-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino horoskopas gruodžio 28–sausio 3 d.: Naujus metus pasitiksime su pozityvia nuotaika ir viltimi

Paskutinė metų savaitė bus aktyvi ir šiek tiek įtempta. Naujuosius metus pasitiksime su pozityvia nuotaika ir tikėdami geresniais pokyčiais. Pirmadienis bus nepalanki diena pradėti naujus svarbius darbus. Nuo antradienio Mėnulis pradės dilti, todėl tai geras laikas valyti organizmą, atsikratyti nereikalingų daiktų ir palikti senuose metuose visa, kas mums nereikalinga.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Jei planuojate pradėti ką nors svarbaus, tai palankiausias laikas šią savaitę gruodžio 31 dieną iki 9 valandos ryto ir sausio 3 diena.

Linkiu, kad padėkotumėte šiems metams už viską, ko jie mus išmokė, ir sutiktumėte Naujuosius su naujais planais, viltimi ir meile. Būkite laimingi!

AVINAS

Ši savaitė jums bus kupina naujų vilčių ir atradimų. Jūsų santykiai darbe išliks nuoširdūs. Jausite padidėjusį pasitikėjimą savimi. Turėsite progų parodyti savo stipriąsias savybes ir rūpestingumą. Daugiau dėmesio skirkite savo mitybai. Nesistenkite vienu metu nuveikti visų darbų, kad nepervargtumėte. Išlikite mandagūs ir supratingi jus supantiems žmonėms.

JAUTIS

Sulauksite naujų pasiūlymų. Jausitės pagerbti ir įvertinti darbe. Sužinosite gerų naujienų. Jausitės pakylėtai, nes gausite sutuoktinio palaikymą. Būkite atsargesni vairuodami. Venkite pykčio ir jūsų jėgas eikvojančių diskusijų. Būtinai skirkite pakankamai laiko miegui, poilsiui ir vaikščiojimui gryname ore.

DVYNIAI

Jūsų kaip lyderio gebėjimai padidės ir sulauksite pripažinimo. Vedybiniame gyvenime padaugės gražių akimirkų. Savo nuoširdumu užkariausite kitų žmonių širdis. Darbe sąlygos taps geresnės, jei išliksite efektyvūs. Atsikratykite savo baimių apie jas daugiau sužinodami. Prieš rizikuodami viską gerai įvertinkite ir apskaičiuokite.

VĖŽYS

Išaugs meilė ir abipusis pasitikėjimas tarp sutuoktinių. Finansiniuose klausimuose rasite atsakymus. Verslininkai sulauks daugiau klientų. Seksis dirbantiems vadovavimo, konsultacijų ir administravimo srityse. Jausitės romantiški ir patenkinti. Neignoruokite kitų prašymų ir elkitės visur saikingai. Jūsų atkaklumas padės įveikti visas kliūtis.

LIŪTAS

Ši savaitė bus sėkminga jūsų finansams. Sulauksite palaikymo ir pagalbos spręsdami iškilusias problemas. Darbe lauks daugiau atsakomybės. Jei esate vadovas, tai apsvarstykite galimybes padidinti savo darbuotojų atlyginimus. Jūsų organizaciniai gabumai padės sustojusius darbus atlikti greičiau, nei tikėjotės. Pasimokykite iš senų klaidų. Skirkite pakankamai dėmesio sutuoktiniui ir sveikam gyvenimo būdui.

MERGELĖ

Dėl savo mokėjimo mandagiai bendrauti jausitės vertinami ir mylimi. Sulauksite pagyrų už savo nuveiktus gerus darbus. Savaitė bus palanki finansiniuose klausimuose. Gausite įdomių pasiūlymų ir jausite daugiau jėgų įveikti visas kliūtis. Būkite atidūs vairuodami. Nesileiskite į kitų apkalbas. Palaikykite gerus santykius su sutuoktiniu ir aplinkiniais.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę jausite daugiau dėmesio iš savo antrosios pusės. Turėsite daug entuziazmo darbe. Sulauksite pagyrų iš savo vadovų. Finansinė padėtis bus gera. Turėsite progų parodyti savo talentus. Laikykitės atokiau nuo negatyviai nusiteikusių žmonių ir įtartinų pasiūlymų. Pozityvios mintys ir knygos padės atsikratyti pykčio ir irzlumo.

SKORPIONAS

Šeimoje bus ramybė ir laimė. Finansinė padėtis išliks stabili. Bus geri santykiai su vadovais. Ieškantys naujo darbo sulauks pasiūlymų. Jūsų drąsa padės priimti svarbius sprendimus. Būdami ryžtingi laiku įvykdysite jums patikėtas užduotis. Rūpinkitės savo sveikata, sportuokite ir neleiskite stresui jūsų valdyti. Sprendimus priimkite tik viską gerai apgalvoję.

ŠAULYS

Sulauksite pagarbos ir pagalbos iš vyresnių ir patyrusių žmonių. Geros naujienos įkvėps jus atlikti gerus darbus. Finansinė padėtis išliks stabili. Savaitės pradžioje jausitės pakylėtai. Santykiuose mažiau dėmesio kreipkite į sutuoktinio trūkumus ir dažniau prisiminkite jo gerus nuveiktus darbus. Būkite atidūs ir niekur neskubėkite. Nuovargį ir silpnumą įveiksite, jei daugiau dėmesio skirsite sveikam gyvenimo būdui, sveikai mitybai ir informacijai, kuri jus ne stabdo, o įkvepia.

OŽIARAGIS

Jūsų socialinis ratas ir pažintys padidės. Gausite reikšmingų pasiūlymų. Išliksite ramūs ir pasitikintys savimi. Ieškantys naujo būsto sulauks patrauklių pasiūlymų. Sulauksite sėkmės konkursuose, turėsite progų tinkamai išnaudoti savo vaizduotę ir kūrybinius sugebėjimus. Elkitės žmogiškai ir būsite įvertinti. Nešvaistykite laiko veltui, nepersidirbkite ir skirkite pakankamai dėmesio artimiesiems.

VANDENIS

Savaitė bus rami ir įkvepianti kilniems poelgiams. Būsite užimti darbe, bet jausitės pakylėtai. Bendradarbiai gali jus palaikyti. Šeimoje bus gera atmosfera. Jūsų artimieji bus dėkingi už jūsų pastangas. Padėsite vargstantiems žmonėms. Jei užklups koks nors ginčas, tai į situaciją žvelkite ramiai ir nepasiduokite emocijoms.

ŽUVYS

Turėsite progų padaryti gerus darbus, todėl nepraleiskite jų. Jausitės energingi ir įkvėpti. Sulauksite malonių staigmenų iš savo artimųjų. Tie, kas linkėjo jums pikto, pakeis savo nuomonę. Jūsų talentai padės puikiai atlikti jums patikėtas užduotis. Dabar suprasite išbandymų svarbą savo gyvenime, kad viskas vyko neatsitiktinai, ir jausitės dėkingi likimui už jo pamokas. Atėjo geriausias laikas naujiems gyvenimo iššūkiams ir pokyčiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius