-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas kovo 22–28 d.: gali padaugėti konfliktų, nerekomenduojama tuoktis

Šią savaitę vis dar pilnėjančio mėnulio fazė yra palanki plėtrai, planavimui ir sodinimui. Jupiteris palaipsniui tolsta nuo Saturno, todėl silpnėja įvairūs ribojimai, varžantys laisvę.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Nuo kovo 23 iki 29 dienos Venera bus silpnoje padėtyje. Tai neigiamai veiks jos įtakos sferas, todėl šiuo metu nerekomenduojama imtis kūrybinių projektų, tuoktis ir pradėti vaikų. Kadangi santykiuose gali padaugėti konfliktų, šiuo metu būkite kantresni ir santykių aiškinimąsi perkelkite vėlesniam laikui.

Kovo 25–27 dienomis Marso ir Rahu planetos bus nepalankioje padėtyje. Šiomis dienomis padidės agresija, užsidegimas, paaštrės su užsieniu susiję reikalai. Didesnį spaudimą gali pajausti tie, kurie turi netradicinį požiūrį. Šiuo laikotarpiu venkite užsienietiškų ar sugedusių produktų, konfliktų, nesutarimų ir piktų žodžių. Švariai plaukite indus, kad juose neliktų ploviklio pėdsakų, papildomai laikykitės higienos, nes bus didesnė tikimybė apsinuodijimui. Išlikite ramūs, pozityvūs ir drąsūs, būkite laimingi.

AVINAS

Šią savaitę galite gauti naujų darbo pasiūlymų. Turėsite šeimos narių palaikymą. Žmonės žavėsis jūsų požiūriu ir mintimis. Nepamirškite, kad nuovargis sukelia didesnį stresą, todėl nepersidirbkite. Būkite dėmesingi ir nerizikuokite ten, kur nėra būtinybės tai daryti. Trečiadienį ir ketvirtadienį jausite padidėjusį nerimą.

JAUTIS

Šią savaitę sulauksite vadovo įvertinimo. Įveiksite kliūtis darbe, gausite gerų patarimų ir naujų galimybių. Jus domins kūrybinis darbas. Namuose bus svarbu išlaikyti harmoniją ir ramybę. Neskubėkite priiminėti skubotų sprendimų. Atlikite viską ramiai ir apgalvotai. Venkite konfliktų ir rizikingų situacijų.

DVYNIAI

Savaitė jums bus palanki. Galėsite daryti didesnę įtaką savo darbe. Sulauksite įvertinimo už efektyvumą. Išspręsite iškilusius klausimus su savo sutuoktiniu. Palaikykite gerus santykius su aplinkiniais, bet neleiskite kitiems kištis į jūsų asmeninius reikalus. Būkite atidūs kelyje.

VĖŽYS

Šią savaitę užmegsite svarbius santykius. Pajusite džiaugsmą ir pasitikėjimą savimi. Turėsite daugiau galimybių parodyti savo sugebėjimus. Sulauksite pagarbos visuomeninėje veikloje. Kantrybės dėka įgyvendinsite savo idėjas. Nežadėkite artimiesiems to, ko negalėsite ištesėti.

LIŪTAS

Priimkite sprendimus tik pasitaręs su vyresniais žmonėmis arba tėvais. Finansinė padėtis bus geresnė nei anksčiau. Pasidarysite išvadas iš savo praeities klaidų. Santykiuose išlikite kantrūs ir skirkite daugiau dėmesio savo sutuoktiniui. Antroje savaitės pusėje neplanuokite svarbių darbų.

MERGELĖ

Sulauksite stipraus palaikymo iš savo antrosios pusės. Jūsų santykiai bus nuoširdūs ir šeimos nariai bus jumis patenkinti. Namus sups jauki atmosfera. Turėsite daugiau šansų išspręsti problemas darbe ir sustiprinsite santykius su svarbiais žmonėmis. Būkite atidūs savo veikloje ir gerai apsvarstykite visus planus.

SVARSTYKLĖS

Būsite optimistiški dėl savo karjeros. Finansinė padėtis bus palanki. Yra tikimybė gauti darbo pasiūlymų arba užsakymų iš užsienio šalių. Darbe būsite pakankamai užimti. Į visus pasiūlymus žvelkite apdairiai ir patikrinkite visą informaciją, jei kas sukels įtarimą. Pasirūpinkite artimaisiais ir savo sveikata.

SKORPIONAS

Stenkitės, kad jūsų mintys būtų stabilios ir ramios. Būsite labai aktyvūs siekdami savo tikslų. Meilės santykiuose sulauksite palaikymo žodžių. Jūsų sveikata bus puiki. Parodysite drąsą ir ryžtą. Prieš ką nors sakydami kitiems, viską gerai apgalvokite.

ŠAULYS

Jūsų reputacija pagerės. Jūsų bendradarbiai bus patenkinti jumis. Laimėsite kitų žmonių pasitikėjimą. Skirkite daugiau dėmesio sutuoktiniui ir kur nors kartu nuvykite. Saugokitės sukčiavimo ir apgaulių. Antroje savaitės pusėje labiau rūpinkitės savo sveikata.

OŽIARAGIS

Domėsitės socialine veikla. Viduje jausitės laimingi. Stengsitės gyventi harmonijoje su gamta. Darbe pasieksite norimo rezultato ir ši savaitė profesinėje srityje bus naudinga. Antroje savaitės pusėje būkite atsargūs ir nerizikuokite be reikalo. Laikykitės atokiau nuo amoralių žmonių.

VANDENIS

Šią savaitę tikėkitės gauti norimą rezultatą. Nustebinsite kitus savo kantrybe ir užsispyrimu. Būsite kupini teigiamos energijos ir entuziazmo. Efektyviai išnaudosite savo sugebėjimus. Nesureikšminkite nereikšmingų dalykų ir venkite konfliktinių situacijų.

ŽUVYS

Dėka dosnumo ir ramaus elgesio, sulauksite pagyrimo. Tai įkvėps ir padės pasiekti norimų rezultatų. Jūsų nuomonė sulauks palaikymo ir pripažinimo. Žmonės, kuriais mažiau pasitikite, taip pat jus palaikys. Jūsų darbas bus įvertintas ir apdovanotas. Būkite kantrūs ir atkaklūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius