Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – kovo 30 d.

Užbaigiame darbo savaitę ir pradedame ruoštis pavasario šventei!
Tulpės
Tulpės / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena vis dar įtempta, tačiau dėkinga dideliems rizikingiems sumanymams. Taip pat gali pasiteisinti anksčiau vykdytos investicijos. Gera diena įsigyti sveikatos draudimui, mokesčiams ar paskolų dokumentams tvarkyti. Darbinga ir įtempta savaitė nepraeis be pėdsakų, galite jaustis pervargę, tiesiog išsunkti. Tad vakarą skirkite giliam atsipalaidavimui, pastiprinkite sveikatą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Penktadienis – sėkmingiausia diena Jaučio zodiako ženklo atstovams. Jei su kuo nors pykotės – šiandien pavyks susitaikyti, jei turite perspektyvią idėją – šiandien pavyks surasti bendraminčių jai įgyvendinti. Tai puikus laikas svajoti, labai tikėtina, jog visata išklausys jūsų troškimus. Šį vakarą daugiau dėmesio skirkite vaikams, labai tinkamas laikas santykiams su jais stiprinti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Puikus laikas pavasariniam švarinimuisi ar remontams namuose pradėti. Viskas eisis lyg per sviestą. Šeimyna noriai palaikys jūsų iniciatyvą ir jungsis į talką. Apskritai geras laikas investuoti į namus. Visi darbai eisis gana sklandžiai, paprasčiau bus rasti bendrą kalbą su kolegomis. O ir monotonija darbe nebeatrodys tokia gniuždanti – juk artėja spalvingas savaitgalis!

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Bene svarbiausiu prioritetu šiandien gali tapti draugai, bendraminčiai, galimybė pabūti kartu ir keistis informacija. Penktadienį jus gali pasiekti daug naujienų, tad būkite pasiruošę lengvam šokui. Ypač vakare. Šiandien itin didžiuositės savo vaikais. Mažieji nudžiugins gerais pažymiais ar kitais laimėjimais. Bet kokiu atveju tai glostys savimeilę ir šildys širdį. Nepamirškite jų palepinti!

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jei nuspręsite šiandien investuoti į namus, jų gražinimą ir jaukumą – tikrai neapsiriksite. Diena tam tiesiog idealiai tinka! Pradžiuginkite mylimus žmones maloniomis dovanėlėmis, paruoškite smagių staigmenų. Penktadienis puikiai tinka tarpusavio santykiams stiprinti, taikytis, atleisti... Būtinai padėkite, jei šiandien kas nors prašys pagalbos. Ir tai nebūtinai turi būti piniginė pagalbos išraiška.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės, šventė pagaliau atėjo ir į jūsų namus! Nors nenumaldomai artėja įtempta pilnatis, darydama mūsų emocijas vis aštresnes ir aštresnes, šiandien jums tikrai seksis ir niekas negalės sugadinti nuotaikos. Optimizmas liesis per kraštus, o jūsų žavesiui abejingų neliks. Puikus laikas reikalingoms pažintims megzti, kalbėtis dėl geresnių sąlygų su vadovais ir pildyti kitus savo troškimus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jei jūsų veikla susijusi su nekilnojamuoju turtu ar statybomis – galite tikėtis didelių piniginių įplaukų, gerų sandėrių, tarptautinių kontraktų. Šiandien daugiausia laimėtumėte visas jėgas sutelkę į finansinius klausimus, tačiau neplanuokite naujų perspektyvų - ateities vizijos bus labai klaidingos. Vakare galite jaustis tarsi įstrigę praeities prisiminimuose, bus sunku būti čia ir dabar.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Dėl kažkokių priežasčių šiandien galite atsidurti dėmesio centre. Tikėtina, kad tai bus malonus dėmesys, galimybė pademonstruoti geriausias savo savybes ar pasidalyti įdomiomis savo įžvalgomis. Būsite autoritetas tarp draugų ir bendraminčių, penktadienį jūsų sprendimams bus suteikta labai daug galios. Tiems, kurie laukia svarbių atsakymų iš valstybinių institucijų, prognozuojama sėkmė.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Labai geras laikas kontaktams su užsieniu megzti ar pasirašinėti kontraktus su tarptautinio kapitalo bendrovėmis. Šią dieną drąsiai galima skirti svarbiausiems savaitės darbams. Penktadienį likimas jums šypsosi, tad naudokitės palankiomis progomis. Visi svarbūs pokalbiai, susiję su karjeros galimybėmis, verslo plėtra ar galimu bendradarbiavimu, taip pat turėtų būti planuojami šiandien.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Būsite vis veiklesni, drąsesni, prie savo tikslo žengsite tiesiai, mintis reikšite drąsiai, be užuolankų. Be jokios abejonės tokia būsena labai padės dalykinėje veikloje, taip pat tai gana sėkminga diena intensyviai sportuojantiems ar siekiantiems sportinių aukštumų. Geras laikas planuoti tolesnes keliones. Šiandien galite susipažinti su autoritetingu žmogumi. Ypač vakare tikėtinos įdomios pažintys.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Penktadienis gana rizikingas, tačiau intuicija bus labai stipri. Jei įsiklausysite į ją, tikrai pasirinksite teisingai. O rinktis gali tekti. Jei netolimoje ateityje laukia kelionė, pareikalausianti daug jėgų ir organizacinių rūpesčių, pradėkite ją planuotis šiandien. Meilės fronte šią dieną ramu. Vakar įsiliepsnoję nesutarimai turėtų būti prigesinti, o gal jau ir visai užgesę.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Penktadienis gana sėkminga diena Žuvų zodiako ženklo atstovams. Šiandien jūsų laukia daug laimingų atsitiktinumų. Derindami gyvenimišką patirtį su aukščiausia išmintimi pajėgsite išspręsti visas problemas, visus nesutarimus. Jei draugai kvies į kelionę – sutikite. Per ją suprasite, kad tai yra būtent tai, ko jums ir reikėjo. Vakare daugiau dėmesio skirkite savo antrajai pusei, išsiruoškite į pasimatymą.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius