiau pasitikėjimo savimi!

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pirmosios dvi dekados nusimato dinamiškos. Savo kelyje sutiksite autoritetingų žmonių, kurie gali patys panorėti jums patarti bei pagelbėti. Jūsų asmenybė kitiems žmonėms bus itin patraukli, tad sėkmė lydės tiek meilėje, tiek ir darbe. Lengviau ir greičiau įgyvendinsite projektus, kurie anksčiau sunkiau judėjo pirmyn. Ypač aktuali taps kelionių tema.

Puikus metas tiems, kurių veikla yra susijusi su mokslais, leidyba, kelionėmis, dideliais renginiais, leidyba. Paskutinią dekadą pasistenkite kuo aiškiau nusistatyti savo tikslus bei nesiblaškyti dėl smulkmenų. Poilsį bei linksmybes atidėkite ateičiai, nes šis laikas skirtas darbui – nesvarbu, ar norite to, ar ne.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šis mėnuo bus kupinas įdomių, nors ir ne visada malonių situacijų. Veiksmo bei staigių permainų galite sulaukti tiek asmeniniame gyvenime, tiek ir karjeros sferoje. Atėjo metas kažko atsisakyti, užbaigti jau nebeaktualų, naudos nebenešantį ryšį. Ar šis ryšio nutraukimas taps gyvenimą palengvinančia aplinkybe, ar skaudžia netektimi, priklauso tik nuo jūsų reakcijos.

Vienaip ar kitaip svarbu prisiminti, kad tai, kas vyksta, yra tik į gera, nors šiuo laikotapiu kartais gali būti nelengva tą prisiminti. Antroji dekada ypač vaisinga tiems, kurie siekia gauti kreditą. Trečioji dekada atneš daugiau galimybių, susijusių su užsieniu bei užsieniečiais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pasirūpinkite savo išvaizda – tai taps ypač aktualu ne tik dėl aktyvaus šio mėnesio gyvenimo ritmo, bet ir dėl aplinkinių, kurie jums skirs daugiau dėmesio nei įprastai. Būsite matomi, lyg magnetas trauksite aplinkinius, tad teks bendrauti daugiau nei visuomet. Sėkmingiausi taps tie, kurie turi savyje komunikabilumo, mandagumo, mokėjimo išklausyti ir atsiskleisti.

Vaisingas metas tiems, kurie ieško verslo partnerių arba trokšta susikurti rimtus asmeninius santykius. Puikus metas svarbiems verslo susitikimams bei meilės pasimatymams. Visgi trečiąją dekadą pasistenkite dėmesį nukreipti ne į partnerystės sritį, o į savo vidinį pasaulį.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius