Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – gegužės 7 d.

Mėnuo visai senas, liko trys dienos su trupučiu iki jaunaties, tad iki ankstyvos popietės pasistenkite pabaigti visus rimtesnius ar skubesnius tiek savaitės, tiek ir mėnesio darbus, mat pirmadienis bus tinkamas tik tvarkytis ar švarintis.
Pavasarinės gamtos grožis Vytauto Šauklio kadruose
Pavasarinės gamtos grožis Vytauto Šauklio kadruose / Vytauto Šauklio nuotr.

Tiesa, jeigu reikės ką nors įsigyti, dėl ko nors susitarti, geriausia tai daryti anksti ryte, iki 10 val. 36 min., nes po to iki 14 val. 52 min., kuomet Mėnulis pereis iš lyriško, jautraus ir dvasingo Žuvų Zodiako ženklo į ugninį, kovingą, ryškų ir iniciatyvų Avino ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, tinkamas tik tęsti ar pabaigti, kas pradėta, tvarkytis, ilsėtis.

Vakaras bus gerokai aktyvesnis, norėsis imtis kažko, kas leistų save parodyti ir į kitus pažiūrėti, tik bus svarbu išlaikyti šiokį tokį saiką, nes diena tokia, kad bus lengva perlenkti lazdą puikuojantis ar išsišokti, dėl ko vėliau gali tekti galėtis. Imkitės fizinės veiklos, planuokite savaitgalio išvykas į gamtą, galbūt nedidelius žygius. Puikus laikas imtis aplinkos tvarkymo darbų ar bendrų akcijų. Tinkamas laikas ir sportuoti, taip pat asmeninės drąsos reikalaujančiai kūrybai.

Saiką išlaikyti padės tamsios, griežtos aprangos spalvos, tačiau puoškitės baltu nefritu, žadeitu. Maistas turėtų būti lengvas, daugiau vegetariškas, tiks pieno produktai, sriubos. Galima valgyti ir dažniau, tačiau po mažiau.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena jums gali gana aiškiai pasidalinti į dvi dalis. Pirmoji – gana pasyvi, kuomet būsite susitelkę į savo darbus bei mintis. Vertėtų ją praleisti jums įprastoje, saugioje aplinkoje, susilaikant nuo intensyvesnio bendravimo. Į pavakarę nuotaikos keisis, jausitės tarsi naujai gimęs – daugės aktyvumo, artistiškumo, tik prilaikykite vadžias, nes aplinkiniai gali skaudžiai priminti puikybę.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmoje dienos pusėje pabaikite visus praėjusių dienų, savaitės ar net mėnesio darbus ir nusiteikite ramiam savaitgalio poilsiui – vertėtų jau vakare pasistengti atsiriboti nuo visų reikalų, ištrūkti iš varginančios aplinkos ar bent atsiriboti nuo aplinkinio šurmulio ir kuo daugiau pabūti vieniems su savo mintimis. Ilgesnis buvimas gamtoje, žemės darbai, sportas būtų geras būdais „persikrauti“.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pasistenkite visus darbinius reikalus ramiai pabaigti, susitvarkyti iki ankstyvos popietės, nes jau antroje dienos pusėje gali tekti imtis aktyviai veikti – kažkur vykti, susitikti su draugais, bičiuliais, pabendrauti, aptarti bendrus reikalus. Tik būkite saikingesni, atsargesni išlaidaudami bei dėmesingi savo sveikatai, vakarodami jauskite saiką.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmoji dienos pusė jums gali būti mažiau darbinga, daugiau dėmesio būsite linkę skirti idėjiniams pokalbiams ar tiesiog bendravimui su sielai artimais asmenimis. Geras laikas ir gilesnei psichoterapijai, visiškai nauju žvilgsniu pamatyti savo santykius su aplinkiniais, draugais, pasauliu. Pabaikite senus reikalus. Pavakare jūsų dėmesio pareikalaus profesiniai bei karjeros reikalai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tiek asmeniniai, tiek profesiniai santykiai, bendravimo, susikalbėjimo temos ir gal net tarnybinio romano reikalai gali tapti svarbiausia pirmosios dienos dalies tema ir nusitęsti į vakarą, kurį būsite linkę praleisti aktyviai, kokioje nors išskirtinėje aplinkoje, su drąsiais, kūrybingais, pilnais idėjų ir pasiūlymų žmonėmis – geras laikas pasidalinti mintimis su įdomiais žmonėmis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmoji dienos pusė tinkama pabaigti visas derybas, pradėtus pokalbius ar asmeninių santykių temas. Venkite per daug leistis į kalbas, nes yra rizikos pasakyti daugiau nei verta. Po pietų emocijos gali pradėti gana smarkiai banguoti, ypatingai dėl asmeninių santykių, dėl to galite gana greitai pasijausti išsekę. Vertėtų paieškoti būdų jausmų perteklių nukreipti praktinės veiklos link.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Darbų ir reikalų, kuriuos šiandien vertėtų pabaigti, turite apsčiai, tad skirkite pirmąją dienos pusę jiems – jei tik panorėsite, ryžto pakaks pasiekti norimų rezultatų. Po pietų dėmesys kryps daugiau pokalbių, derybų ir asmeninių santykių link. Geras laikas aptarti bendrus tikslus, idėjas, galbūt atostogų ar kelionių planus, tačiau susilaikykite nuo diskusijų apie profesinius reikalus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Atsipalaidavimas pirmąją dienos pusę būtų jums geriausias sprendimas – imkitės to, kas leidžia džiaugtis gyvenimu, kūrybos, bendravimo su jums asmeniškai reikalingais žmonėmis, galinčiais suteikti daugiau pasitikėjimo savimi ir tuo, ką darote. Po pietų turėtumėte pasijausti geriau, norėsite pulti prie darbų, tačiau likite dėmesingi savo sveikatai, daugiau pajudėkite.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Namai ir jų reikalai, rūpestis tėvais ar artimaisiais ir toliau reikalaus didesnio jūsų dėmesio – tvarkykitės, pabaikite, ką pradėję, nes jau po pietų nuotaikos bus visai kitokios – norėsite džiaugtis gyvenimu, švęsti, kažkur nuvykti, pramogauti su mylimu žmogumi. Leiskitės į nuotykį, tačiau jauskite saiką, susilaikykite nuo ginčų, karščiavimosi ar rizikos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Visus pokalbius, dokumentų tvarkymą ar kitus smulkius reikalus pasistenkite užbaigti iki popietės, nes antrąją dienos pusę ir savaitgalį būsite linkę ar priversti dėmesį skirti namiškiams ir šeimos reikalams. Geras laikas imtis mėgiamos veiklos, tačiau būkite itin dėmesingi tam, ką sakote, kaip elgiatės tiek su antrąja puse, tiek aplinkiniais, – vertėtų kuo ramiau reaguoti į visas galimas provokacijas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jeigu ką planuojate įsigyti, darykite tai ryte iki 10 val. 36 min. arba jau vėliau po pietų. Pagundų išleisti pinigų gali kilti, tačiau pagalvokite, ar tikrai tai jums svarbu. Po pietų dėmesys kryps visai kitur, tikriausiai norėsite kur nors nuvykti, daugiau pajudėti, pasportuoti, pasižmonėti su šeima, artimaisiais – geras laikas pažintinei išvykai, žaidimams, tačiau būkite atsargūs besirūpindami kitais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tikėtina, kad pastarosiomis dienomis nuveikėte daug, iki pietų išbaikite visus reikalus, atsikvėpkite, nes jau popietę mintys kryps noro papramogauti, kažką įsigyti ar save palepinti link. Jūsų norai dideli, gali kilti ūmių idėjų ar poreikių, tačiau būkite atsargūs, nes bus lengva prarasti saiką. Yra rizikos pasiduoti azartui, išleisti daugiau nei galite sau leisti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius