Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas – liepos 27–rugpjūčio 2 d.: dienos, kada vertėtų saugoti savo santykius

Liepos 27 – palanki diena, palankiausias laikas po 15.32 val. Diena tinka susitaikymui, kelionėms, sveikatingumo praktikoms, su transporto priemonėmis susijusių reikalų tvarkymui. Galima pradėti remontą, mokytis, dirbti sode, susikurti logotipą ar įmonės ženklą.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Šiandien Mėnulio energija atsinaujina, vertėtų pagalvoti apie tai, ką prasmingo norėtumėte veikti likusią mėnesio dalį. Šios dienos nuotaika gali būti kūrybiška, jausminga, švelni ir norėsis bendrauti. Geras laikas pradėti kažką svarbaus.

Palankiausias dienos laikas 12.53–13.57 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 07.24–09.24 val. Tada negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Liepos 28 – nepalanki diena. Diena tinkama rizikuoti, taip pat teismo procesams, kovai, deryboms, konkurencijai ir tiesos siekimui. Palankus laikas sportui ir fiziniams krūviams. Nerekomenduojama pradėti naujos veiklos ir naujų projektų.

Būkite atsargūs kelyje, saugokitės traumų, nelaimingų atsitikimų ir nesivelkite į ginčus. Stenkitės kontroliuoti savo emocijas, nes bus didesnė konfliktų tikimybė. Šiandien vertėtų susilaikyti nuo bet kokios kritikos – tai gali iššaukti konfliktus. Šios dienos nuotaika gali būti kūrybiška, jausminga, švelni ir norėsis bendrauti. Venera yra stiprioje padėtyje, todėl jausis optimizmas, kūrybiškumas.

Jeigu jūsų šeimoje dažnai kyla konfliktai, ginčai ir nesutarimai, to priežastis gali būti jūsų horoskope nepalankus Marsas. Norint sumažinti neigiamą Marso įtaką ir pagerinti savo santykius rekomenduojama pasninkauti – nuo šiandien iki rugpjūčio 3 dienos, kiekvieną antradienį. Ši praktika gali padėti grąžinti į šeimą santarvę, gražius santykius, darną ir harmoniją.

Pasninkauti galite tomis dienomis nevartodami mėsos, žuvies, produktų, turinčių želatino, kiaušinių, grybų ir produktų su mielėmis.

Šiomis dienomis palanku daugiau melstis, medituoti, skirti laiko dvasinei praktikai, neturėti intymių santykių ir vengti bereikalingų kalbų. Ši praktika paveiks geriau, jei jos laikysis abu partneriai. Taip pat šiomis dienomis palanku melstis planuojantiems susilaukti kūdikio.

Palankiausias dienos laikas 12.53–13.57 val., kada tinka planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 17.25–19.25 val. – negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Liepos 29 – palanki diena, tinkama naujiems darbams, kelionėms, tvarkyti nekilnojamo turto reikalus, geras laikas darbams, susijusiems su transporto priemonėmis, įsigyti verslui reikiamas priemones, bendrauti su aukštas pareigas užimančiais žmonėmis, susitikti su draugais, viešiems pranešimams, publikacijoms, kūrybinei veiklai, naujų rūbų apsivilkimui ir šventinėms ceremonijoms.

Šios dienos nuotaika emocionali, ryžtinga, intuityvi, galite pajusti norą filosofuoti ir domėtis mistika, tačiau galite pajusti ir vienatvę. Šiandien vertėtų susilaikyti nuo kritikos, nes tai gali baigtis konfliktais.

Palankiausias dienos laikas 12.53–13.24 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 13.25–15.25 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Liepos 30 – palanki diena pasninkui ir organizmo valymui. Šiandien rekomenduojama melstis už savo vaikus, už jų gerovę ir sveikatą. Šią dieną palanku melstis ir laikytis pasninko tiems, kurie planuoja šeimos pagausėjimą arba jau laukiasi kūdikio, kas turėjo abortų arba neteisingai elgėsi su vaikais.

Šiandien Mėnulio įtaka kūno sveikatai yra pati nepalankiausia, todėl tai geras metas duoti kūnui daugiau poilsio. Pagal galimybes rekomenduojama svarbius darbus atidėti kitai dienai. Tie, kurie šiandien laikosi pasninko, gali pakeisti savo likimą į geresnę pusę; galite pagerinti savo materialinę padėtį arba gauti dvasinę naudą, priklausomai nuo savo norų.

Šią dieną vertėtų daugiau laiko skirti susikaupimui, meditacijai, maldai, saviugdai ar sąmoningumo ugdymui. Pasninko nenutraukia šie produktai: visi vaisiai ir riešutai bei iš riešutų spausti aliejai, saulėgrąžų aliejus ir sviestas. Daržovės – bulvės, moliūgas, agurkai, cukinija ir ridikai. Taip pat avokadas, citrina, alyvuogės, kokoso riešutas, grikiai, cukrus ir pieno produktai. Rekomenduojami prieskoniai: juodieji pipirai, šviežias imbieras ir druska.

Palankiausias dienos laikas 12.53–13.57 val. Šiuo metu tinka planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 15.24–17.24 val., kai negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Liepos 31 – vidutinė diena. Diena tinkama ištesėti duotus pažadus, sodinti medžius, dirbti sode. Tinkamas laikas kovai su priešais, sutarčių nutraukimui, šventinėms ceremonijoms, aktyviai veiklai, pirkti papuošalus, drabužius, rūpintis antrąja puse, dovanoti gėles ir gražius daiktus. Tačiau šiandien vertėtų susilaikyti nuo didelių pirkinių.

Šios dienos nuotaika gali būti kūrybiška, dvasinga, bet taip pat galite pajusti nerimą, būti neryžtingi. Venera nepalankioje padėtyje, tad venkite grubaus elgesio ir konfliktinių situacijų su antrąja puse.

Palankiausias dienos laikas 13.26–13.57 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 11.26–13.25 val. – tada negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugpjūčio 1 – nepalanki diena. Šiandien gali būti didesnis pavojus apsinuodyti, nelaimingiems atsitikimams, gaisrams ir apgaulėms. Nepalanku pradėti keliones ir skolintis pinigų. Diena tinkama meditacijai, susikaupimui, savianalizei ir sveikatingumo procedūroms. Palankus laikas padėti žmonėms, kurie gyvena vargingiau už mus, aukoti dvasingiems ir kilniems tikslams. Šios dienos nuotaika gali būti kūrybiška, dvasinga, bet taip pat galite pajusti nerimą, stigs ryžto.

Šiandien Venera perėjo į Dvynius, kur bus iki rugpjūčio 31 dienos. Jausmai gali būti permainingi, negilūs ir paviršutiniški. Galite greitai įsimylėti, bet taip pat meilė gali ir greitai pradingti. Šiuo periodu labai svarbu saugoti ir branginti savo santykius.

Palankiausias dienos laikas 12.54–13.57 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 09.29–11.27 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugpjūčio 2 – nepalanki diena. Šiandien rekomenduojama nepradėti nieko naujo ir vengti kelionių. Galite jaustis emociškai nestabilūs, keisis jūsų nuotaikos. Diena labiau tinkama saviugdai ir savęs pažinimui. Šios dienos nuotaika gali būti praktiška, kantri ir pastovi, norėsis susikaupimo, ramybės ir medituoti.

Šiandien Merkurijus perėjo į Vėžį (iki rugpjūčio 17 dienos). Šis laikotarpis nepalankus santykių aiškinimuisi, gali būti sunkiau reikšti mintis, labiau išryškės emocijos, o mūsų intelektas dažniau pasiduos jausmams. Nevertėtų stengtis ginčo metu per daug įrodinėti savo tiesos. Tai laikas, kada dera gilintis į save, šeimą ir skirti dėmesio namams.

Palankiausias dienos laikas 12.54–13.56 val. Šiuo metu tinka planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 19.18–21.16 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

E.Gubinas – profesionalus astrologas, lektorius, konsultantas gyvenimo klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius