-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – balandžio 2–8 d.

Sėkmingos ir, viliamės, šiltos pirmosios balandžio savaitės!
Žibuoklės
Žibuoklės / „Shutterstock“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitės pradžia gana sudėtinga Avino zodiako ženklo atstovams. Darbų ir toliau bus daug, o štai energijos gali ir pritrūkti. Galimi sveikatos sutrikimai, galvos skausmai, nemiga. Venkite avantiūrų, neaiškių situacijų, nesivelkite į konfliktus, ypač pirmosiomis savaitės dienomis. Nuo savaitės vidurio reikalai ims gerėti, po truputį atgausite jėgas ir jums būdingą entuziazmą. Sėkmė grįš kartu su pasitikėjimu savo jėgomis. Šis savaitgalis, ko gero, bus labai darbingas, mintys suksis apie profesinius užmojus, nesinorės veltui švaistyti savo laiko. Vargu ar pavyks tiesiog ramiai ilsėtis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šios savaitės pagrindinė tema Jaučiams – finansinis saugumas. Pirmoji savaitės pusė itin dėkinga dalykinei veiklai, susitikimams, susitarimams. Seksis megzti tiek dalykinius, tiek asmeninius santykius. Tai labai geras laikas vienišiems Jaučio zodiako ženklo atstovams, kurie nori užmegzti ilgalaikius ryšius. Būkite matomi šią savaitę, rodykite iniciatyvą. Šiuo metu užsimezgusios pažintys bus labai perspektyvios. Savaitės vidurys kiek keblesnis, reikėtų sulėtinti apsukas, vengti neapgalvotų rizikų. Savaitgalis idealus kelionėms ir bet kokiai socialinei veiklai. Būsite labai filosofiškai nusiteikę.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Darbų gausa slėgs pečius, jausite nuovargį, nepasitenkinimą supančia aplinka. O ir sveikata nedžiugins – dideli darbo krūviai ir įtampa gali gerokai jai pakenkti. Sėkmingiausias Dvyniams bus šios savaitės vidurys. Visus svarbiausius darbus ir susitikimus planuokite trečiadienį ir ketvirtadienį. Tai geras laikas naujoms pažintims megzti ar stiprinti jau esamus ryšius. Nuo penktadienio vakaro prasidės kritinis laikas. Šiuo metu gali tekti bendrauti su valstybinių institucijų atstovais, spręsti klausimus, susijusius su mokesčiais, draudimu, skolomis. Savaitgalį praleiskite kuo ramiau.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmosios šios savaitės dienos tikrai bėgs linksmai. Patys būsite puikiai nusiteikę, o ir aplinkiniai vis pradžiugins netikėtomis išdaigomis. Aplankys įkvėpimas ir pripažinimas. Norėsis daugiau laiko leisti su vaikais arba šėlti su draugais. Nuo trečiadienio buitis ir monotonija vėl primins apie save. Įvykiai vers susitelkti ties kasdieniais, jau spėjusiais įgristi darbais, nuotaika bus atitinkama. Gali padaugėti ginčų darbe, tad gerai apgalvokite tai, ką sakote. Darbo savaitė gali užsitęsti ir nusikelti į savaitgalį. Nenustebkite, jei šeštadienį ar sekmadienį reikės vykti į dalykinį susitikimą ar spręsti kitas darbines problemas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitės pradžia bus geras laikas įsitraukti į bendrą veiklą su šeimos nariais. Ne taip svarbu, kokia tai veikla, svarbiausia galimybė kartu kokybiškai praleisti laiką, sutvirtinti saitus, atnaujinti ryšį. Puikus laikas namų interjerui atnaujinti, smulkiems remontams. Didžiąją savaitės dalį jausitės pakiliai, drąsiai sieksite savo tikslų, nebijosite parodyti didelių ambicijų. Šventės, renginiai, įvairūs pasilinksminimai bus svarbi šios savaitės dalis. Galimi naujai užsimezgę ar atsinaujinę meilės romanai. Savaitgalis – gana monotoniškas, paskęsite buities rūpesčiuose. Gali tekti daugiau dėmesio skirti sveikatai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Judri savaitės pradžia nusimato Mergelės zodiako ženklo atstovams. Nestigs darbo, atsiras įvairiausių neatidėliotinų reikalų. Suksitės it voverė rate. Bus daug bendravimo, tarpininkavimo, poreikio tartis ir keistis informacija. Savaitės viduryje didžiausias dėmesys atiteks namams ir šeimos nariams. Norėsis tobulinti, gražinti namus ar kitaip į juos investuoti. Gali būti, kad sumanysite ištrūkti į smagią kelionę su šeimyna. Tai puikus laikas lankyti užsienyje gyvenančius gimines. Savaitgalį nusiteikite pramogauti ir švęsti. Jei linksmybių nesuorganizuosite patys, tai padarys draugai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Po savaitgalio pastangos, sutelktos gauti materialios ar kitokios naudos, bus sėkmingos. Būsite nusiteikę praktiškai, noriai rizikuosite, jei nujausite dideles finansines perspektyvas. Tik nepasiduokite godumui ir šykštumui. Savaitė prabėgs neįtikimai greitai. Didžiąją jos dalį gali tekti praleisti kelyje lankant klientus ar vykstant į darbines komandiruotes. Stiprinkite santykius su broliais / seserimis ar kitais giminaičiais – šiuo metu tai daryti itin palanku. Po aktyvios darbo savaitės savaitgalį nesinorės jokių fejerverkų. Siūlomoms audringoms linksmybėms greičiausiai pasakysite griežtą „ne“.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpiono zodiako ženklo atstovai atsidurs rampos šviesoje savaitės pradžioje. Tik nuo jūsų priklausys, kaip išnaudosite jums skirtą dėmesį ir sėkmės periodą. Antradienio vakarą Skorpionams lis aukso lietus – pildysis troškimai, į gyvenimą plauks įvairiausios dovanos, sulauksite pripažinimo iš svarbių asmenų. Tikėtina, kad susiklostys palankios aplinkybės smagiai kelionei. Koją gali pakišti tik jūsų pesimistinės nuotaikos. Nuo trečiadienio puikiai seksis tvarkyti klausimus, susijusius su finansais. Savaitgalis bus labai smagus ir judrus. Užmegsite daug įdomių pažinčių, daugiau laiko praleisite kelyje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Po savaitgalio linksmybių norėsis tylos ir ramybės. Ramiai dirbsite kasdienius darbus, vis pasvajodami apie tolimas atostogas. Pirmoje savaitės dalyje galite sulaukti slapto kenkimo savo adresu. Bus sunku suprasti, kam neįtikote ar ką galėjote taip smarkiai supykdyti. Pasistenkite pakilti aukščiau apkalbų ir melo lygio – savaitės bėgyje viskas išsispręs savaime. Savaitės viduryje užplūs energijos banga. Norėsis lyderiauti, laimėti, motyvuoti kitus. Būsite pastebėti ir įvertinti. Geras laikas įvaizdžiui atnaujinti, gražinimosi, sveikatinimosi procedūroms. Savaitgalį labiausiai rūpės piniginiai reikalai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitės pradžioje labiausiai džiugins darbe atsivėrusios naujos perspektyvos. Sunkus darbas ir pastangos pagaliau ims duoti vaisių. Pasinersite į darbus su dar didesne jėga ir entuziazmu. Draugai ir toliau mielai padės, jei tik paprašysite jų pagalbos. Vis dėlto jėgos apleis greičiau, nei tikėjotės, ir jau savaitės viduryje kūnas pradės siųsti „stop“ ženklus. Teks prilėtinti greitį, daugiau laiko skirti poilsiui ir apmąstymams. Savaitgalį daugiau dėmesio skirkite sau. Atnaujinkite įvaizdį, pradėkite sveikatinimosi procedūras.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Būsite labai judrūs, iškalbingi, dalykiški ir sumanūs. Darbinius reikalus tvarkysite lengvai ir net žaismingai. Puikiai pavyks sutarti su vadovais ir kolegomis. Draugai vertins jūsų idėjas ir visapusiškai palaikys veikloje. Rimčiausius reikalus verta tvarkyti savaitės pradžioje, ne tokiems svarbiems darbams puikiai tiks savaitės vidurys. Ketvirtadienio vakaras bus kupinas netikėtumų ir staigių permainų, netrūks ir painiavos piniginiuose reikaluose. Savaitgalis vienareikšmiškai turi būti skirtas poilsiui. Nors galvoje vis dar suksis mintys apie darbus ir nepabaigtas užduotis, pasistenkite jas ignoruoti ir atsiriboti nuo aktyvios veiklos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvims pasisekė! Jos šios savaitės laimėtojos! Savaitė tiesiog puiki, tinkama praktiškai visoms veikloms. Didžiausia sėkmė lydės savaitės pradžioje. Šiuo metu galite net įsigudrinti išvykti į įspūdingą, egzotišką kelionę. Bet, jei ir neišvyksite, liūdėti tikrai neteks. Darbingiausias laikas – darbo savaitės vidurys. Šiuo metu netrūks darbų, bet ir atpildas bus dosnus. Jis pranoks visus jūsų lūkesčius. Geras laikas rimtiems pokalbiams su vadovais ar verslo partneriais. Ketvirtadienio vakare didesnė tikimybė susidurti su apgaulėmis, pasiduoti pagundoms. Savaitgalis puikus, būtinai pramogaukite, neužsidarykite namuose.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius