Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – liepos 31 d.

Praėjusių dienų polėkio ir pozityvaus požiūrio į viską aplinkui bus mažiau, nors tendencijos išliks iki ankstyvos popietės, iki 15 val., kol Mėnulis pereis iš Šaulio į Ožiaragio Zodiako ženklą, tačiau tai bus vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kai reikėtų tiesiog daryti tai, kas turi būti greitai padaryta, pabaigti praėjusių dienų darbus, tvarkytis, apibendrinti, kas jau padaryta. Jeigu tik turite galimybių – ilsėkitės, rimtesnius pirkinius atidėkite pavakariui.
Skintos gėlės
Skintos gėlės / 123RF.com nuotr.

Nors ir penktadienio popietė, nuo 15 val. teks surimtėti ir susikaupti. Puikus laikas imtis darbų, bus lengva aiškiau suvokti, ką ir kaip reikia padaryti, ir tikslingai to siekti, užteks kantrybės ir užsispyrimo.

Ypač, jeigu tai vadybinio pobūdžio arba tiesiog įvairūs rankų darbai, visa, kas susiję su žeme, jos dirbimu, nekilnojamuoju turtu, pasirūpinti gyvūnais, tačiau svarbu, kad veiklai būtų iš anksto pasiruošta, apgalvota. Gana geras laikas ir praktiškiems, apgalvotiems pirkiniams.

Dėvėkite žemiškų, ramių, žalsvai-gelsvai-rudų spalvų drabužius, puoškitės žalvario, bronziniais papuošalais, amazonito dirbiniais. Šiandien – gausos metas, tad maisto turėtų užtekti ir jums, ir aplinkiniams, tačiau valgykite daugiau pieno produktus, riešutus ir sėklas, venkite raudonos mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Iki pietų energijos jums netrūks, tačiau nelengva bus ją suvaldyti, galite pasijausti suirzę, bus sunkiau gražiai bendrauti. Mažiau kalbėkite, verčiau atsipūskite, paskaitykite pažintinę knygą. Po pietų bus lengviau imtis darbo. Nors ir penktadienis, turbūt teks skirti laiko ar bent dėmesio savo profesinei veiklai, karjeros reikalams.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ryte gali tekti skubiai spręsti finansinius reikalus, galvoti apie pinigus, uždarbį ar pirkinius, tačiau pasistenkite galutinius sprendimus atidėti bent iki pavakario – ko gero, daug ką pamatysite kitomis akimis. Antrąją dienos pusę šiek tiek atsikvėpsite, į daug ką pažvelgsite iš racionalios perspektyvos, tačiau lankys jausmas, kad jūsų buvimas namuose, buitis riboja jūsų laisvę, namiškių reikalavimai trukdo jums įgyvendinti savo idėjas, teks į daug ką keisti požiūrį.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Meilės sau ir atsidavimo kitiems, partnerystės tema šiandien ryte taps sunkiai suderinama, o dar profesiniai siekiai – gali tekti daug ką peržiūrėti, atsikratyti kai kurių iliuzijų. Po pietų daugiau jūsų emocijų pareikalaus finansiniai reikalai, teks pasukti galvą, kaip spręsti egzistencinius klausimus – artimiausiu laiku bus palankus laikas priimti transformuojančius sprendimus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Rytas emociškai bus nelengvas, galite pasijausti niekam nereikalingi, tačiau po pietų, ko gero, imsitės praktiškai spręsti emocines ir bendravimo, partnerystės problemas. Palankus laikas konsultacijoms, paieškoti bendraminčių, peržiūrėti savo santykį su profesiniais, karjeros siekiais. Dėl gerovės gali tekti pagalvoti apie radikalius sprendimus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ryte pasistenkite susilaikyti nuo draugų ar bičiulių prašymų tenkinimo – kad ir kaip būtumėte dosniai nusiteikę, lukterėkite bent iki popietės ir pagalvokite dar kartą. Po pietų teks imtis paprastų, kasdienių darbų, pasirūpinti tais, su kuriais esate kartu, tačiau pradėsite jaustis vis labiau ribojamas darbe, gali kilti revoliucinės nuotaikos – palankus laikas pagalvoti, kaip spręsti įsisenėjusias darbo saugos, santykių su darbuotojais problemas, ką galite pakeisti pasirūpindami savimi ir greta esančiais. Teks išsakyti tai, ką anksčiau nutylėdavote.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Darbo, namiškių ir kitų žmonių interesų derinimas taps tikru iššūkiu priešpiet – pasistenkite ramiau į viską žiūrėti ir mažiau žadėti ar tikėtis. Po pietų atsigausite, viskas stos į savo vėžes ir imsitės veiklos, bandysite atsipalaiduoti, daugiau skirti dėmesio vaikams, tačiau gali tekti prisiminti ir draugus, visuomeninius įsipareigojimus – pasistenkite išlaikyti sveiką ribą, antraip gresia perdegimas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Iki pietų skirtkite laiko dokumentams, pastaruoju metu gautai informacijai susitvarkyti, o po pietų teks imtis namų, šeimos reikalų. Šioje srityje – nelengvas pokyčių metas, kai tenka daug ką peržiūrėti, nuolat tenka derinti su darbo interesais, susilaukti nepasitenkinimo iš partnerio(-ės). Juolab aplinkybės verčia imtis ir radikalių finansinių sprendimų – šiomis dienomis rasite vertingų praktiškų sprendimų, sutarimo darbe.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nelengva suderinti savo norus ir finansinę gerovę, juolab šįryt susilaikykite nuo rimtesnių išlaidų. Jei pasijautė įtampa dėl jūsų profesinių siekių santykiuose su partneriu(-e) ar kitais – daugiau kalbėkitės, išsiaiškinkite kitų poreikius – turėsite laisvę rasti geriausią pasirinkimą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nuo pat ryto bandysite suderinti dėmesį sau ir norą būti maloniais kitiems – pasitenkinkite maloniais pašnekesiais ir pastarųjų dienų aptarimu, o nuo pavakario teks pasirūpinti finansais, pirkiniais ir panašiais dalykais. Palankus laikas tam – būsite gana racionalūs besirūpindami savo ir kitų gerove, rasite reikalingų radikalių sprendimų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Kartais gali apimti jausmas, kad jau blogiau būti negali – išties nelengvas radikalių pokyčių laikas, reikalaujantis susitaikyti tiek su savimi, tiek su kitais, o dar asmeninių santykių problemos, įtampa namuose, būtinybė spręsti finansinius klausimus. Nuo pavakario nors dienelei kitai atsigausite, sublizgėsite, įgysite autoritetą vaikų akyse, sulauksite dėmesio ir iš partnerio.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Atrodo, kad jūsų partnerio(-ės) ar kitų interesai ir jūsų numatytos permainos namuose pradėjo radikaliai kirstis – ar nereikėtų kuriam laikui nurimti? Pirmąją dalį dienos pabaikite, ką pradėję, susitvarkykite, o pavakarę raskite laiko pasigilinti į savo poreikius, peržvelgti savo esminius tikslus, pamedituoti – nustebsite, kad sprendimai visai paprasti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nepaisant visų pergalių, suderinti darbo ir namų interesus nelengva – rytą pasistenkite atiduoti dalį laiko ir namiškiams, o po pietų turėsite progą pasitikrinti, ko vertos jūsų idėjos ir kiek jos dera su visuomenės interesais. Teks pasistengti viską aiškiai išdėstyti, parodyti prasmę ir naudą, pravers ir naujausios technologijos, ir turimi ryšiai.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius