Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijaus Gubino horoskopas gruodžio antrai pusei: kaip sutiksite didžiąsias metų šventes?

Gruodį dauguma planetų judės į Šaulio ženklą. Šaulio ženklas susijęs su optimizmu, morale, filosofija ir teisingumu. Tai reiškia, kad gruodžio mėnesį labiau norėsis ieškoti tiesos, domėtis savęs pažinimu ir būti labiau nusiteikusiais optimistiškai. Gali labiau suaktyvėti noras daryti kokius nors pokyčius savo gyvenime arba pradėti kažką naujo ir tam bus palankus laikotarpis. Gruodžio mėnesį rasis daugiau galimybių leistis į keliones ir išvykas, todėl stenkitės pasinaudoti puikiomis progomis. Šis mėnuo tinkamas kur nors vykti, kad atsitraukti nuo kasdienybės darbų, apmąstyti savo gyvenimą, padaryti praėjusių metų ir nuveiktų darbų išvadas. Bus geras laikas pagalvoti apie pokyčius, ką būtų galima patobulinti savo gyvenime, kad jaustis laimingesniems ir sveikesniems. Šį mėnesį vertėtų būti aktyviems, ieškoti džiaugsmo ir įkvėpimo šaltinio.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Gruodžio 17 diena – gali sapnuotis pranašiški ir aiškūs sapnai. Diena tinkama šventinėms ceremonijoms, draugystės pradžiai, puošimui ir šventinių papuošalų gamybai. Palankus laikas viešai pristatyti savo idėjas, kvalifikacijos kėlimui, bendravimui su įtakingais žmonėmis, deryboms ir kompromisų ieškojimui. Vertėtų vengti planuoti ateities darbus, tikrintis sveikatą, pyktis, skolinti ir skolintis pinigus. Šiandien stenkitės pajausti dėkingumą pasauliui ir jus supantiems žmonėms.

Palankiausias dienos laikas – 12:00 – 12:30. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas – 14:05 – 14:59. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 18 diena – palanki veiklai, susijusiai su transporto priemonėmis, kelionėmis, bendravimui ir susitikimams su draugais. Diena tinkama darbams, susijusiems su valstybinėmis įstaigomis, susitaikymui su priešais, saviraiškai, kūrybai, dainavimui, muzikai, poilsiui ir romantikai. Diena nepalanki sveikatingumo praktikoms ir kažko naujo pradžiai. Šiandien stenkitės sekti savo kalbą ir venkite melo.

Palankiausias dienos laikas – 12:01 – 12:14. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas – 12:15 – 13:10. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 19 diena – palanki svarbiems darbams, susitaikymui, labdarai, kelionėms ir sportui. Diena tinkama bendrauti su vadovybe, organizacijomis, spręsti karjeros klausimus, vilktis naujus rūbus, labdarai ir pareigų atlikimui. Diena nepalanki bendravimui su priešais, pinigų skolinimui, pradėti naujos veiklos ir naujų projektų. Šiandien stenkitės kontroliuoti jausmus, nes galimi emocijų proveržiai.

Palankiausias dienos laikas – 12:01 – 12:31. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas – 13:11 – 14:05. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 20 diena – palanki harmonijos, pilnatvės, džiaugsmo, laimės, meilės ir grožio paieškoms, palanku dovanoti gėles ir gražius daiktus. Diena tinkama kūrybai, pramogoms, namų ruošos darbams, kelionėms, sveikatingumo praktikoms ir plaukų kirpimui. Diena nepalanki organizacinei veiklai, ilgalaikių tikslų ir uždavinių planavimui. Šiandien rekomenduojama eiti į svečius ir priimti svečius.

Palankiausias dienos laikas – 12:17 – 12:31. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas – 11:22 – 12:16. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 21 diena – palanki kelionėms, poilsiui, susikaupimui ir sveikatingumo procedūroms. Diena tinka kūno stiprinimui, remontui, namų dekoracijoms, kūrybai, veiklai susijusiai su mechanika, rankdarbiams, plaukų kirpimui, naujų rūbų apsivilkimui ir pirkimui. Taip pat viešam kalbėjimui, veiksmams kur reikia charizmos, elegancijos ir žavesio. Diena nepalanki ginčų sprendimui ir įvairiems tyrimams. Šiandien palanku padėti žmonėms kurie gyvena vargingiau už mus, aukoti dvasingiems ir kilniems tikslams.

Palankiausias dienos laikas – 12:02 – 12:32. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas – 10:28 – 11:22. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 22 diena – palanki diena pasninkui, organizmo valymui. aplankyti artimuosius, pabūti gamtoje, prasmingai praleisti laisvalaikį ir pailsėti. Diena tinkama mokymuisi, veiklai kur reikia ramaus, diplomatiško ir lankstaus požiūrio. Vertėtų vengti pykčių ir konfliktų. Šiandien palanku svarbesnius darbus atidėti kitai dienai, o šiandienos laiką skirti savišvietai ir sąmoningumo ugdymui.

Palankiausias dienos laikas – 12:03 – 12:32. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas – 15:02 – 15:56. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 23 diena – palanki diena apsivilkti naujus rūbus ar papuošalus. Diena tinkama veiklai kur reikia koncentracijos, sprendimų priėmimui, tikslų išsikėlimui, šventinėms ceremonijoms, atgailai ir atsiprašymui. Diena nepalanki kelionėms. Gali pasireikšti sunkios emocijos, noras filosofuoti ir vienatvės jausmas. Šiandien vertėtų gerai patikrinti gautą informaciją. Palankiausias dienos laikas – 12:03 – 12:33. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas – 09:34 – 10:28. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 24 diena – nepalanki diena pradėti naujus darbus. Diena tinkama sveikatingumo praktikoms, naujų rūbų apsivilkimui, šventiniams ritualams, mokslinei veiklai, finansinei veiklai, ramiai veiklai ir susitikimui su artimaisiais. Šiandien vertėtų būti atsargiems transporto spūstyse, saugotis traumų, vengti konfliktų ir būti atlaidesniems.

Palankiausias dienos laikas – 12:04 – 12:33. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas – 14:08 – 15:03. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 25 diena – rekomenduojama nepersivalgyti, padaryti mėnesio išvadas ir pagal galimybes pabaigti pradėtus darbus. Diena tinkama bendravimui su vyresniais, suteikti pagalbą prašantiems, išreikšti rūpestį savo šeimai, suteikti globą ir apginti silpnesnius. Diena nepalanki rodyti nepasitenkinimą, pykti, liūdėti, naudotis kitais ir savanaudiškiems tikslams. Šiandien palanku atiduoti skolas.

Palankiausias dienos laikas – 12:04 – 12:34. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas – 12:35 – 13:14. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 25 dieną Merkurijus pereina į Šaulio ženklą ir bus ten iki 2020 01 13. Merkurijaus planeta nurodo kur bus nukreiptas mūsų intelektas, apie ką mes kalbėsime, kas mus domins, kaip reikšis mūsų logika, komunikacija, kalba ir humoro jausmas. Šiuo metu gali pasireikšti didesnis susidomėjimas filosofija, išmintimi ir rytų kultūra.

Vertėtų būti atidesniems, nes gali trūkti koncentracijos ir dėmesingumo. Gali atsirasti daug naujų idėjų, norėtis daug ką padaryti, pradėti kažką naujo, bet tuo pačiu galvoje gali vyrauti chaosas ir įtampa. Tai bus palankus laikas komunikacijai, verslui, kelionėms, mokymuisi ir išsilavinimui. Šiuo laikotarpiu svarbu stengtis nedaryti skubotų sprendimų, nesivelti į ginčus, susilaikyti nuo didelio noro pamokslauti artimiesiems, nes tai gali iššaukti konfliktus. Jeigu visgi įvyko konfliktas, tai mintys suskaičiuokite iki dešimt ir tik po to ramiai išsakykite savo nuomonę. Stenkitės užsirašyti gautą informaciją, nes gali būti būdingas dažnesnis užmaršumas. Nepradėkite kažko naujo, jei dar nepabaigėte senų darbų. Neskubėkite su išvadomis, nes šiuo metu galite labiau suabejoti tais, kuriais tikėjote. Daugiau vaikščiokite, apgalvokite savo žodžius prieš juos išsakydami, būkite labiau taktiški ir stenkitės išklausyti kitus. Gruodžio 24, 25 ir 26 diena nepalanki naujai veiklai, verslo sandoriams ir ilgalaikių kontraktų pasirašymui.

Gruodžio 25 dieną Marsas pereina į Skorpiono ženklą ir bus ten iki 2020 02 08. Marso planeta nurodo kur bus nukreipta mūsų jėga, energija, gebėjimai transformuoti save, koks bus mūsų ryžtas ir valia.

Šiuo metu gali labiau reikštis pyktis, noras kovoti, nugalėti, spręsti konfliktus jėga, tačiau nedemonstruoti savo tikrųjų motyvų ir išlikti nematomais. Vertėtų mokytis tinkamai išleisti neigiamą energiją, galite tai daryti per sportą arba aktyvią veiklą. Šis periodas bus palankus gilintis į savo vidų, psichologiją ir pasąmone. Gali atsirasti didesnis susidomėjimas įvairiomis paslaptimis, ezoterika, psichologiniais filmais, trileriais, noras patirti aštrius ar ekstremalius išgyvenimus, tačiau būkite atsargesni, nes bus ir didesnė rizika traumoms. Stenkitės kontroliuoti savo pyktį, nukreipkite jį į fizinius pratimus, bėgimą arba greitą vaikščiojimą. Moterys saugokitės peršalimo, nes šiuo metu bus jautresnė šlapimo pūslė. Venkite raudonos spalvos.

Gruodžio 26 diena – Saulės užtemimas. Šis saulės užtemimas bus labiau pastebimas pietinėje Rusijos dalyje, Azijos žemyne, šiaurės vakarų Australijoje, rytų Afrikoje, Indijos ir Ramiajame vandenyne. Lietuvoje nebus matomas. Dalinio užtemimo pradžia 04:30 val. ryto, jo maksimumas bus 07:17 val, o užtemimo pabaiga 10:05 val. ryto Lietuvos laiku. Žiūrėti į Saulės užtemimą nerekomenduojama, nes tai gali sukelti daug norų, minčių, ko pasekoje padidėja nerimas ir pergyvenimai.

Šią dieną palanku atleisti susikaupusias nuoskaudas, kas leistų apvalyti savo vidų. Gyvenime mes dažnai laikomės įsikibę į dalykus kurie tempia mus žemyn, tai pyktis, nuoskaudos, kaltės jausmas, nerimas ir abejonės. Dauguma žmonių nelaimingi, nes jų širdys pripildytos neapykanta, pagieža ir pavydu. Tol kol mes negalėsime ištuštinti savo negatyvios energijos, tol mūsų vidus negalės užsipildytu pozityvia energija, kuri suteikia įkvėpimo ir džiaugsmo. Nerimas, pyktis, nuoskaudos ir pavydas padaro mus silpnais. Laikydami nuoskaudas ir pyktį mes patys dažniau labiau kenčiame, nei tas ant kurio pykstame, ar norite taip gyventi ir toliau gyventi ar atėjo metas kažką keisti?

Gruodžio 27 diena – neliūdėkite ir venkite vienatvės. Diena tinkama pakovoti už teisingumą, sprendimų priėmimui, užduotims reikalaujančioms drąsos, kitų įkvėpimui, nuotykiams, sportui, kelionėms vandeniu, įspūdžiams, vaidybai, puošimuisi ir kitų puošybai. Diena nepalanki taikstytis su netinkamu kitų elgesiu, tačiau vis tiek svarbu išlikti kiek įmanoma labiau taktiškiems. Šiandien palanku pasirūpinti savo antrąja puse.

Palankiausias dienos laikas – 12:21 – 12:35. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas – 11:25 – 12:20. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 28 diena – palanki svarbių sprendimų priėmimui. Diena tinkama tvarkymuisi, švarinimuisi, jėgų atstatymui, tikslų planavimui, bendravimui su vyresniais ir kūrybai. Diena nepalanki neapgalvotiems ir skubotiems sprendimams. Šiandien rekomenduojama padėti vargstantiems.

Palankiausias dienos laikas – 12:06 – 12:35. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas – 10:30 – 11:25. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 29 diena – būkite dėmesingi, nes yra tikimybė priimti neteisingus sprendimus. Diena tinkama sveikatingumo praktikoms, bendravimui, saviugdai, visuomeninei veiklai, mokymuisi, konfliktų sprendimui, politikai ir naujų rūbų pirkimui. Diena nepalanki rizikai, svarbiems darbams, kūrybai ir darbų pabaigai. Šiandien stenkitės pabūti gamtoje.

Palankiausias dienos laikas – 12:06 – 12:36. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas – 15:06 – 16:02. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 30 diena – palanki diena pradėti svarbius darbus. Diena tinkama bendradarbiavimui, saviugdai, renginių lankymui, kūrybinei veiklai, naujų rūbų pirkimui, aktyviai veiklai, kelionėms, pasivaikščiojimui, gydymo pradžiai, remontui ir šventinėms ceremonijoms. Diena nepalanki namų ruošos darbams ir santykių pradžiai. Šiandien svarbu veikti ryžtingai ir tikslingai.

Palankiausias dienos laikas – 12:07 – 12:36. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas – 09:35 – 10:31. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 31 diena – vertėtų saugotis traumų, konfliktų ir nelaimingų atsitikimų. Diena tinkama trumpalaikei veiklai, remonto pradžiai, sutaisyti sulūžusius daiktus, mokymuisi, plaukų kirpimui, pramogoms ir sveikatingumo praktikoms. Diena nepalanki kažko naujo pradžiai, konfliktų sprendimui, pykčiams, finansinių klausimų sprendimui, naujų rūbų ir papuošalų pirkimui. Šiandien paskutinė senų metų diena, pasidžiaukite ir padėkokite likimui už tai ką jau turite, ir šiais metais pasiekėte., tai pats geriausias sprendimas kurį vertėtų priimti keletą kartų per dieną. Jeigu jums kažkas šiais metais nepavyko arba kažkas įskaudino, negaiškite savo brangaus laiko vien apie tai galvodami. Neišbraukite iš savo gyvenimo nei vienos dienos, o kliūtis bei išbandymus priimkite kaip gyvenimo patirtį ir verčiau pasistenkite savo dėmesį nukreipti į pozityvius dalykus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius