Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas – birželio 15–21 d.: verčiau nepradėkite nieko svarbaus

Birželio 15-oji – palanki diena. Diena tinkama puoštis naujais drabužiais, kūrybinei veiklai, pinigų aukojimui, kelionėms ir šventiniams ritualams. Šios dienos nuotaika gali būti jausminga, intuityvi ir emocionali.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Saulė yra kartu su Rahu ir Merkurijumi, tai reiškia, kad bendravime gali būti nesutarimų, nesusipratimų ir vertėtų būti atsargiems kelionėse.

Rekomenduojama nepradėti nieko svarbaus – santuokos, vaiko, verslo ir panašių svarbių dalykų. Pagal galimybės vertėtų viską atidėti iki liepos 10 dienos. Šis laikas labiau tinkamas saviugdai, savęs pažinimui ir vidiniam tobulėjimui.

Palankiausias dienos laikas 12.45–13.54 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 6.52–9.01 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Birželio 16-oji – nepalanki diena. Diena tinkama gydymo pradžiai, netolimoms kelionėms, rutininei veiklai, namų ruošos darbams, taip pat veiklai, susijusiai su metalais, ugnimi, elektronika ir medicina.

Šiandien būkite atsargūs transporto spūstyse, saugokitės traumų ir nelaimingų atsitikimų. Taip pat stenkitės kontroliuoti savo emocijas, nes bus didesnė konfliktų tikimybė. Šios dienos nuotaika bus įvairi: jausis dirglumas, užplūs norų entuziazmas ir drąsa.

Palankiausias dienos laikas 12.45–13.54 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 17.38–19.47 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Birželio 17-oji – palanki pasninkui ir organizmo valymui diena. Šiandien mėnulio įtaka kūno sveikatai yra pati nepalankiausia, todėl tai geras metas duoti kūnui daugiau poilsio. Pagal galimybes rekomenduojama svarbius darbus atidėti kitai dienai. Tie, kas laikosi pasninko, šiandien gauna ir materialinės, ir dvasinės naudos.

Šią dieną vertėtų daugiau laiko skirti susikaupimui, meditacijai, maldai, saviugdai ir sąmoningumo ugdymui. Pasninko nenutraukia šie produktai: visi vaisiai ir riešutai bei aliejai, spausti iš riešutų, saulėgrąžų aliejus ir sviestas. Daržovės – bulvės, moliūgas, agurkai, cukinija ir ridikai. Taip pat avokadas, citrina, alyvuogės, kokoso riešutas, grikiai, cukrus ir pieno produktai.

Rekomenduojami prieskoniai: juodieji pipirai, šviežias imbieras ir druska. Pasninką galima nutraukti kitą dieną, per dvi valandas po saulėtekio suvalgius grūdinių produktų.

Palankiausias dienos laikas 12.45–13.19 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 13.20–15.29 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Birželio 18-oji – vidutinė diena. Diena tinkama aktyviai veiklai, konkurencijai, deryboms, puošimuisi naujais rūbais ir papuošalais bei pažadų ištesėjimui. Šiandien nerekomenduojama tvarkyti automobilį, pirkti ar pardavinėti.

Saulė yra kartu su Rahu ir Merkurijumi, tinkamas laikas dalykiniams susitikimams, bet ne naujos veiklos pradžiai. Šiandien Merkurijus pradeda judėti retrogradine kryptimi iki liepos 12 dienos. Šiuo laikotarpiu gali tekti nuolat kažką perdaryti, gali atsirasti daugiau nesusipratimų bendravime. Informacija ar naujienos, kurių laukiate, gali vėluoti.

Gali kilti nesusipratimų, pasitaikyti klaidų ir problemų su dokumentais, dokumentų pildymu, todėl reikės daugiau kantrybės. Taip pat būkite budrūs, kad nepamestumėte daiktų. Buitinės technikos pirkimas šiuo metu gali atnešti nesklandumų.

Tai palankus laikas ištaisyti anksčiau padarytas klaidas, pabaigti anksčiau pradėtus projektus ar darbus. Gali būti trumpose kelionėse pakitimų arba vėlavimų. Gali reikėti daugiau laiko priimti sprendimus. Galite turėti nesusipratimų santykiuose su draugais ir giminėmis.

Šiandien Marsas pereina į Žuvų ženklą iki rugpjūčio 16 dienos. Šiuo metu būkite atsargesni sportuodami ar užsiimdami kita aktyvia veikla, nes padidėja didesnė rizika traumoms. Gali jaustis tai energijos antplūdis, motyvacija, tai nusilpimas ir nenoras nieko daryti. Gali trūkti ryžto ir nelengva išsikelti tikslus.

Gali labiau reikštis žodžiai ir mintys, o ne aktyvūs veiksmai. Šiuo periodu palanku padėti silpnesniems už save, atiduoti skolas ir užsiimti kūrybine veikla. Gali būti nelengva pradėti kažką naujo, nes nuotaika bus banguota: tai jausis energijos antplūdis, tai vėl jos gali trūkti.

Palankiausias dienos laikas 12.46–13.55 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 15.29–17.39 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Birželio 19-oji – nepalanki diena. Diena tinkama rūpintis antrąja puse ir dovanoti dovanas. Vertėtų vengti kelionių ir nepradėti naujų svarbių darbų. Šios dienos nuotaika gali būti stabilumas, jautrumas, kūrybiškumas ir jautrumas. Marsas silpnas, Venera kartu su Mėnuliu, norėsis poilsiauti, pramogauti, bet gali trūkti energijos darbe. Gali kilti problemų su komunikacija ir su technika.

Palankiausias dienos laikas 13.20–13.55 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 11.11–13.19 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Birželio 20-oji – nepalanki diena. Diena nepalanki praktiškai visai veiklai, išskyrus saviugdai, dvasinėms praktikoms ir sąmoningumo ugdymui. Rekomenduojama atiduoti skolas, nepersivalgyti ir padaryti mėnesio išvadas.

Šios dienos nuotaikos diapazonas: stabilumas, jautrumas, kūrybiškumas ir jautrumas. Marsas silpnas, Venera kartu su Mėnuliu, tad norėsite pramogauti, tačiau gali stigti energijos darbe.

Palankiausias dienos laikas 12.46–13.55 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 9.02–11.11 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais.

Birželio 21-oji – nepalanki diena. Pirmas 2020 metų Saulės užtemimo pikas 9.40 val. Diena nepalanki praktiškai visai veiklai, išskyrus saviugdai, dvasinėms praktikoms ir sąmoningumo ugdymui.

Saulės užtemimas vyks: Centrinėje Afrikoje, pietryčių Azijoje ir pietvakarių Europoje. Keturiolika valandų iki Saulės užtemimo piko rekomenduojama nepradėti jokių svarbių darbų.

Ši diena tinkama atleisti susikaupusias nuoskaudas. Jeigu tą dieną ką nors pamesite, tai reiškia, kad grąžinote skolą.

Egidijus Gubinas – profesionalus astrologas, lektorius, konsultantas gyvenimo klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius