-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – liepos 16–22 d.

Astrologė Viktorija Greviškienė kviečia susipažinti su naujos savaitės astrologinėmis prognozėmis.
Moteris hamake.
Moteris hamake. / Shutterstock nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitės pradžioje Avinams teks ginti savo interesus – pasikaustykite kantrybe ir pasitelkite logiką. Tik racionalūs sprendimai ir gerai pasverti veiksmai padės jums pasiekti savo. Pirmomis savaitės dienomis gali varginti suprastėjusi sveikata ir nuolatinis nuovargis. Daugiau laiko skirkite poilsiui bei laikykitės sveiko dienos režimo.

Savaitės viduryje nusimato daugiau diskusijų ir santykių aiškinimosi. Tai tinkamas laikas deryboms, tačiau neskubėkite tvirtinti sutarčių. Antroji savaitės dalis bus gana įtempta, teks spręsti ne vieną problemą. Tai karminių skolų grąžinimo metas. Šiuo periodu gerai pajausite, kas jau neturi perspektyvos jūsų gyvenime, su kuo laikas atsisveikinti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmosios savaitės dienos bus palankios organizmo stiprinimui bei dalykiniam bendravimui. Šiuo metu puikiai atsiskleis ir jūsų kūrybinis potencialas. Puikiai susitvarkysite su visomis jums pavestomis užduotimis. Galimas palankus vadovų įvertinimas bei didesni pasiekimai profesinėje veikloje.

Antroji savaitės pusė tinkama tolesnėms kelionėms bei kitokiems kontaktams su užsienio kultūrų atstovais. Daugiau dėmesio pareikalaus dalykiniai bei asmeniniai santykiai. Būkite budrūs megzdami naujas pažintis, ypač romantinio pobūdžio. Ne viskas bus taip, kaip gali pasirodyti iš pradžių. Savaitgalį venkite avantiūrų ir audringų linksmybių.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šią savaitę viskas tekės sena vaga, mažai kas priklausys nuo jūsų norų ir pastangų. Verčiau taupykite jėgas ir planuokite ateities darbus. Penktadienis ir šeštadienis – tai kiek ryškesnės dienos, kuomet asmeninės pastangos gali duoti tam tikrų rezultatų. Visus svarbiausius darbus bei susitikimus planuokite šiomis dienomis.

Savaitės pradžioje daugiau laiko gali tekti praleisti namuose, rūpinantis buitimi bei šeimos nariais. Savaitės viduryje nuotaikos bus pakiliausios, regis, nuolat atsidursite tinkamoje vietoje tinkamu laiku. O štai savaitgalį nebus kada linksmintis – lauks krūvos reikalų, o artimieji vis kreipsis su prašymais padėti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ateinanti savaitė nebus lengva Vėžiams. Pirmosiomis savaitės dienomis daugiausia lems pažintys, reikiami ryšiai. Visas problemas stenkitės spręsti pasitelkę konstruktyvų bendravimą – iškomunikuokite problemą, gebėkite išklausyti ir išgirsti kitą. Tai palankios dienos įvairiems mokymams, seminarams, prezentacijoms rengti, trumpoms komandiruotėms.

Tačiau laukia galingi konfliktai su autoritetais, galite patirti finansinių nuostolių ar kitaip nukentėti. Savaitės viduryje visos mintys kryps link namų bei šeimyninių reikalų, didesnė ginčų bei nesusipratimų tikimybė artimoje aplinkoje. Užtat laukia smagus savaitgalis – džiugins nuoširdus bendravimas su artimais žmonėmis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Kur kas sėkmingesnė bus pirmoji savaitės pusė. Šiuo metu puikiai seksis spręsti finansinius klausimus. Galimas didesnis atlyginimas, įvairios piniginės premijos ar kitokia praktinė nauda. Mokykitės taupyti – ne tik kitų, bet ir savo sąskaita. Savaitės vidurys palankus trumpoms išvykoms ar komandiruotėms, puikiai seksis susikalbėti ir susitarti su aplinkiniais.

Tačiau sunkiau bus apsispręsti ir susikoncentruoti ties atliekamomis užduotimis, tad galite pridaryti klaidų. Nuo ketvirtadienio prasideda įtemptas metas. Bus sunkiau siekti užsibrėžtų tikslų, gali tekti priverstinai keisti planus. Savaitės gale stresinių situacijų netrūks nei darbe, nei asmeniniame gyvenime.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Būsimas periodas Mergelėms nežada didelių permainų ar dramų. Daug kas šiomis dienomis priklausys nuo jūsų gebėjimo greitai reaguoti į aplinkos pokyčius ir prisitaikyti prie pasikeitusių aplinkybių. Savaitės pradžia puikiai tiks gražinimosi bei sveikatinimosi procedūroms, itin palankus laikas atnaujinti įvaizdį, pasilepinti maloniais pirkiniais.

Tai romantiškas laikas – nestigs priešingos lyties atstovų dėmesio bei malonių siurprizų. Savaitės viduryje tvarkykite reikalus, susijusius su finansais, pasirašykite svarbias sutartis bei tarkitės dėl geresnių perspektyvų. O štai antroji savaitės pusė nebus tokia sėkminga – galima tikėtis konfliktų bei painių situacijų. Būkite apdairūs kelyje.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Iki pat penktadienio Svarstyklės galės džiaugtis ir mėgautis gyvenimu. Darbai eisis sklandžiai, buitis nevargins, dalykiniai santykiai bus taikūs, o asmeniniai – kupini romantikos. Pirmosios savaitės dienos – gana ramios, niekur nesinorės skubėti. Šiuo metu nesiimkite itin aktyvios veiklos, verčiau daugiau laiko skirkite būsimų darbų planavimui, strategavimui.

Intensyviausias ir produktyviausias bus savaitės vidurys. Šiomis dienomis pasistenkite nudirbti svarbiausius bei sudėtingiausius darbus, drąsiai skirkite dalykinius susitikimus, dalyvaukite derybose ar sudarinėkite sutartis. Savaitės galas bus painus, galite apsigauti. Prisiminkite – ne viskas auksas, kas auksu žiba.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ateinanti savaitė Skorpionams atneš malonių pokyčių. Pirmadienis ir antradienis – dienos, puikiai tinkančios priimti atsakingus sprendimus bei nusimatyti ilgalaikius tikslus. Šiuo metu gebėsite nuspėti ateities perspektyvas, jus lydės sėkmė ir aplinkinių palaikymas. Tačiau svarbu bus išlikti nešališkiems, remtis faktais bei vadovautis logika.

Savaitės viduryje stos pauzė – pats laikas pailsėti, atostogauti ir atsiriboti nuo visų problemų. Svarbiausių atsakymų ieškokite savo viduje. Meditacija, malda, joga ar kitos dvasinės praktikos itin pasiteisins šiomis dienomis. Savaitgalį norėsis pramogauti. Taip ir padarykite!

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulių zodiako ženklo atstovų laukia savaitė palanki tiek dalykinei veiklai, tiek asmeninių santykių puoselėjimui. Jau pirmomis savaitės dienomis rimtai kibsite į darbus ir neskaičiuodami valandų plušėsite vardan savo profesinių tikslų. Labiausiai domins ilgalaikės perspektyvos ir ambicingi projektai, o smulkius ir nereikšmingus darbus stengsitės numesti kitiems.

Tai palankus laikas svarbiems dalykiniams susitikimams ar rimtiems pokalbiams su vadovais. Savaitės viduryje bendrausite su didelėmis žmonių grupėmis. Šiuo metu sėkmė priklausys nuo to, kaip gerai sugebėsite įsilieti į kolektyvą bei dirbti komandoje. Savaitės galas – gana pasyvus, daugiau laiko norėsis skirti poilsiui bei įvykių retrospektyvai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmadienis – tai sėkmingiausia šios savaitės diena. Sėkmė gali aplankyti tiek profesinėje srityje, tiek piniginiuose reikaluose, tiek asmeninių santykių sferoje. Būkite atviri pasiūlymams bei pasitikėkite savo jėgomis ir nuojautomis šią dieną. Visa savaitė bus gana perspektyvi, tačiau reikės sumaniai pasinaudoti palankiomis progomis.

Savaitės viduryje aktualiausi bus dalykiniai klausimai, laukia ne vienas svarbus susitikimas bei rimtas pokalbis. Daug kas spręsis ir aiškės šiomis dienomis. Savaitės gale galima tikėtis malonių netikėtumų bei smagių pramogų draugų kompanijoje. Nepamirškite skirti dėmesio ir savo antrajai pusei, puikiai seksis puoselėti artimus santykius.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandeniams visą savaitę teks mokytis savidisciplinos bei ieškoti būdų nuraminti įsisiautėjusias emocijas ir pykčio priepuolius. Laukia nelengvos dienos, kupinos konfliktų, nerimo ir nežinomybės. Sudėtingiausia bus savaitės pradžia – venkite avantiūrų, rizikų bei potencialiai konfliktinių situacijų.

Lengvai pasiduosite pykčiui bei provokuosite kitus šiomis dienomis. Šiuo metu galimi ir finansiniai nuostoliai bei sveikatos sutrikimai. Palankiausia būtų susikoncentruoti ties darbais bei ieškoti sveikų atsipalaidavimo būdų. Savaitės viduryje aplinkybės klostysis kiek palankiau, tačiau vidinė būsena vis dar bus slogi, būsite linkę kritikuoti. Savaitgalį – poilsio nė kvapo. Darbai, ko gero, užims visą jūsų dėmesį ir mintis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų zodiako ženklo atstovų laukia pasakiška savaitė su mažomis išimtimis. Pirmadienį galimi stipresni konfliktai su verslo partneriais, kolegomis, vadovais ar kitais darbo aplinkos žmonėmis. Šiuo metu verčiau susilaikyti nuo rimtų pokalbių bei problemų gvildenimo. Tačiau jau nuo antradienio viskas spręsis, nuotaikos giedrės ir vėl su visais draugausite. Pasiteisins net finansinės rizikos.

Savaitės viduryje palankų spręsti klausimus, susijusius su bendro biudžeto planavimu, kreiptis paskolų, tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais ar privačiu verslu. Itin seksis Žuvims, dirbančioms didelėse korporacijose ar užsiimančioms konsultacine veikla. Idilė tęsis iki pat darbo savaitės galo. O štai savaitgalis, nors ir sėkmingas, gali būti gana painus. Susilaikykite nuo rimtų sprendimų, nebūkite naivūs.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius