-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

E.Gubino savaitės horoskopas – rugsėjo 28–spalio 4 d.: nerizikuokite kelyje

Rugsėjo 28 – palanki diena. Diena tinkama darbams, susijusiems su transporto priemonėmis, remonto pradžiai, sveikatos gerinimo praktikoms, ištesėti duotus pažadus, kūrybai, apmąstymams, pirkti naujus rūbus, papuošalus ir šventinėms ceremonijoms. Mėnulis Vandenyje, tad šiandien galite jaustis nuolankiai, filosofiškai, dvasingai ir norėti padėti kitiems.
Edukologas, bhakti jogas, konsultantas gyvenimo klausimais Egidijus Gubinas
Edukologas, bhakti jogas, konsultantas gyvenimo klausimais Egidijus Gubinas / Asmeninio archyvo nuotr.

Palankiausias dienos laikas 12.46–13.33 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 08.45–10.13 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 29 – palanki diena. Diena tinkama atlikti svarbius darbus, ištesėti duotus pažadus, darbams, susijusiems su namais, žeme, transporto priemonėmis, sporto varžyboms, sutaisyti sulūžusius daiktus, remontuoti automobilį, kelionėms, naujų rūbų ir papuošalų debiutui. Antradienis – Marso diena kuris susijęs su nelaimingais atsitikimais, todėl vertėtų būti atsargiems transporto spūstyse, saugotis traumų ir konfliktų. Mėnulis Vandenyje, tad šiandien galite jaustis nuolankiai, filosofiškai, dvasingai ir norėti padėti kitiems.

Palankiausias dienos laikas 12.47–13.36 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 16.14–17.45 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 30 – dienos energija nepalanki. Šiandien nerekomenduojama skolintis pinigų, pradėti naujos veiklos, vertėtų vengti kelionių, yra didesnis pavojus apsinuodyti, nelaimingiems atsitikimams, gaisrams ir apgaulėms, todėl būkite atidesni.

Šią dieną galimas didesnis emocinis nestabilumas ir dažnesnės nuotaikų kaitos. Tokią dieną palanku daugiau laiko skirti knygų skaitymui, maldai, meditacijai ir saviugdai. Mėnulis Vandenyje, tad šiandien galite jaustis nuolankiai, filosofiškai, dvasingai ir norėti padėti kitiems. Nuo šiandien iki spalio 6 dienos Marsas silpnoje padėtyje, todėl tai nepalankus laikas remontuoti, pirkti ar parduoti automobilį.

Palankiausias dienos laikas 12.45–13.08 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 13.09–14.36 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Spalio 1 – palanki diena. Šiandien iki 11 valandos tinkamas metas atlikti svarbius darbus, priimti įsipareigojimus ir dalyvauti šventinėse ceremonijose. Šiandien palanku aplankyti parodas, švietimo įstaigas, bibliotekas ir kultūrinius renginius. Mėnulis Žuvyse, tai galite jaustis kūrybiški, jausmingi, emocionalūs, romantiški ir kažkiek išsiblaškę.

Palankiausias dienos laikas 12.45–13.31 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 14.35–16.01 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Spalio 2 – pilnatis Žuvyse. Šiandien galite jausti daug vidinių prieštaravimų. Galite norėti dėmesio, supratimo, užuojautos ir tuo pačiu pabūti vienumoje, kad niekas netrukdytų. Ši diena palanki išvadų darymui ir savo veiklos, bei gyvenimo apibendrinimui. Palankus laikas draugystės pradžiai, naujų rūbų debiutui, kūrybinei veiklai ir šventinėms ceremonijoms.

Palankiausias dienos laikas 13.09–13.31 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 11.42–13.08 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Spalio 3 – palanki diena. Diena tinkama poilsiui, jėgų atstatymui ir sveikatos gerinimo procedūroms. Šeštadienis lėta diena, todėl šiandien pradėti nauji darbai gali eitis negreitai. Šiandien Mėnulis turi Marso ir Merkurijaus įtakos, todėl yra didesnė konfliktų tikimybė, gali labiau reikštis emocijos ir noras suprasti save bei savo elgesį. Ši diena palanki daugiau laiko praleisti vienumoje. Mėnulis Avine, tad galite jaustis entuziastingi, azartiški ir energingi.

Palankiausias dienos laikas 12.45–13.30 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 10.17–11.42 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Spalio 4 – vidutinė diena. Diena tinkama sudėtingų darbų atlikimui, tvarkymuisi, švarinimuisi, dvasinių centrų lankymui, varžyboms, darbams, susijusiems su ugnimi, šulinių kasimui ir žemės ūkio darbams. Šiandien yra didesnis pavojus apsinuodyti, nelaimingiems atsitikimams, gaisrams ir apgaulėms, todėl būkite atidūs. Nerekomenduojama pradėti keliones ir skolintis pinigų.

Palankiausias dienos laikas 12.45–13.30 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 17.22 – 18.46 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Šiandien Marsas pereina į Žuvų ženklą iki gruodžio 24 dienos. Šiuo metu būkite atsargesni sportuodami ar užsiimdami kita aktyvia veikla, nes padidėja didesnė traumų rizika. Galite jauti tai energijos antplūdį, motyvaciją, tai nusilpimą ir nenorą nieko daryti.

Gali trūkti ryžto ir būti nelengva išsikelti tikslus. Gali daugiau reikštis žodžiai ir mintys, o ne aktyvūs veiksmai. Šiuo periodu palanku padėti silpnesniems už save, atiduoti skolas ir užsiimti kūrybine veikla. Gali būti nelengva pradėti kažką naujo, nes jausis tai energijos antplūdis, tai vėl jos trūkumas.

E.Gubinas – profesionalus astrologas, lektorius, konsultantas gyvenimo klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius