Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas kovo 8–14 d.: nepraraskite motyvacijos, entuziazmo, palankus metas sodinti

Savaitė prasideda nuo moters dienos, tad linkiu šiandien visoms jums geros nuotaikos, šypsenos ir šiltų žodžių.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Šią savaitę dar bus dylančio mėnulio fazė, kuri reiškia palankų laiką atsikratyti nereikalingų daiktų, valyti kūną, protą ir įvertinti jau padarytus darbus. Savaitgalį prasidės naujas mėnulio ciklas, todėl bus palankus metas naujų darbų planavimui ir sodinimui.

Kovo 11 dieną Merkurijus pereis į Vandenio ženklą. Merkurijus susijęs su mūsų intelektu ir kalba, todėl pajausime daugiau naujų idėjų, norą bendrauti, didesnį susidomėjimą mokymusi, originalų požiūrį į problemų sprendimą ir sugebėjimą pastebėti vis kažką naujo.

Kovo 14 dieną Saulė pereis į Žuvų ženklą. Bus daugiau dėmesio skiriama socialinių problemų sprendimui, daugiau svajosime ir sumažės išorinis aktyvumas. Vertėtų būti budresniems versle ir įvairiuose sandėriuose, nes padidės apgaulės tikimybė. Nepraraskite aktyvumo, entuziazmo ir motyvacijos. Būkite laimingi.

AVINAS

Savaitė bus palanki. Būsite labai aktyvūs darbo srityje. Turėsite galimybes išspręsti savo problemas. Jausitės gerai ir būsite romantiški santykiuose. Antroje savaitės pusėje pagerės finansinė padėtis. Savo mintimis dalinkitės su patikimais žmonėmis. Nepalikite nebaigtų darbų.

JAUTIS

Šią savaitę daug galvosite apie darbą ir santykius. Jūsų sveikata išliks stabili. Vertėtų vengti priimti rizikingų sprendimų. Daugelį problemų išspręsite dėl malonaus bendravimo. Stenkitės su nepažįstamais bendrauti mandagiai. Palaikykite šiltus santykius su artimaisiais. Dabar ne pats palankiausias laikas priimti svarbius sprendimus.

DVYNIAI

Antroje savaitės pusėje jūsų sveikata ir reputacija sustiprės. Pasitikėjimas savimi taip pat gali padidėti. Pabandykite geriau suprasti savo gabumus ir talentus. Nesivelkite į ginčus ir konfliktus. Venkite kelti sunkius daiktus. Nešvaistykite savo laiko veltui.

VĖŽYS

Šią savaitę sulauksite pagyrimų darbe. Atliksite daug svarbių darbų. Turėsite išlaidų remontui arba namų apyvokos daiktams. Galite susidurti su keista situacija dėl draugų. Savo paslaptimis su kitais dalinkitės apgalvotai. Penktadienis ir šeštadienis bus šiek tiek sunkesnės dienos.

LIŪTAS

Kolegos darbe įvertins jūsų sugebėjimus. Turėsite puikių galimybių darbe. Galite įgyvendinti savo planus. Klausimams, susijusiems su namais, rasite atsakymus. Prieš imdamiesi svarbių veiksmų, apsvarstykite ir teigiamas, ir neigiamas jų pasekmes. Nesistenkite gauti daugiau pajamų neteisingomis priemonėmis.

MERGELĖ

Liksite susitelkę į savo darbą ir tikslus. Dirbančių IT srityje pajamos gali padidėti. Sulauksite įvertinimo už savo darbus. Jausite padidėjusią energiją savyje. Mokėsite tinkamai panaudoti savo gabumus. Domėsitės dvasingumu. Jausitės laimingi šeimoje. Nepraraskite drąsos ir pasitikėjimo savimi.

SVARSTYKLĖS

Antroje savaitės pusėje jūsų bėdos sumažės. Atrasite svarbios ir naudingos informacijos. Jūsų finansiniai poreikiai bus patenkinti. Būkite švelnesni bendraudami su savo antrąja puse. Venkite ginčų ir sprendimus priimkite tik viską gerai apgalvoję. Trečiadienį ir ketvirtadienį teks labiau pasistengti.

SKORPIONAS

Gausite naudos iš su pramogomis susijusios veiklos. Galite tikėtis gauti papildomų pajamų. Namuose tvyros laimės atmosfera. Nesivelkite į per dideles diskusijas su kolegomis. Būkite malonus su savo kaimynais. Joga ir mankšta padės nuraminti jūsų negatyvias mintis.

ŠAULYS

Savo vidinę energiją naudosite teisinga linkme. Galite tikėtis papildomų pajamų savo veiklai plėtoti. Priimsite svarbiu sprendimus darbe. Jūsų sunkus darbas ir pastangos duos reikšmingų rezultatų. Kažkas gali paskleisti apie jus gandus, tačiau dėl to labai nepergyvenkite. Antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį labiau pasirūpinkite savo sveikata.

OŽIARAGIS

Darbo pokalbiuose sulauksite sėkmės. Ieškantys antrosios pusės gali užmegzti naujus santykius. Pyktis ir konfliktai sukels įtampą šeimyniniuose santykiuose. Galite skųstis nemiga. Penktadienis ir šeštadienis jums bus sėkmingesnės dienos.

VANDENIS

Viduje jausite padidėjusį entuziazmą. Jausitės gerai darbe. Pajusite, kad sugebate efektyviai išnaudoti savo laiką ir sugebėjimus. Jūsų produktyvumas ir energija padidės. Dirbantys išsilavinimo srityje sulauks pagarbos. Venkite užsispyrimo ir arogancijos. Tinkamai pailsėkite.

ŽUVYS

Sulauksite pagyrimų už pasiaukojimą darbe ir palaikymo iš savo draugų. Dėl savo įgūdžių ir mokėjimo bendrauti būsite įvertinti. Antroje savaitės pusėje jausitės išsekę. Gali tekti remontuoti transporto priemonę. Nesivelkite į problemas tik dėl to, kad labiau įtikti kitiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius