-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Savaitės horoskopas – rugsėjo 18–24 d.

Astrologės Lanos Kutkytės prognozės dvylikai Zodiako ženklų. Pasinerkime į naują savaitę su aistra!
Grybai
Grybai / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji savaites pusė labiau tinka tiesiog pabūti ramiai ir pagalvoti apie savo gyvenimo esmę. Naujiems ir svarbiems darbams nėra tinkamas metas, todėl geriau tvarkyti smulkius reikalus ir užbaigti tuos darbus, kuriais nebenorite užsiimti ateityje.

Nenustebkite, jei neturėsite noro arba nejausite Visatos palaikymo, jei bandysite visu greičiu veržtis į priekį – tiesiog tą darote ne laiku. Antrąją savaites pusę vėl pajusite savo jėgą, o aplinkybės savaime skatins judėti į priekį, pradėti naujus darbus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmoji savaitės dalis skatins pasirūpinti savo išoriniu grožiu, pagalvoti apie tai, kaip pakeisti savo įvaizdį, kad šis atneštų ne tik daugiau pasitikėjimo savimi, bet ir leistų pasiekti daugiau sėkmės asmeniniame bei darbiniame gyvenime. Visą savaitę būsite energingi, veiklūs, o visi reikalai, kurių imsitės tiesiog. tirpte tirps jūsų rankose.

Visgi svarbu prisiminti, kad svarbiems darbams, susitikimams, bendradarbiavimo pradžiai yra labiau tinkama antroji savaitės pusė. Antroji savaitės dalis taip pat gali atnešti įdomių ir teigiamų pokyčių meilės reikaluose. Aplinkybės savaime nuneš ten, kur ir reikia būti, kad pajaustumėte meilės ryšį.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmosios dienos skatins užbaigti, atrodytų, ne esminius, bet neišvengiamus reikalus, kurie turi būti sutvarkyti tam, kad galėtumėte susitelkti ties išties svarbiais ir dideliais darbais. Galimai jausite seno etapo pabaigą ir naujo pradžią. Tai gali įkvėpti išmesti senus ir nebenaudojamus daiktus bei pagalvoti apie ryšius, kuriuos reikėtų nutraukti.

Darbe neleiskite kitiems įvelti jūsų į pavydo, keršto ir klastos kupinas bendradarbių dramas, o tiesiog dirbkite savo darbą ir venkite demonstruoti nereikalingas emocijas. Antroji savaitės dalis gali būti kiek inertiška, tačiau leidžianti sutvarkyti nemažai reikalų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Emociškai galite jaustis pavargę, norėsite kuo mažiau aiškintis santykius – tai vargintų labiau nei įprastai. Visgi fizinių jėgų greičiausiai nestokosite, o tai ypač padės tiems, kurie nori kokybiškai sportuoti. Pirmosios savaitės dienos yra tinkamos gilintis į sudėtingą, laiko reikalaujančią informaciją, mokytis kažko naujo ir reikalingo ateities perspektyvoms plėsti.

Įsiminkite jums svarbią informaciją, tačiau praktiškai taikykite ją tik antrąją savaitės dalį, nes nauji darbai, kuriuos pradėsite pirmąją savaitės dalį, bus neilgalaikiai, sunkiau sutvarkomi. Savaitgalio dienos atneš poreikį užsiimti tik tais reikalais, kurie teikia jums malonumą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmąsias tris savaitės dienas itin aktualios taps temos, susijusios su pinigais. Šis laikas yra pakankamai sėkmingas finansiškai, tačiau pasistenkite nelipti kitiems per galvas ir nepažeisti etikos, įstatymų bei neišduoti artimų žmonių pasitikėjimo. Kitos savaites dienos nusimato išties aktyvios, tad jei tik netinginiausite, nuveiksite tiek darbų, kad net patys liksite nustebę.

Darbų antplūdis neleis pasinerti į malonumus bei romantiškus santykius, tačiau tai pernelyg ir nerūpės. Visgi savaitgalį pasistenkite nors kažkiek laiko skirti ne tik savo reikalams, bet patiems artimiausiems savo aplinkos žmonėms, kitaip galite ne juokais juos įžeisti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nestokosite pasitikėjimo savimi, energijos bei aplinkinių dėmesio. Maža to, pirmosiomis dienomis bus lengva būti stilingiems, daryti teigiamą įspūdį kitiems, tad kils pavojus tapti arogantiškais ir egoistiškais. Stebėkite save ir prisiminkite, kad mergeliškas kuklumas jums tinka labiau, bei tai, kad šios dienos yra gana apgaulingos ir įtraukiančios į nereikalingas problemas.

Antroji savaitės dalis atneš daugiau aiškumo, bus paprasčiau suvokti, kurie darbai vaisingi, o kuriuos reikėtų atmesti. Taip pat tai tinkamas metas pasirūpinti garderobų, fizinio kūno išvaizda, nusipirkti kažką, kas jums yra miela ir gražu, tačiau praktiška.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmosiomis dienomis skirkite energiją tik būtiniausiems reikalams ir ypač atidžiai atsirinkite pasiūlymus ateinančius iš aplinkos, kadangi dauguma jų gali būti ne tik neefektyvūs, bet net destruktyvūs, kenksmingi. Būkite visiškai atviri, kuomet kalbėsite, o jei kažko pasakoti nenorite, tuomet tyla būtų geresnė išeitis nei melas ar manipuliacijos.

Šiuo metu jūsų paslaptys lengviau kils į paviršių, tad kuo švariau gyvensite, tuo mažiau problemų teks patirti. Antroji savaitės pusė atneš gražių galimybių, susijusiu su savo veiklos pristatymu, savirealizacija, profesiniu augimu, savo autoriteto įtvirtinimu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nebus keista, jei neturėsite noro aktyviai veikti ir bandysite atsitraukti nuo pasaulio, daugiau būti vienumoje, apsiriboti darbus. Tai savalaikis noras, kurio reikėtų paisyti, kitaip galite įsivelti į nereikalingas ir painias situacijas, pridaryti klaidų ir gerokai pervargti. Atidžiai tvarkykite dokumentus, vairuokite ir būkite atsargūs su tais, su kuriais įprastai nesijaučiate saugiai.

Iki savaitgalio pasistenkite sukaupti kuo daugiau jėgų, nes paskutinės dienos nusimato jau visai kitokios: aplinkiniai geranoriškai siūlys savo pagalbą, norės nuoširdžiai bendrauti, sulauksite malonių pakvietimų, dėmesio. Puikus metas naujų darbų pradžiai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Darbe, profesijos srityje daugiau veiklos bus iki savaitgalio. Pačios pirmosios savaitės dienos – palankus laikas ką nors svarbaus užbaigti, bet nepradėti. Jei turite svarbių reikalų ir rūpinatės jų plėtra, tuomet svarbiausius veiksmus atidėkite kitai savaitei ir taip padidinsite sėkmės tikimybę.

Savaitės viduryje neignoruokite draugų bei kolegų kvietimų, nes jų draugystės dėka galėsite ne tik sužinoti nemažai reikalingos informacijos, bet ir maloniai praleisti laiką. Visą savaitę būkite atsargūs kalbėdami bei žadėdami, kadangi galimi smulkūs nesusipratimai būtent dėl neapdairiai ištartų žodžių.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmąją savaitės dalį susikaupkite ties svarbiais, tačiau greitai užbaigiamais darbais, o gyvenimo malonumus atidėkite ateičiai. Jei šiomis dienomis tinginiausite arba atliksite savo pareigas nekokybiškai, tai neliks nepastebėta. Taigi darbas, pareigos ir mokslai, reikalingi karjeros plėtrai, turi būti jums svarbiausios temos.

Tai vaisingas metas tiems, kurie moka veikti strategiškai ir nesiblaško dėl smulkmenų – nuveiksite nemažai ir užsitikrinsite kolegų pagarbą. Paskutinėmis savaitės dienomis atkreipkite dėmesį į draugų poreikius ir skirkite jiems dalį savo laiko. Kartu galite sumastyti įdomų projektą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmosiomis savaitės dienomis jausmai meilės srityje gali atsiskleisti ypač ryškiai ir nevaržomai. Vis dėlto pasistenkite nedaryti jokių galutinių išvadų – nepradėti naujų ir neužbaigti esamų santykių. Emocijos gali būti nekontroliuojamos ir aptemdančios sveiko proto balsą. Savaitės viduryje palanku tvarkyti reikalus, kurie susiję su užsieniečiais, kelionėmis, organizaciniais darbais, aukštuoju mokslu bei dvasiniu tobulėjimu.

Savaitgalio dienomis pasistenkite neužmiršti pareigų, karjeros reikalų tai vaisingas metas sugalvoti ilgalaikę strategiją sėkmei pasiekti, struktūrizuoti veiklą bei atmesti neefektyvius veiklos modelius.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmąją savaitės dalį saugokite santykius su jums brangiais žmonėmis – lengvai kils skandalai ir nesusikalbėjimai. Neleiskite sau apkalbų, intrigų, apgaulių ar kategoriškų reikalavimų. Jei būsite lankstūs ir priimsite savo partnerį tokį, koks jis yra, galite būti maloniai nustebinti jo reakcijos.

Antroji savaitės dalis – produktyvaus ir intensyvaus darbo metas. Jeigu mokate dirbti kolektyve ir turite patikimą komandą, ypač daug nuveiksite, atrodytų, be didelių pastangų. Tai naujų idėjų ir planų bei kolektyvo atsinaujinimo metas. Produktyvios dienos naujoms pradžioms veikloje bei esamų projektų plėtrai.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius