-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino horoskopas – spalio 25–31 d.: svarbesnę veiklą planuokite antroje savaitės pusėje

Savaitė bus palanki pabaigti anksčiau pradėtus darbus, sveikatingumo procedūroms, atsikratyti nereikalingų daiktų ir atsidėti namų tvarkymui. Svarbesnius darbus planuokite antroje savaitės pusėje.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

AVINAS

Šią savaitę jums gali sektis. Jūsų reputacija gali padidėti ir jūsų sunkus darbas bus įvertintas. Jūsų planai turėtų susilaukti palaikymo ir sėkmės. Santykiai su sutuoktiniu bus draugiški. Išmoksite kažką naujo. Venkite ginčų. Niekur neskubėkite ir prieš darydami kažką svarbaus viską apgalvokite.

JAUTIS

Šią savaitę galite turėti įdomų susitikimą su draugais. Jums seksis profesinėje srityje. Ieškantys antrosios pusės gali turėti pasimatymų. Skirkite daugiau dėmesio savo finansams ir jų planavimui. Kažkas gali kreiptis į jus patarimo. Daugiau laiko skirkite savęs pažinimui.

DVYNIAI

Šią savaitę galite tikėtis sėkmės darbe ir moksluose. Jūsų santykiai su antrąja puse taps geresni, jei tik būsite atlaidesni ir išmintingesni. Labiau pasitikėsite savimi. Galite sulaukti naudingų pasiūlymų. Atsargiai žvelkite ir dėmesingai vertinkite įtartinus pasiūlymus.

VĖŽYS

Savaitė jums gali būti palanki. Jus vertins darbe ir santykiuose. Jūsų geri darbai neliks nepastebėti. Galite sulaukti finansinės naudos. Stenkitės kontroliuoti savo išlaidas ir neleiskite pinigų nebūtinoms reikmėms. Būkite kantresni ir atlaidesni kitų trūkumams, priekaištams.

LIŪTAS

Šią savaitę jūsų pastangos gali būti tinkamai įvertintos. Sulauksite naudingų pasiūlymų. Jūsų reputacija gali pagerėti. Galite sulaukti gerų naujienų. Namuose jausitės mylimi ir reikalingi. Reikės daugiau kantrybės sprendžiant įvairius gyvenimiškus klausimus ir padedant artimiesiems.

MERGELĖ

Šią savaitę galite sulaukti naudingų pasiūlymų. Palankių galimybių galite tikėtis darbe, asmeniniame gyvenime ir finansų srityje. Bus įvertinti jūsų analitiniai gabumai ir darbštumas. Daugiau laiko skirkite saviugdai ir dvasingumui, kad padidintumėte pasitikėjimą savimi.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę galite sulaukti pripažinimo ir tinkamai išnaudoti savo potencialą. Jūsų sprendimai gali sulaukti sėkmės. Galite tikėtis padidinti savo pajamas. Rasite išmintingų patarimų, kaip pagerinti savo santykius. Stenkitės daugiau laiko praleisti gamtoje ir pajusti gamtos ramybę.

SKORPIONAS

Šią savaitę jūsų reputacija gali pagerėti. Tai geras laikas pokyčiams ir atsinaujinimui. Galite sulaukti palaikymo iš savo antrosios pusės. Seksis dirbantiems kūrybinėse srityse. Labiau rūpinkitės savo sveikata ir mityba. Prasmingai išnaudokite savo laiką ir būkite atsargesni savaitės pradžioje.

ŠAULYS

Šią savaitę geras laikas planavimui. Jums seksis kūrybinėje veikloje ir galite sulaukti naudingų pasiūlymų verslo srityje. Sulauksite pagyrimo už savo darbus. Darbe būkite atsargesni ir nerizikuokite be reikalo. Venkite netikrų draugų ir pasiūlymų greitai praturtėti.

OŽIARAGIS

Šią savaitę galite jaustis sveiki ir darbingi. Galite prasmingai išnaudoti savo laiką. Sulauksite naujų pasiūlymų darbo srityje. Galite praleisti gražias akimirkas su savo antrąja puse. Viduje turėtumėte jaustis pasitikintys savimi. Skirkite laiko poilsiui ir sveikatos priežiūrai.

VANDENIS

Šią savaitę būkite dėmesingesni viskam, kas vyksta aplink jus. Galite sulaukti gerų patarimų iš patyrusių žmonių. Jūsų finansinė padėtis išliks stabili. Galite tikėtis naujų darbo pasiūlymų. Jūsų draugai gali jums padėti. Daugiau dėmesio skirkite savo mitybai ir mitybos įpročiams.

ŽUVYS

Šią savaitę gali pagerėti jūsų sveikata. Dėka savo protinių savybių galite sulaukti daugiau pagarbos, įvertinimo, padrąsinimo ir palaiminimų. Jausitės labiau atsipalaidavę santykiuose su artimaisiais ir draugais. Stenkitės įkvėpti, palaikyti kitus žmones ir išlikite ramūs.

Egidijus Gubinas – gubinas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius